Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Loks nespēlēs mēnesi, "Broncos" nolīgst Bortlu

Juris Miņins
Juris Miņins

Loks nespēlēs mēnesi, "Broncos" nolīgst Bortlu
Bleiks Bortls Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Denveras "Broncos" ir atradusi potenciālo aizstājēju savainotajam saspēles vadītājam Drū Lokam, parakstot viena gada līgumu ar Bleiku Bortlu.

Iepriekš jau ziņojām, ka NFL komanda Denveras "Broncos" aizvadītajā nedēļas nogalē palika bez sava pirmā saspēles vadītāja Drū Loka, kurš mačā pret Pitsburgas "Steelers" guva pleca savainojumu, kura dēļ viņam nāksies izlaist aptuveni mēnesi.

Lai gan Denveras komandas rīcībā ir Džefs Driskels un Brets Ripjens, komandas ģenerālmenedžeri Džonu Elveju šāda situācija neapmierināja un viņš ātri atrada papildinājumu brīvo aģentu tirgū, noslēdzot viena gada līgumu ar 2014. gada drafta trešo numuru Bleiku Bortlu.

Bortls savas karjeras lielāko daļu spēlēja Džeksonvilas "Jaguars" komandā, bet aizvadītajā sezonā bija Džareda Gofa dublieris Losandželosas "Rams" vienībā. Kopumā viņa kontā ir 78 mači, no kuriem 72 – nākot sākumsastāvā, 17 649 gūti jardi un 103 piezemējumi, kā arī 75 pārtvertas bumbas. Lai arī savulaik Centrālfloridas koledžas saspēlnieks tika saukts par potenciālo "franšīzes spēlētāju", Džeksonvilā viņam īsti neizdevās sevi pierādīt.

Pēc noslēgtā līgumu Bleikam Bortlam būs jāiziet NFL noteiktā karantīnas un testu procedūra, pirms viņš pievienosies Denveras komandai. Šīs nedēļas nogalē paredzētajā cīņā pret Tampabeja "Buccaneers" pamatsastāvā dosies jau pieminētais Džefs Driskels, bet Bortls, vismaz sākumā, būs rezerves saspēles vadītājs.

Kā arī…

- Lasvegasas "Raiders" uzbrukuma līnijas spēlētājs Ričijs Inkognito papildināja sezonu priekšlaicīgi beigušo spēlētāju sarakstu, jo šīsdienas mačā pret Ņūorleānas "Saits" savainoja Ahileja cīpslu un atlabšana no šī savainojuma prasīs ilgu laiku.
- Vašingtonas komanda savainoto spēlētāju sarakstā ievietoja uzbrukuma līnijas aizsargu Brendonu Šerfu, kurš ir sastiepis ceļgala saites. Viņam bez spēlēm būs jāiztiek aptuveni piecas nedēļas.
- Savukārt Sietlas "Seahawks" līdz sezonas beigām ir palikuši bez aizsargiem Brūsa Irvina un Markīsa Blēra, kuri ir vieni no tiem nelaimīgajiem, kuri otrajā spēļu kārtā ir guvuši ceļgala saišu plīsumus.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/