Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bijušais NFL spēlētājs Tībovs pievienosies Filipīnu beisbola izlasei

Juris Miņins
Juris Miņins

Bijušais NFL spēlētājs Tībovs pievienosies Filipīnu beisbola izlasei
Tims Tībovs
Foti: USA Today/Scanpix

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs un koledžu (NCAA) futbola izcilnieks Tims Tībovs ir paziņojis, ka plāno pārstāvēt Filipīnu izlasi nākammēnes notiekošajā Pasaules beisbola klasikas kvalifikācijas turnīrā.

Tims Tībovs, kurš daudz labāk zināms kā bijušais amerikāņu futbolists, kurš Floridas "Gators" sastāvā divreiz ir kļuvis par NCAA Nacionālo čempionu, 2007. gadā ticis pie Heismana balvas un piecus gadus ar mainīgām sekmēm spēlēja NFL, nu jau kādu laiku savu sportista talantu mēģina parādīt beisbolā, pārstāvot Augstākās beisbola līgas (MLB) vienības Ņujorkas "Mets" sistēmas komandas.

Lai arī profesionālajā beisbolā viņš pagaidām nav ticis līdz lielajai līgai un augstākais līmenis, kurā viņš ir spēlējis bija AAA līga, jau nākamajā mēnesī var veikt diezgan interesantu ierakstu savā biogrāfijā, proti, laukuma ārmalā spēlējošais Tībovs ir paziņojis, ka pievienosies Filipīnu beisbola izlasei 2021. gada Pasaules beisbola klasikas kvalifikācijas turnīrā.

Filipīnu izlase ir viena no 12 komandām, kas martā cīnīsies par iespēju pēc gada spēlēt piektajā Pasaules beisbola klasikas turnīrā, bet Tims Tībovs šajā izlasē drīkst spēlēt tāpēc, ka ir dzimis Filipīnās, Makati pilsētā, jo tolaik tur dzīvoja viņa vecāki, kas pildīja baptistu misionāru pienākumus.

Jāsaka, ka filipīnieši beisbola laukumos ir diezgan spēcīgi, jo regulāri ieņem vietas tūdaļ aiz reģiona vadošajām izlasēm – Japānas, Dienvidkorejas, Taipejas un Ķīnas. Savstarpējos mačos Filipīnu komanda arī spēj konkurēt ar iepriekš nosauktajām izlasēm, bet tās sastāvā ir arī spēlētāji ar MLB pieredzi.

Kā arī...

- NFL spēlētāju arodbiedrība ir nosūtījusi saviem biedriem kolektīvo līgumu, kurš ir jāapstiprina vairākumam no aptuveni 2000 NFL spēlētāju. Jaunajā kolektīvajā līgumā arī ir iekļauts punkts par 17 maču regulāro sezonu, kā arī citi būtiski jauninājumi.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/