Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" jauno sezonu būs jāsāk bez Džefrija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" jauno sezonu būs jāsāk bez Džefrija
Alšons Džefrijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienības Filadelfijas "Eagles" malējam uzbrucējam Alšonam Džefrijam šī starpsezona būs jāpavada ārstu uzraudzībā, jo viņam ir nepeiciešama pleca operācija.

Tiek ziņots, ka 52. "Super Bowl" mača dalībnieks un viens no Filadelfijas "Eagles" panākuma galvenajiem kaldinātājiem Alšons Džefrijs šajā starpsezonā gulsies uz operāciju galda, lai tiktu galā ar pleca savainojumu. Pēc operācijas, kā lēš speciālisti, viņam vismaz seši mēneši būs jāpavada speciālistu uzraudzībā un par futbola spēlēšanu būs jāaizmirst.

Interesanti, ka, lai arī savainojumu Džefrijs guva vēl pirms 2017. gada sezonas, viņš izvēlējās neveikt operāciju, bet spēlēt, turklāt, piedalījās visos 16 regulārās sezonas mačos, kuros izcēlās ar 789 gūtajiem jardiem un deviņiem piezemējumiem, bet izslēgšanas mačos viņa kontā bija 219 jardi un trīs piezemējumi, viens no kuriem – finālmačā.

Ziņa par malējā uzbrucēja savainojumu un tam sekojošo operāciju nāk tikai pāris mēnešus pēc tam kā Džefrijs ar Filadelfijas komandu noslēdza jaunu četru gadu līgumu par kopējo summu 52 miljoni ASV dolāru. Lai arī sākotnēji šāds līgums daudziem lika izteikt skeptiskas piezīmes, jo pastāvēja uzskats, ka Alšonam būtu jāpamēģina savi spēki brīvo aģentu tirgū, pašlaik šis darījums, no spēlētāja puses, izskatās ļoti labs, turklāt, jau martā viņš saņems savus garantētos 26 miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Alšons Džefrijs ir tikai viens no uzbrukuma spēlētājiem, kuru dalība 2018. gada sezonas atklāšanas mačā ir zem jautājuma zīmes, jo arī Kārsons Ventzs, lai arī optimistiskākajās prognozēs tiek minēts, ka viņš varēšot spēlēt jau septembrī, iziet atkopšanās kursu pēc ceļgala krustenisko saišu savainojuma.

Kā arī...

- Indianapolisas "Colts" ir ļoti tuvu tam, lai parakstītu jaunu līgumu ar 45 gadus veco Adamu Vinatjeri. Kikera pozīcijā spēlējošais futbolists ir 58 punktu attālumā, lai kļūtu par visu laiku rezultatīvāko NFL spēlētāju. Interesanti, ka savas karjeras laikā tikai vienā sezonā viņš nav guvis vismaz 58 punktus, 2009. gadā, kad, savainojuma dēļ, nespēja piedalīties visās spēlēs.

- Savukārt, lai arī bija parādījušās runas, ka Džošs Gordons, malējais uzbrucējs no Klīvlendas "Browns", šopavasar kļūs par brīvo aģentu, NFL atbildīgās amatpersonas norādīja, ka, tā kā viņš nav izpildījis virkni ar nosacījumiem, brīvā aģenta statuss viņam nepienākas.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-02-23 16:36, pirms 6 gadiem
Ventzam galvenais nesasteigt ar atgriešanos. Filadelfija labi iztiek arī bez viņa Tā kā kārtīgi jāsadakterējās!!