Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" pārspēj "Steelers", "Cardinals" un "Seahawks" spēlē neizšķirti

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" pārspēj "Steelers", "Cardinals" un "Seahawks"  spēlē neizšķirti
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlēta Nacionālās futbola līgas (NFL) septītā spēļu nedēļa un tajā pirmo zaudējumu piedzīvoja Minesotas "Vikings", Jaunanglijas "Patriots" pārspēja Pitsburgas "Steelers", bet Sietlas "Seahawks" un Arizonas "Cardinals" mazrezultatīvā un visnotaļ netipiskā mačā cīnījās neizšķirti.

Pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Minesotas "Vikings", kuri ar 10:21 piekāpās Filadelfijas "Eagles". Pats zaudējums, lai arī tas nozīmēja, ka NFL šajā sezonā vairs nebūs nezaudējušo komandu, nebija galvenais šī mača stāsts, jo šajā mačā pirmo reizi pēc aizmainīšanas Filadelfijā ieradās Sems Bredfords.

Jāsaka, ka viņa atgriešanās nebija spīdoša, taču arī Filadelfijas pirmais numurs saspēles vadītāja pozīcijā bija tāls no ideāla, jo Karsons Vetnzs spēles sākumā divas reizes kļūdījās piespēlēs un maču noslēdza ar 138 gūtajiem jardiem un vienu rezultatīvu piespēli, taču ar to bija gana, lai pārspētu pēc brīvās nedēļas spēles laukumos atgriezušos minesotiešus.

Bufalo "Bills", pēc vairāku uzvaru sērijas, piekāpās Maiami "Dolphins" ar 25:28. Te gan jāpiebilst, ka komandas līderis Lešons Makojs spēli sāka būdams savainots un mača laikā atjaunoja augšstilba savainojumu. Tāpat jāpiebilst, ka šajā mačā vēsturisku ierakstu rekordu grāmatā izdarīja Maiami pussargs Džejs Adžadži, kurš divos mačos pēc kārtas ir guvis vismaz 200 jardus nesot bumbu, kas līdz šim bija izdevies vien trim spēlētājiem visā NFL vēsturē.

Iznākuma, bet ne spēles skatāmības, ziņā interesanta spēle izvērtās starp Arioznas "Cardinals" un Sietlas "Seahawks", kur pēcpagarinājuma tika fiksēts neizšķirts 6:6. Abas komandas tā arī nespēja gūt piezemējumu, kā arī abām vienībām, jau spēlējot papildlaiku, neizdevās realizēt uzvaru nesošos tiešos brīvsitienus.

Visbeidzot divu nominālo NFL grandu cīņā, Jaunanglijas "Patriots" un Pitsburgas "Steelers" mačā, pie uzvaras tika "Patriots" (27:16), tiesa, te ir jāpiebilst, ka pitsburgieši spēlēja bez sava līdera Bena Rotlisbergera.

NFL regulārā sezona, 7. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BearsPackers10:26
GiantsRams17:10
SaintsChiefs21:27
ColtsTitans34:26
VikingsEagles10:21
BrownsBengals17:31
RedskinsLions17:20
RaidersJaguars33:16
BillsDolphins25:28
RavensJets16:24
Buccaneers49ers34:17
ChargersFalcons33:30
PatriotsSteelers27:16
SeahawksCardinals6:6

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-10-24 14:54, pirms 7 gadiem
Seahawks tiešām ir haļāvīgākā komanda līgā. Šoreiz viņiem neiesit 24 jardu FG pašās beigās. Viss atkal velk uz to, lai karma viņus piekāstu SB.

Bredfords beidzot attapās, ka šis Vikings alter ego ir feiks, un viņš īstenībā ir Badford. Vencs sāk pamazām atcerēties, ka ir rūkijs, tiesa gan Vikes aizsardzība jebkuru QB var padarīt par savu ēnu. Bet nu spēlē drausmīga, abiem QB 5 kļūdas, spēlē kopā 12 kļūdas.

     [+] [-]

, 2016-10-24 14:54, pirms 7 gadiem
Baidos, ka kaut ko ļoti līdzīgu Vikings un Bredfords atkārtos arī pleyoffos.

     [+] [-]

, 2016-10-24 15:00, pirms 7 gadiem
Interesanti - ir kādreiz bijis tā, ka 4.vieta vienā konferences divīzijā finišē ar vairāk uzvarām nekā 1.vieta citā divīzijā? AFC west uz to velk.