Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NFL komanda šosezon nerādīs visas mājas spēles

NFL komanda šosezon nerādīs visas mājas spēles
Moriss Džonss - Drū
Foto: Getty Images

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Džeksonvilas "Jaguars" ir nolēmusi netranslēt televīzijā visas šīssezonas mājas spēles, tādējādi cerot uz līdzjutēju skaita palielināšanos komandas stadionā.

Džeksonvilas "Jaguars" vadība ir nolēmusi netranslēt visas 10, divas pirmssezonas un astoņas regulārās sezonas, spēles, tādējādi cerot uz to, ka vietējie līdzjutēji un komandas atbalstītāji nāks uz stadionu, kas iepriekšējā sezonā nereti bija visai tukšs. Jāpiebilst, ka šī ir pirmā reize komandas 15 gadu ilgajā vēsturē, kad "Jaguars" izšķiras par šādu soli.

Komandas ārējās līnijas aizsargs Redžijs Heivords gan uzsver, ka komandai ir jācenšas un jācīnās katrā spēlē, neatkarīgi no tā cik daudz skatītāju ir atnākuši uz spēli: "Protams, ir patīkami, kad tevi atbalsta pilnas tribīnes, kad stadionā ir daudz tavas komandas fanu, taču ja arī to nav tik daudz nedrīkst apstāties. Ir jāstrādā, nedrīkst atslābināties, jo komandai vienalga ir atbalstītāji. Iespējams, viņi visi fiziski neatrodas stadionā, taču viņi ir un mēs nedrīkstam viņus pievilt ar vāju sniegumu un necīnīšanos." Tāpat aizsargs atzīmēja sarežģīto finansiālo situāciju pilsētā: "Taču ir arī jāsaprot tas, ka pašlaik ekonomiskā situācija pasaulē un arī mūsu pilsētā nav viegla. Cilvēkiem vispirms ir jādomā kā paēst, apmaksāt rēķinus, bet futbola biļetes jau ir greznumlietas, bet, neskatoties uz visu, galvenais ir, lai viņi mūs atbalsta sirdīs, valkā mūsu komandas kreklus ikdienā. Mēs saprotam un atbalstam cilvēkus, nodrošināt ģimeni ir daudz svarīgāk nekā nākt uz futbolu." Un šiem vārdiem pievienojās vairākums komandas spēlētāju un treneru.

Atgādināsim, ka profesionālā sporta vēsturē šī nav vienīgā komanda, kas atsakās no mājas spēļu translēšanas, jo vēl pavisam nesen līdzīgi rīkojās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Čikāgas "Blackhawks", bet aizvadītajā sezonā, NFL izslēgšanas spēļu laikā, par spēļu netranslēšanu vietējā televīzijā runāja Arizonas "Cardinals" un Minesota "Vikings" komandas, jo, neskatoties, ka abām komandām tas bija lielisks sasniegums biļešu pārdošana neritēja visai raiti.

Izmantotie resursi:
jacksonville.com


, 2009-08-22 19:25, pirms 15 gadiem
Šaubos, ka tas īpaši palīdzēs, drīzāk, pat aizvainos fanus. Nesmuka rīcība, manuprāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ilgucis
, 2009-08-22 19:48, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: nu ta gan atraduši par ko rakstīt... Okei, raksti par spēlētājiem vai kaut vai viņu draudzenēm, bet nu ne jau par to, ka kāds kkur nerādīs mājas spēles!!! IDIOTISMS
Tavs viedoklis šeit tiek augstu vērtēts.
, 2009-08-22 19:54, pirms 15 gadiem
Tieši tā, nevienam neinteresē ko tu saki, ar tādiem pašiem panākumiem vari iet runāt ar sienu!

Es, piemēram, nelienu katrā basketbola ziņā, un nespamoju par to ka man riebjas basketbols n shit.

