Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Romo gūst savainojumu pēc 90 sekundēm, "Cowboys" zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Romo gūst savainojumu pēc 90 sekundēm, "Cowboys" zaudē
Rasels Vilsons
Foto: AFP/Scanpix

Kārtējo savainojumu ir guvis Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Dalasas "Cowboys" saspēles vadītājs Tonijs Romo, kurš pirmssezonas spēlē pret Sietlas "Seahawks" laukumu pameta ar sāpēm muguras lejasdaļā.

Tonijs Romo laukumā pavadīja 90 sekundes, izpildīja vienu precīzu piespēli, taču bijaspiest pamest laukumu, jo guva nu jau kārtējo savainojmu, jo šoreiz, pēc "Seahawks" aizsarga Klifa Avrila spēka paņēmiena, cieta viņa mugura. Vēlāk, kas bija atvieglojums visiem Dalasas komandas līdzjutējiem un treneriem, savainojums, kurš izskatījās nopietns, izrādījās neliels, taču drošības labad Romo laukumā vairs neatgreizās.

Spēli vēlāk pārņēma Dalasas komandas jaunie talanti – Daks Preskots, kurš turpina savu lielisko spēli un rāda labu progresu, kas liek domāt, ka tieši viņš būs "Cowboys" otrais numurs un iespējams, ka nākotnes saspēles vadītājs, kā arī pussargs Ezekils Eliots, kurš parādīja dažus labus skrējienus.

Tomēr, par mača galveno varoni var saukt Raselu Vilsonu, kurš kopā ar saviem pirmā sastāva uzbrucējiem spēlēja mača otro pusi un spēja gūt punktus četros no pieciem uzbrukumiem, guva 192 jardus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Sietlas komanda uzvarēja spēlē ar 27:17, kas viņiem bija otrais panākums trijās pārbaudes spēlēs, bet Dalasas komanda trijos mačos uzvarēt spējusi vien reizi.

Savukart otrajā mačā Maiami "Dolphins"ar 17:6 pārpspēja Atlantas "Falcons", bet par spilgtāko notikumu spēlē kļuva Floridas komandas jaunpienācēja Ariana Fostera piezemējums. Fosters, kurš savulaik bija viens no labākajiem pussargiem līgā, komandai pievienojās šajā starpsezonā, ilgu laiku mocījās ar savainojumiem, bet pašlaik atkopjas no Ahileja cīpslas savainojuma.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāti
FalconsDolphins6:17
CowboysSeahawks17:27

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-08-26 11:52, pirms 8 gadiem
Nelaimes putns Tonijs ar savu muguru
Šķiet, ka šosezon pie Cowboys "stūres" biežāk redzēsim Preskotu

     [+] [-]

, 2016-08-26 17:27, pirms 8 gadiem
Nja, brīdī, kad Romo bija savā labākajā karjeras formā, viņu sāk vajāt traumas. Nepavisam neizskatās cerīgi Tonijam, bet vsm Cowboys izskatās būs jēdzīgs rezerves QB, lai nebūtu bezcerīgi jāzaudē Romo prombūtnē.