Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tampabejas "Lightning" izpilddirektors pamet komandu, lai strādātu NFL

Juris Miņins
Juris Miņins

Tampabejas "Lightning" izpilddirektors pamet komandu, lai strādātu NFL
Rodžers Gūdels stiprina savu komandu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas "Lightning" izpilddirektors Tods Leivīks ir pametis savu amatu, lai pievienoties Nacionālās futbola līgas (NFL) vadībai, kurā viņš ieņems operāciju direktora amatu.

Ir kļuvis zināms, ka 55 gadus vecais Tods Leivīks, pēc piecu gadu darba NHL komandā Tampabejas "Lightning", ir pametis šo vienību, lai pievienotos Nacionālās futbola līgas vadības komandai, lai Rodžera Gūdela organizācijā strādātu par operāciju direktoru.

Stīvs Grigss, Tampabejas komandas prezidents, komentējot sava padotā aiziešanu teica: "Tods ir vislabākais komandas vadītājs, viņš mums palīdzēja pārkārtot mūsu biznesu un zīmolu. Lai arī esmu mazliet noskumis par to, ka mans draugs aiziet uz NFL, mēs darīsim visu, lai viņa labi iesāktie darbi attīstītos un palīdzētu mums sasniegt izcilību!"

Jāpiebilst, ak Misūrī štatā dzimušais Tods Leivīks sporta aprindās ir ļoti pazīstams, jo savas karjeras laikā, dažādos amatos esot, ir vadījis ne vienu vien komandu. Viņa CV ir darbs Minesotas "Wild", Vankūveras "Canucks", Portlendas "Trail Blazers", Goldensteitas "Warriors", Sietlas "Sounders", Tampabejas "Storm", PGA tūrē, kā arī Sietlas "Seahawks", tāpēc var teikt, ka speciālists atgriežas NFL.
Interesanti, ka Toda Leivīka brālis, Tims, strādā par Toronto "Maple Leafs" prezidentu un izpilddirektoru.

Kā arī...

- Arizonas "Cardinals" jaunpienācējs, malējais uzbrucējs Deimons Pauvels šo piektdien cieta no pagaidām nenoskaidrotu noziedznieku uzbrukuma, kā rezultātā, atrodoties mašīnā, pie savas mājas, tika sašauts. Uzbrukums notika Ohaio štata Toledo pilsētā. Sportists, pateicoties draugu tūlītējai reakcijai, uzreiz tika nogādāts vietējā slimnīcā, kur viņam sniedza nepieciešamo palīdzību. Ārsti jau paziņoja, ka Pauvela dzīvībai briesmas nedraud.

- NFL, kuriem pašlaik ir virkne ar apelācijas prasībām sakarā ar līgas noteiktajiem sodiem, nesteidzas tās izskatīt. Tā pagaidām nav izskatīta Toma Breidija diskvalifikācijas lieta, kā arī kļuva zināms, ka vismaz pagaidām sava kārta vēl aizvien ir jāgaida Pitsburgas "Steelers" pussargam Līveonam Belam.

- "Rams" komandas leģenda Eriks Dikersons vienā no nesenajām intervijām izteicās, ka viņš ļoti cer, ka komanda atgriezīsies Losandželosā, kur, kā viņš pats uzskata, "tā iederas vislabāk". Jāpiebilst, ka Losandželosas "Rams" rindas savulaik pārstāvēja arī vienīgais Latvijā dzimušais NFL spēlētājs Vilnis Ezeriņš.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
NFL.com - Official Site of the National...