Un par tiem Jaguāriem, gan jau FOX vai kas rādīs :|
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-22 22:10, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: P.S. Paskaties, gudrīt, uz savu viedokļu novērtējumu!!!
Ak dies, cik tev gadu, mazulīt?

Ne jau pirmo reizi tiem, kuri komentē par NFL, tiek salikti mīnusi tikai par to, ka mēs par to fanojam un citi nesaprot, par ko runājam. Pateicoties tev, tādi mīnusu licēji un zīdaiņi te šad tad ielavās. Ja tevi te nekas neinteresē, tad nemaz nelien, sarunāts? Tavu viedokli te tāpat neviens admins un autors neņem vērā un vari teikt, ko gribi, nekas nemainīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-22 22:50, pirms 15 gadiem
Tev no tā sliktāk paliek, ka tiek publicēta šāda ziņa? Tu tagad runā par cilvēku vairākumu, kuru viedokli tu nemaz neesi tiesīgs izteikt. Es zinu tikai to, ka mani šī ziņa interesē. Un tas, ka saujiņai lietotāju kkas nepatīk, nenozīmē, ka autoram uzreiz ir jāadaptējas. Skan diezgan loģiski ne? Cik klases jābeidz, lai to saprastu?
, 2009-08-22 23:01, pirms 15 gadiem
Speciāli "huidimdirdim".

NFL ir pasaules vislabāk pelnošā sporta organizācija, kura visu laiku lepojas ar savu popularitāti un ienākumiem, bet te, lai pievilinātu skatītājus uz stadioniem, ir jāaizliedz rādīt mājas spēles... . T.i. raksta mērķis ir parādīt kā ASV profesionālā sporta (peļņu nesošākā sporta) komandas cīnās ar dižķibeli-krīzi un tās sekām.

Par rakstu reitingu precīzi izteicās viens ESPN Fatasy spēļu eksperts (vienā no pirmssezonas apskatiem). Precīzi neatceros, bet bija kkā šādi: "... jūs varat piekrist man vai nepiekrist, un ja jūs galīgi nepiekrītat man jūs varat tūlīt pat vērt ciet šo rakstu un tālāk nelasīt. Personīgi man ir vienalga, jo jūsu "kliks" (uzklikšķinājums uz raksta, t.i., raksta saktījums) man jau ir... "
Internetā visus reitingus izsaka "kliki". Un ar savu komentēšanu un klikošanu tu tikai palielini raksta popularitāti. Paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-22 23:17, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Nu pilnībā piekrītu!!! Un? Nu man diemžēl nav pieejama esporta kliku skaitīsānas sistēma, bet es nebrīnītos, ja tā smagi atpaliktu no pārējo rakstu kliku skaita.....
Varbūt tev tā ir pieejama, autor?
Varu tevi nomierināt - +/- viss ir apmēram parasta jebkuras citas ziņas raksta līmenī, iespējams, pat virs vidējā (un tagad, ar savu aktivitāti, status cel arī tu).

Taču, šīs ziņas tiek publicētas nevis popularitātes iegūšanai, bet tāpēc, lai cilvēki, kurus INTERESĒ šis sporta veids varētu ziņas par to lasīt latviešu valodā.

Un popularitāti, t.i., maksimumu kliku skaitu jebkurā laikā, tāpat var iegūt tikai ar kādām labi ja 5 tēmām. Un ko, tagad rakstīt tikai par Biedriņu, Dinamo, ASK-Barons (lai arī vairs neaktuāli), to kur latvieši vinnē (vienalga kāds sporta veids, kaut vai tālspļaušana) un kā neiet Latvijas kaimiņiem (Lietuviešiem, iegauņiem, baltkrieviem un, jo sevišķi, krieviem)?
, 2009-08-22 23:22, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Nu acīm redzot Tev ar (visticamāk) savām klasēm ir par maz, lai kko saprastu :p
Piemēram, televīziju raidījumi lielāko daļu savu aptauju, kur cilvēkiem ir jāzvana un jābalso par kādu no piedāvātajiem variantiem rīko ne jau tik daudz, kā lai uzkačātu savus ienākumus, bet gan lai pārliecinātos par skatītāju atsaucību (respektīvi vai kāds vispār kādu konkrēto raidījumu skatās un interesē tas ko tur rāda)
Šeit to pašu varētu salīdzināt ar komentāriem- jo vairāk pie katra raksta ir komentāru, jo vairāk cilvēku atver konkrēto rakstu un jo vairāk cilvēkiem tas interesē, patīk u.t.t. Protams ka lielākā daļa vispār neko nekomentē, bet.... ideju CERAMS!!! saprati...
Tātad.....
Jā, ideju sapratu - NFL raksti nav īpaši populāri esportā, paldies, ka paziņoji, pirms tam to nesapratu. Bet faktu tas nemaina - tava cepšanās ir pilnīgi nevajadzīga un NFL interesentiem mazsvarīga.

