Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Super Bowl" spēlējusī "49ers" aizmaina divus uzbrukuma spēlētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Super Bowl" spēlējusī "49ers" aizmaina divus uzbrukuma spēlētājus
Markīss Gudvins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas klubs Sanfrancisko "49ers" atvadījies no pussarga Meta Bridas un malējā uzbrucēja Markīsa Gudvina.

Mets Brida tika aizmainīts uz Maiami "Dolphins", pretī saņemot drafta piektās kārtas izvēli, kas sestdien tika izmantota, lai izvēlētos uzbrukuma līnijas spēlētāju Koltonu Makivicu no "West Virginia". Breida, kurš nāk no Floridas, pavadīja trīs sezonas "49ers" rindās. Vidēji vienā piegājienā viņš ieguva piecus jardus. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās 13 mačos, kopā savācot 623 jardus, tomēr sezonas izšķirošajos brīžos viņa loma nebija pārāk liela. "49ers" izmantoja lielu pussargu rotāciju, kurā Bridam neatradās īpaši svarīga loma, un sasniedza "Super Bowl", kur piedzīvoja zaudējumu pret Kanzassitijas "Chiefs".

Savukārt Markīss Guvdins nonāca Filadelfijas "Eagles" rindās, komandām apmainoties ar drafta izvēlēm – "Eagles" saņēma 210. numuru, bet Sanfrancisko ieguva 190. Arī Gudvins "49ers" rindās pavadīja pēdējās trīs sezonas, bet pirms tam viņš pārstāvēja Bufalo "Bills". Karjerā viņš noķēris 140 piespēles, ieguvis 2323 jardus un veicis 13 piezemējumus. Kopš 2017. gada viņš daudz cīnījies ar savainojumiem, kopumā aizvadot tikai 16 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/san-francisco-49...