Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Jets" uzvar un turpina cīņu

"Jets" uzvar un turpina cīņu
Ņujorkas "Jets"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlēta kārtējā Nacionālās futbola līgas (NFL) spēle, kurā Ņujorkas "Jets", pateicoties precīzam brīvsitienam, ar 19:16 pārspēja Dalasas "Cowboys".

Pirms šīs spēles visa uzmanība bija pievērsta Dalasai, jo viņiem, cīnoties par vietu izslēgšanas mačos, bija obligāti jāizcīna uzvara, taču arī Ņujorkas komanda ir iesaistījusies cīņā par izslēgšanas mačiem un viņiem iet daudz labāk, jo tieši "Jets" vienība ieņem piekto vietu AFC.

Lai vai kā, bet šajā spēlē neizskatījās, ka Teksasas komandai, kura spēlēja arī savās mājās, būtu bijusi vajadzīga uzvara. Kļūdas viena pēc otras, nomainīts saspēles vadītājs un citas problēmas vajāja dalasiešus un to nekautrējās izmantot Ņujorkas klubs. Pirmais piezemējumu guva Bilals Pauelss, taču puslaika izskaņā Dezs Braients spēja gūt sešus punktus, tiesa, realizācijas sitiens nebija veiksmīgs.

Otrajā puslaikā Eriks Dekers ņujorkiešiem atnesa vēl vienu piezemējumu uz ko Dalasa atbildēja ar diviem Dena Beilija raidījumiem starp vārtu stabiem. Tiesa, pēdējais vārds piederēja nevis Beilijam, bet gan viņa amata brālim Rendijam Bulokam, kurš 36 sekundes pirms mača pamatlaika beigām bija precīzs no 23 jardu atzīmes.

Pēc šīs spēles Ņujorkas komandas jaunajam trenerim Todam Boulsam, kurš pie "Jets" stūres stājās vien pirms šīs sezonas, ir garantēta pozitīva bilance, kas vienībai nav bijusi kopš 2010. gada sezonas.

Savukārt dienu iepriekš savā starpā cīnījās Sentluisas "Rams" un Tampabejas "Buccaneers" komandas un, pateicoties lieliskām lielajām izspēlēm, "Rams" šajā cīņā svinēja uzvaru ar 31:23.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-20 10:55, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: "Tiesa, pēdējais vārds piederēja nevis Beilijam, bet gan viņa amata brālim Rendijam Bulokam, kurš 36 sekundes pirms mača pamatlaika beigām bija precīzs no 58 jardu atzīmes."

Juri, kā 40 jardu FG var būt no 58 jardu atzīmes? Man sanāk 23 jardu atzīme.
+
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.