Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL zvaigzne Rodžerss kļūst par Milvokī "Bucks" līdzīpašnieku

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL zvaigzne Rodžerss kļūst par Milvokī "Bucks" līdzīpašnieku
Ārons Rodžerss
Foto: Getty Imanges/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigzne Ārons Rodžerss ir kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvikī "Bucks" līdzīpašnieku.

Grīnbejas "Packers" saspēles vadītājs Ārons Rodžerss jau kopš bērnības ir bijis basketbola fans, taču piektdien viņš savu aizraušanos ir padarījis nopietnāku, jo tika paziņots, ka viņš ir kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas komandas Milvokī "Bucks" līdzīpašnieku. Pagaidām gan vēl nav zināms cik lielu komandas daļu ir iegādājies futbolists un cik daudz viņam tas ir izmaksājis. Zināms vien tas, ka pašreizējie īpašnieki "Bucks" vienību 2014. gadā iegādājās par 550 miljoniem ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Ārons Rodžerss, kurš ir dzimis un audzis Kalifornijā, Viskonsinas štatā dzīvo jau 13 gadus un ir kļuvis par šī štata vienu no atpazīstamākajiem sportistiem. Savukārt šogad ASV sporta pasaule tika satricināta ar ziņu, ka viņš un populārā autosportiste Danika Patrika ir pāris.

Interesanti, ka Ārons Rodžerss pašlaik ir vienīgais NFL spēlētājs, kuram pieder NBA komanda. Tāpat viņš ir vienīgais Ziemeļamerikas profesionālo līgu spēlētājs, kurš ir iegādājies komandu no tā paša reģiona, kurā viņš spēlē.

Tāpat ir jāatzīmē, ka sporta komandu iegāde aktīvās karjeras laikā nav ļoti izplatīta parādība. No zināmākajiem sportistiem, kuri aktīvās karjeras laikā ir iegādājušies sporta komandas var minēt Lebronu Džeimsu, kurš 2011. gadā iegādājās daļu no "Liverpool" komandas, kā arī Stīvu Nešu, kurš 2008. gadā kļuva par Vankūveras "Whitecaps" līdzīpašnieku.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports