Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" aizmaina Pjēru-Polu uz "Buccaneers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" aizmaina Pjēru-Polu uz "Buccaneers"
Džeisons Pjērs-Pols
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Giants" uz Tampabejas "Buccaneers" vienību ir aizmanījusi aizsardzības līnijas endu Džeisonu Pjēru-Polu.

Šodien ir kļuvis zināms, ka Ņujorkas "Giants" un Tampabejas "Buccaneers" ir veikuši maiņu, kā rezultātā uz Floridu dosies Džeisons Pjērs-Pols, kurš līdzi paķers ceturtās kārtas izvēles tiesības 2018. gada draftā, bet pretējā virzienā varēs sūtīt vēstuli ar papīriem par tiesībām izvēlēties šī gada drafta trešajā un ceturtajā kārtā.

Džeisons Pjērs-Pols bija viens no Ņujorkas aizsardzības vadošajiem spēlētājiem gan līdera kvalitāšu dēļ, gan arī statistiski, jo viņa astoņi seki bija labākais rādītājs komandā (18. līgā), bet 68 veiktie tvērieni viņu ierindoja ceturtajā vietā gan komandā, gan arī visā līgā starp aizsardzības līnijas spēlētājiem.

Tiesa, lai arī Pjērs-Pols ir viens no labākajiem sava laika aizsardzības līnijas malējiem spēlētājiem, kurš ir divreiz spēlējis "Pro Bowl" un izcīnījis arī "Super Bowl", viņa vārds visskaļāk izskanēja 2015. gada vasarā, kad viņš, savās mājās svinot ASV Neatkarības dienu (4. jūlijs) neuzmanīgi rīkojās ar pirotehniku un guva smagu plaukstas traumu kā rezultātā ārstiem nācās amputēt labās rokas rādītājpirkstu.

Jāpiebilst, ka tas gan netraucēja Pjēram-Polam ne tikai atgriezties NFL, bet arī pagājušajā starpsezonā noslēgt 62 miljonus vērtu četru gadu līgumu ar "Giants" vienību.

Kā arī

- Pašlaik produktīvākais NFL pussargs Frenks Gors, kuru pirms kāda laika atlaida Indianapolisas "Colts" nu ir ticis pie jaunas vienības, jo vienojies ar Maiami "Dolphins" par viena gada sadarbību. Interesanti, ka Gors studiju gados pārstāvēja tieši Maiami universitātes komandu "Hurricanes".

- Minesotas "Vikings" ir noslēguši jaunu līgumu ar savu kikeri Kaju Forbatu, kurš iepriekšējā sezonā sevi bija ļoti labi parādījis, realizējot 32 tiešos brīvsitienus no kuriem seši bija vismaz 50 jardus tāli.

- Savukārt Dalasas "Cowboys" vienojās ar iepriekšējās sezonas izskaņas Bufalo "Bills" varoni, malējo uzbrucēju Deiontu Tompsonu, kurš bija labākais un produktīvākais "Bills" komandas piespēļu ķērājs sezonas izskaņā. Vienošanās panākta uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports