Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Ravens" atstāj "Packers" uz nullītes

Juris Miņins
Juris Miņins

"Ravens" atstāj "Packers" uz nullītes
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) 11. spēļu nedēļā Baltimoras "Ravens" ar 23:0 pārspēja Grīnbejas "Packers", kas Merilendas štata komandai bija trešā "sausā" uzvara šosezon.

Baltimoras "Ravens" šo sezonu aizvada kā pa viļņiem, jo lieliskas spēles mijas ar atklāti izgāztām, taču neskatoties uz to, atsevišķos mačos viņi spēj parādīt to "Ravens" vienību, kādu to zina tās līdzjutēji. 11. nedēļā Baltimoras komanda jau trešo reizi šosezon neļāva saviem oponentiem gūt punktus. Sinsinati "Bengals" un Maiami "Dolphins" vienībām pievienojās arī Grīnbejas "Packers".

Šādu rezultātu baltimorieši sasniedza pateicoties piecām oponentu kļūdām, jo trīs reizes piespēlēs kļūdījās "Packers" saspēlnieks Brets Handlijs, bet vēl divas reizes Grīnbejas komandas spēlētāji izlaida no rokām bumbu.

Uzbrukumā gan Džo Flako vadībā "Ravens" neuguņoja, jo pirmā ceturtdaļa pagāja bez punktiem, bet vēlāk 11 punktus no visiem guva Džastins Takers, raidot bumbu vārtos – realizējot trīs brīvsitienus un divus papildpunkta raidījumus.

Savukārt piezemējumus guva Maiks Voless, kurš notvēra 21 jardu tālo Flako piespēli, kā arī Alekss Kolisons, kurš bumbu ieskaites zonā ienesa pēc trīs jardu skrējiena.

Jāpiebilst, ka iepriekšējā komanda, kurai vienas sezonas laikā ir izdevies trīs reizes atstāt pretiniekus bez gūtajiem punktiem, bija 2003. gada modeļa Jaunanglijas "Patriots", bet paši "Ravens" savulaik prata sezonas laikā tikt pie četriem "sausajiem" panākumiem – 2000. gadā, kad komanda arī izcīnīja "Super Bowl" čempionu titulu.

No citām spēlēm der atzīmēt Filadelfijas "Eagles" nu jau kārtējo uzvaru, šoreiz gan tika pārspēti principiālie pretinieki, Dalasas "Cowboys", turklāt 37:9. Interesanti, ka šajā spēlē Filadelfijas komandai bija jāiztiek bez galvas savainojumu guvušā kikera Lūka Eliota, taču Kārsons Ventzs neapjuka un no četriem divu papildpunktu izspēles mēģinājumiem trīs reizes bija precīzs.

Savukārt Jaunanglijas "Patriots" ne mazāk pārliecinoši pārspēja Oklendas "Raiders", pieveicot viņus ar 33:8. Šī spēle bija īpaša arī ar to, ka norisinājās nevis kādā no ASV pilsētām, bet gan Meksikas galvaspilsētā Mehiko.

Visbeidzot, nedēļa noslēdzās ar Atlantas "Falcons" un Sietlas "Seahawks" spēli un noslēdzās ar "Falcons" uzvaru, ko, kā noskaidrojās vēlāk, nodrošināja Meta Braienta precīzi izpildītais tiešais brīvsitiens mazāk kā četras minūtes pirms mača pamatlaika beigām. Tolaik gan tas deva 11 punktu pārsvaru, taču 49 sekundes vēlāk "Seahawks" astoņus punktus atguva, taču ne uz ko vairāk gan nebija spējīgi.

NFL regulārā sezona, 11. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
TitansSteelers17:40
CardinalsTexans21:31
LionsBears27:24
JaguarsBrowns19:7
RavensPackers23:0
BuccaneersDolphins30:20
RamsVikings7:24
RedskinsSaints31:34
ChiefsGiants9:12
BillsChargers24:54
BengalsBroncos20:17
PatriotsRaiders33:8
EaglesCowboys37:9
FalconsSeahawks34:31

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-11-22 09:40, pirms 6 gadiem
NFC būs ļoti interesanti pleyoffi. Eagles, Saints, Vikings, Panthers - visi izskatās ļoti labi.