Man, piemēram, nekremt, ka šeit ļoti bieži parādās raksti par nepopulāriem sporta veidiem vai to variācijām, kuriem vsp nav neviens komentārs. Man patiesībā ir prieks par to, jo plašāks info klāsts, jo labāk. Acīmredzot, tavā izpratnē, ja rakstam nav vairāk par 3 komentāriem, tam vsp nevajadzēja būt publicētam. Stulba attieksme.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-22 23:34, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Nu paldies, Tu mani tiešām nomierināji... Bet tu tik neaizmirsti par to komentāru skaitu...
Protams, ka nē. Lūk, laikam Tavs iepriekšējais raksts : "Fāvrs debijā nepārliecina" Nu super, rakstu pats ar atvēru, ātri pārskrēju ar acīm pāri un miers...
Bet nu...
P.S. Būtu arī interesanti palasīt par tālspļaušanas čempi!!! :p
Komentāru skaits ir tikai tā... tas nekur neparādās un ar vienu unikālo skatījumu, bet 1000 komentāriem tu ne pie viena normāla reklāmdevēja ilgāk par 1 minūti neuzturēsies... .
Komentāri ir priekš lasītājiem, ne priekš reitingiem.

Un vēl es ieteiktu skatīties uz sportu nevis kā uz "tas apspēlēja to un tiks tur un tur", bet kā uz procesu, ko ietekmē dažādi faktori, arī finansiāli, tad arī [labāk] sapratīsi šādu rakstu jēgu. Pie tam interesēties ne par basketbolu vien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-22 23:49, pirms 15 gadiem
Pēc kā tu spried, ka tava burkšķēšana man ir svarīga? Pēc tā, ka es ar tevi runāju? Tu runā tikai ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi? Diezgan snobiski un skumji, ja tā ir.

Ne jau ar vienu rakstu panāk interesi, bet ar veselu sēriju rakstu. Ja neesi ievēroji, tas nav vienīgais. Un pirmssezonā neko daudz nemaz nevar uzrakstīt.

Vēl tu neesi sapratis, ka popularitātes trūkums nav iegansts pilnīgai ignorēšanai. Droši vien, nemaz to arī nesapratīsi.

Un ko es esmu iedomājies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-23 00:20, pirms 15 gadiem
Paskatīsimies, kurš neseko līdzi, ok?

1. ''Seko līdzi pats ko raksti, un tad sapratīsi pēc kā to spriežu!''
2. Tu raksti: "... tava cepšanās ir pilnīgi nevajadzīga un NFL interesentiem mazsvarīga."
3. Tātad, ja Tu saki ka nevienam neinteresē tas ko saku

