Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Metjūzs pievienojas "Rams", Burfikts – "Raiders"

Juris Miņins
Juris Miņins

Metjūzs pievienojas "Rams", Burfikts – "Raiders"
Klejs Metjūzs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Grīnbejas "Packers" lainbekers Klejs Metjūzs ir vienojies par divu gadu sadarbību ar Losandželosas "Rams".

Klejs Metjūzs ilgus gadus bija viens no Grīnbejas "Packers" aizsardzības līderiem, taču aizvadītajā sezonā viņa produktivitāte laukumā strauji samazinājās un 16 mačos viņš veica tikai 3.5 sekus. Tā kā arī viņa iepriekš noslēgtais piecu gadu līgums arī beidzās šajā sezonā, tad Viskonsinas štata komanda arī nolēma nepagarināt sadarbību ar aizsargu.

Tiesa, ilgi bez darba Metjūzs nepalika, jo vakardien noslēdza līgumu ar aizvadītās sezonas "Super Bowl" dalībnieci, Losandželosas "Rams", tādējādi papildinot viņu jau tā iespaidīgo aizsardzību. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām, bet līguma kopējā summa vēl nav paziņota.

Atgādināsim, ka iepriekš iekšējā lainbekera pozīcijā "Rams" komandā spēlēja Marks Barons, taču viņš šajā starpsezonā tika atlaists, lai ietaupītu 6.33 miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Metjūzs ir ceturtais spēlētājs ar ko šajā sezonā Losandželosas "Rams" ir noslēguši līgumus. Pirms viņa pie līgumiem tika aizsargi Danta Faulers, Eriks Vedels, kā arī saspēles vadītājs Bleiks Bortls.

Kā arī...

- Vontezs Burfikts arī ilgi bez darba nepalika, jo drīz pēc tam kā Sinsinati "Bengals" viņu atlaida, Oklendas "Raiders" bija priecīgi uzņemt aizsargu savās rindās. Vienošanās panākta uz vienu sezonu par pieciem miljoniem ASV dolāru.

- Dalasas "Cowboys" ir papildinājusi savu malējo uzbrucēju komandu ar Randalu Kobu, kuram arī ir piešķirts vienas sezonas un piecus miljonus ASV dolāru vērts līgums.

- Savukārt Hjūstonas "Texans" savās rindās ir uzņēmuši no Oklendas "Raiders" atlaito Eidžeju Makaronu, kurš nu būs Dešona Vatsona dublieris.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2019-03-21 20:32, pirms 5 gadiem
Lai jau viņam veicās Rams sastāvā! Gribējās, lai jau paliek GB. Tā vien izskatās, ka GB šogad kaut vai ar A.R. būs pagrūti tikt playoffos! Ceru, ka kļūdos, bet sastāvs neliecina neparko labu!

     [+] [-]

, 2019-03-22 07:26, pirms 5 gadiem
EUcerin rakstīja: Lai jau viņam veicās Rams sastāvā! Gribējās, lai jau paliek GB. Tā vien izskatās, ka GB šogad kaut vai ar A.R. būs pagrūti tikt playoffos! Ceru, ka kļūdos, bet sastāvs neliecina neparko labu!
njā. ar Čikāgu būs grūti konkurēt. Lions un Panthers tā 50/50