Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Buccaneers" oficiāli izziņo Toma Breidija piesaisti, līgums uz diviem gadiem

Andrejs Siliņš

"Buccaneers" oficiāli izziņo Toma Breidija piesaisti, līgums uz diviem gadiem
Toms Breidijs. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) klubs Tampabejas "Buccaneers" piektdien oficiāli izziņoja jau leģendārā Toma Breidija piesaisti, parakstot līgumu ar amerikāņu futbolistu uz divām sezonām.

42 gadus vecais Breidijs visu līdzšinējo karjeru no 2000. gada bija pavadījis Jaunanglijas "Patriots" vienībā, ar to sešas reizes triumfējot "Super Bowl", trīsreiz kļūstot par sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, 14 reizes tiekot izvēlēts dalībai Zvaigžņu spēlē jeb "Pro Bowl" un saņemot virkni citu atzinību.

Par galvenajām pretendentēm uz saspēles vadītāja piesaisti tika minētas arī Losandželosas "Chargers" un Lasvegasas "Raders", taču Breidija izvēle krita uz Floridu - Tampabejas "Buccaneers". "Sāku jaunu ceļojumu futbolā un pateicos "Buccaneers" par doto iespēju darīt to, ko mīlu darīt," savā "Instagram" profilā rakstīja Breidijs.

Sākotnēji Breidija pievienošanās bija paredzēta jau pāris dienu agrāk, taču to aizkavēja problēmas ar obligāto fizisko pārbaužu veikšanu koronavīrusa pandēmijas dēļ. Šodien Breidijs beidzot varēja veikt pārbaudes, pēc kā arī oficiāli drīkstēja noslēgt līgumu.

Jaunais līgums esot 60 miljonu ASV dolāru vērtībā, pa 30 miljoniem katrā sezonā.