Būt ''mazsvarīgam'' un ''nevienam neinteresē'' ir divas dažādas lietas, Einštein

Un tavi piemēri ir nožēlojami. Spļaušanas čempis? Nē, es nerunāju par kko tādu, bet, pieņemsim, amatieru/veterānu sportu, frisbiju, Vācijas autosportu, peldēšanas maratonu utt. Lai taču raksta, ja ir vēlēšanās, man no tā gabals nenokritīs, atšķirībā no tevis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-23 00:56, pirms 15 gadiem
Tev pat jāskaidro vārdu nozīme? Nu labi... Mazsvarīgs - tāds, kas nešķiet svarīgs, bet tajā pašā laikā arī ne tāds, kas neinteresē pavisam. Neinteresēt - tev nav nekādas intereses un tev tas nepavisam neliekas pat mazsvarīgs (citiem vārdiem sakot, faktiski tu ignorē to). Manuprāt, tev vnk ir problēma atzīt, ka pats neseko līdzi, jo šie vārdi apzīmē 2 dažādas lietas.

Turklāt, Mozambikas redīsu raža man neliktos mazsvarīga, bet gan nesvarīga. Lūdzu, pārstāj runāt citu vārdā, tas sāk kaitināt, negudriniek.

Ja kāds uzrakstītu kko par spļaušanu, tad noteikti to izlasītu, un labi vien būtu, ja ko tādu uzrakstītu. Tīri pasmiešanās pēc. Bet piemērs tik un tā ir nožēlojams, jo nekas tāds, visticamāk, nekad mūžā šeit neparādīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-23 01:28, pirms 15 gadiem
A līmenis? Tajā laikā laikam komatu pareiza lietošana nebija svarīga, jo tev tas pieklibo un diezgan pamatīgi. Ir tīri labi redzams, ka jāpamāca tevi ir.

Tu nerunā citu vārdā? Pārlasi vēlreiz savu teikto, atradīsi ne vienu vien piemēru.

Tavu treškārt vsp nesaprotu, piedod, ir jau vēls, un tu baigi sarežģīti runā, turklāt man nav ne jausmas, par kādu jūtu aizkaršanu tu runā. To aizskarto vairāk tu atgādini.

Tieši tā, nesvarīgs un neinteresants ir gandrīz viens un tas pats. Mazsvarīgs un nesavarīgs, turpretī, nozīmē pilnīgi ko citu, līdz ar to arī mazsvarīgs un neinteresants ir pilnīgi atšķirīgi termini.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-23 01:50, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Te cilvēki izmanto pēc iespējas īsākus izteikumus, terminus, saīsinājumus un komatus visbiežāk vispār nelieto lai sarakste būtu raitāka un vieglāk uztverama.... DAAAA, gudriniek
Komatu nelietošana padara tekstu vieglāk uztveramu?????
, 2009-08-23 01:53, pirms 15 gadiem
Piesējos tikai tāpēc, ka tu te sāki zīmēties ar savu A līmeni. Piedod, ka tas ir stulbi no manas puses

Es runāju citu vietā vienreiz, secinot faktu, ka tavs teiktais te NFL interesentiem ir mazsvarīgs. Vai es kļūdos? Turpretī tu jau sāc izdarīt pieņēmumus par manu reakciju uz noteiktu virsrakstu (tavs pieņēmums bija nepareizs). Nav gluži viens un tas pats.

Nē, laikam nesapratu. Man patīkamais vārds šobrīd ir ''hamburgers'', tāpēc nezinu, kādu vārdu tu domā.

Man obligāti jābūt kvalificētam, lai aizrādītu citiem, kā jārunā? Kā tad! Un es domāju Latvijas likumos par tādu vārdu lietošanu nekas nav teikts, vnk cilvēkiem vajadzētu saprast katra vārda nozīmi un attiecīgi tos izmantot, nevis darīt, kā katrs grib.
, 2009-08-23 01:54, pirms 15 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Komatu nelietošana padara tekstu vieglāk uztveramu?????
Runājot par to, kura teksts ir vieglāk uztverams - mans vai viņa (kurš ir pilns kļūdu)? Man atbilde šķiet skaidra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-23 08:17, pirms 15 gadiem
Tev nav ko darīt?

Un salīdzināt pasaules mērogā visvairāk apmeklēto sporta veidu ar kaut kādu spļaušanas čempi ir smieklīgi..
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.