Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Apollos" un "Iron" AAF sezonu turpina bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Apollos" un "Iron" AAF sezonu turpina bez zaudējumiem
Foto: aaf.com

Noslēdzoties trešajai Amerikāņu futbola alianses (AAF) spēļu kārtai, bez zaudējumiem turnīru turpina divas komandas – Orlando "Apollos" un Birminghemas "Iron".

Pēc trim aizvadītajām AAF spēļu kārtām turnīra Austrumu konferencē ir izveidojusies interesanta situācija, proti, divām komandām ir perfekta bilance, t.i., trīs mačos ir izcīnītas trīs uzvaras, kāmēr divas savu pirmo panākumu vēl tikai gaida.

Orlando "Apollos" trešajā kārtā tikās ar Memfisas "Express". Ja Floridas komandai kopumā klājās diezgan labi, tad "Express" pirmajās divās cīņās zaudēja un tas noveda pie tā, ka komanda nolēma dot iespēju uzbrukumu vadīt Kristianam Hakenbergam, Zaku Metenbergu nobīdot uz otrā saspēlnieka pozīciju. Šis solis, iespējams, mazliet atdzīvināja komandu, taču Hakenbergam vēl bija jāpierod pie maču intensitātes, tāpēc "Express", lai arī sākotnēji atradās iedzinējos, vēlāk centās atspēlēties, taču nesekmīgi – 21:17 Orlando komandas labā.

Savukārt Birminghemas "Iron" tika pie kārtējās uzvaras un kārtējo reizi nostrādāja viņu lieliskā aizsardzība, kas Atlantas "Legends" vienībai nedeva daudz iespēju gūt punktus. Tajā pašā laikā formu jau ir uzņēmis bijušais NFL drafta trešais numurs Trents Ričardsons, kurš šajā spēlē guva trīs piezemējumus, palīdzot birminghemiešiem tik pie uzvaras ar 28:12.

Rietumu konferencē viss gan ir sarežģītāk. Sadiego "Fleet" tikās ar Sanantonia "Commanders" un uzvarēja ar 31:11, izvirzoties pirmajā vietā, Savukārt Soltleiksitijas "Stallions" sagādāja pirmo zaudējumu Arizonas "Hotshots" (23:15), kas nozīmē, ka pirmo no ceturtās pozīcijas šķir tikai viens panākums.

AAF, 3. nedēļa

MājniekiViesiRezultāts
StallionsHotshots23:15
ApollosExpress21:17
LegendsIron12:28
FleeCommanders31:11

Rietumu konference

#KomandaBilance
1.Fleet2-1
2.Hotshots2-1
3.Stallions1-2
4.Commanders1-2

Austrumu konference

#KomandaBilance
1.Apollos3-0
2.Iron3-0
3.Express0-3
4.Legents0-3

Izmantotie resursi:
https://aaf.com/