Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Zuševics paliek rezervē, "Jets" piekāpjas kaimiņiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Zuševics paliek rezervē, "Jets" piekāpjas kaimiņiem
Īlajs Menings un Dženo Smits
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) trešajā pārbaudes spēļu nedēļā savā starpā tikās abas Ņujorkas komandas – "Jets" un "Giants". Šoreiz pārāki izrādījās zili-sarkanie ar 35:24.

Lai arī laukumā tikās divi principiāli pretinieki, pēc mača lielākā uzmanība netika veltīta pašai cīņai, kas, jāsaka, arī starpsezonā vietām bija diezgan sīva, bet gan "Jets" komandas galvenajam trenerim Reksam Raienam, kurš nu beidzot bija paziņojis, ka komandas pirmais saspēles vadītājs sezonas sākumā būs Dženo Smits.

No vienas puses to noteikti nevar saukt par nejaušību, jo visas pazīmes liecināja, ka "Jets" cer tieši uz jaunā talanta snieguma uzlabošanos (pēc visai šaubīgās debijas sezonas), tādēļ tieši viņš bija sākumsastāva QB visu pirmssezonu, kā arī tieši viņš treniņos pavadīja visvairāk laika ar pirmo uzbrukuma vienību.
Taču no otras puses, viņa konkurents par vietu sastāvā bija Maikls Viks, kurš, lai arī vairs nav savā labākajā formā, vēl aizvien rāda, ka spēj vadīt NFL komandas uzbrukumus un dara to visai rezultatīvi.

Pievēršoties spēlei, tad to labāk uzsāka "Jets", kuri prata gūt 10 punktus pēc kārtas, sākumā precīzs sitiens padevās Nikam Folkam, bet vēlāk jau pieminētais Smits ar piespēli atrada Džeisu Amaro. "Giants" attapās vien puslaika pašā izskaņā, kad piecas sekundes pirms iešanas lielajā pārtraukumā Īlajs Menings atdeva rezultatīvu piespēli Rubenam Rendlam.

Otrais puslaiks, kurā toni noteica rezervisti, gan pagāja "Giants" zīmē. Raiens Nasibs izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, vēl viens piezemējums pussarga Andrē Viljamsa kontā uz ko "Jets" spēja atbildēt tikai ar diviem piezemējumiem – Eriks Dekers saņēma Maikla Vika piespēli un nogādāja bumbu ieskaites zonā un tāpat nostrādāja Grega Salasa un Meta Simsa kombinācija.

Jāpiebilst, ka šim mačam "Jets" sastāvā pieteikts bija arī latvietis Markuss Zuševics, taču laukumā uzbrukuma līnijas bloķētājs nedevās, jo tikai pavisam nesen viņš atgriezās komandas treniņos pēc ceļgala savainojuma sadziedēšanas.

NFL pirmssezonas trešā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsJets35:24
PanthersPatriots7:30
JaguarsLions12:13
RaidersPackers21:31
BearsSeahawks6:34

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-08-23 12:44, pirms 10 gadiem
Būs jasāk sekot lidzi Jets

  +1 [+] [-]

, 2014-08-23 13:19, pirms 10 gadiem
Manning rakstīja: Būs jasāk sekot lidzi Jets
Pagaidīsim no sākuma 26. un tad 30. datumu, lai noprecizēt kam un vai ir vērts sekot.

     [+] [-]

, 2014-08-23 20:49, pirms 10 gadiem
Šaubs Reideros izskatās švaki, Ouklenda var gatavoties kārtējai norakstāmai sezonai. Makgloinam derētu sākt spēles, bet par velti jau Šaubu uz beņķa neturēs.

Zinu, ka rūkiju QB lielākoties nav ieteicams padarīt par starteri, bet Bortlam vajadzētu spēlēt Henne vietā. Puisis izskatās tīri gatavs, turklāt spēlē pat labāk par veterānu.

     [+] [-]

, 2014-08-23 21:12, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Šaubs Reideros izskatās švaki, Ouklenda var gatavoties kārtējai norakstāmai sezonai. Makgloinam derētu sākt spēles, bet par velti jau Šaubu uz beņķa neturēs.

Zinu, ka rūkiju QB lielākoties nav ieteicams padarīt par starteri, bet Bortlam vajadzētu spēlēt Henne vietā. Puisis izskatās tīri gatavs, turklāt spēlē pat labāk par veterānu.
Par Jags nodomiem startēt Bortlu (vai jebkuru citu jauno) viņi izteicās vēl pirms drafta - šogad tā nav prioritāte. Pieļauju, ka, ja Bleiks toč būs baigi pārāks par Čadu, tad vinam ļaus startēt, taču tā noteikti nebūs ne pirmā, ne otrā nedēļa.

Oklenda... viņiem jau ar ir viens jaun-draftētais no Fresno State... neatceros uz sitienu kā šamo sauca. Pret Grīnbeju nespēlēja, jo dabūjis smadzeņu trīci bija.
Bet Šaubs... savā elementā. Oklendai ir nedaudz jāpiecieš, tad, iespējams, pienāks labāki laiki. Pašlaik viņiem ir jācer tikai uz rushing uzbrukumu, ar MJD un Makfadenu galvenajās lomās. Ja vēl CFL pagājušo divu sezonu viens no labākajiem RB Korijs Šīts nebūtu notraumējies un ārā uz gadu palicis, tad vispār būtu baigais trio raideriem.

     [+] [-]

, 2014-08-23 21:18, pirms 10 gadiem
Pie reizes, ja nu kas, NFL komandas sāk griezt savus sastāvus līdz 75 spēlētājiem. Pirmie sāka Filadelfija un Maiami. Pagaidām lielākais hailaits ir Alehandro Vilanuevas atlaišana. Nekas īpašs kā spēlētājs, bet ar savu storiju, kas amerikāņiem patīk.

Un dienas galvenā ziņa bez spēļu apskatiem utt. it Bīdžeja Radži saplēstais bicepss. Mediji ziņo, ka tas "varētu nozīmēt sezonas beigas", bet nu zinot kā ar šāda veida savainojumiem iet spēka sportā, tad jāsaka, ka tas ir 100%, ka Radži nespēlēs šogad.