Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Broncos" un "Seahawks" cīnīsies par Super Bowl

"Broncos" un "Seahawks" cīnīsies par Super Bowl
Ričards Šermans starp komandas biedriem.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas divas Nacionālās futbola līgas konferenču finālspēles, pēc kurām tika noskaidrotas tās vienības, kas 2. februārī cīnīsies par Super Bowl. Pie uzvarām tika un finālā spēlēs – Denveras "Broncos" un Sietlas "Seahawks".

NFL konferenču finālspēles šogad tika gaidītas dēļ divu šī gadsimta labāko saspēles vadītāju dueļa – Peitons Menings savā laukumā uzņēma Tomu Breidiju. Par šo dueli pirms tam tika ļoti daudz rakstīts, tik daudz, ka pārējie spēlētāji šai cīņā likās statisti, nemaz nerunājot par otrā pusfināla spēlētājiem.

Pats mačs gan nebija starp pats skatāmākais kāds ir bijis abu saspēlnieku savstarpējo cīņu vēsturē, tomēr pamācošs gan. Peitons Menings aizvadīja kārtējo lielisko spēli, kādas viņam šajā sezonā ir bijušas daudzas, bet Jaunanglijas komanda tika apturēta uzbrukumos pa zemi, kur no aizvadīto maču superzvaigznes Legaret Blanta "Patriots" saņēma vien sešus jardus piecos mēģinājumos (kopā guva tikai 64 pret Denveras 107 jardiem). Savukārt Breidijs tika ierobežots līdz 277 jardiem un vienai rezultatīvai piespēlei, kas šādam mačam, jāatzīst, ir pamaz.

Tasinības labad gan jāpiebilst, ka Jaunanglijas komanda, lai arī šo sezonu aizvadīja visnotaļ labi jau kopš vasaras cīnījās ar dažādiem savainojumiem kā uzbrukumā tā aizsardzībā un ja līdz konferences finālam tas vēl tika kompensēts, tad šādā atbildīgā mačā Foksbro komandai pietrūka gan pieredzes, gan atbilstošas meistarības spēlētāju. Turklāt, arī šīs spēles laikā savainojumu guva malējais aizsargs Akibs Talibs, kas uzreiz arī daudz vieglāk ļāva darboties oponentu malējiem uzbrucējiem.

Atgriežoties pie uzvarētājiem – var teikt, ka Menings vienkārši izdarīja to kas viņam bija jādara, proti, sistemātiski atrada carumus aizsardzībā un deva precīzas piespēles, ko garie "Broncos" uzbrucēji arī veiksmīgi tvēra. Visproduktīvākais bija Demairiuss Tomass, kurš guva 134 jardus un vienu piezemējumu. Džuliuss Tomass un Eriks Dekers, attiecīgi, izcīnīja 85 un 73 jardus, bet Vess Velkers – 38.

Pēc rezultāta attīstības jāsaka, ka Denveras komanda tā arī nedeva Jaunanglijai pat sapņot par vadību, jo mačs sākās ar 10:0 izrāvienu, bet mača pēdējā ceturtdaļā rezultāta pārsvars sasniedza 20 punktus – 23:3. Spēles izskaņā "Patriots" vēl mēģināja sadzīt zaudēto, taču Denvera nav komanda, kas to ļaus izdarīt – 26:16 un "Broncos" var rezervēt biļetes uz Ņujorku.

Jāpiebilst, ka 37 gadus vecais Menings būs otrs vecākais saspēles vadītājs, kurš izies pamatsastāvā Super Bowl mačā, vecākais starta QB, kas ir piedalījies NFL finālspēlē ir bijušais "Broncos" saspēlnieks, bet tagad komandas viceprezidents, Džons Elvejs, kurš spēlēja 38 gadu vecumā.

Otrā spēle, starp divām vienas divīzijas komandām, Sietlas "Seahawks" un Sanfrancisko "49ers", sākās ar grandiozu mājnieku saspēles vadītāja Rasela Vilsona kļūdu – viņš tika "nosekots", viņam izsita no rokām bumbu un veiksmīgi to ieguva savā rīcībā Sanfrancisko komanda, jeb, ja būsim precīzi, Aldons Smits. Tomēr, tā kā "Seahawks" ir komanda ar labu aizsardzību, viņi prata izvairīties no būtiskām nepatikšanām.
Tomēr pie 10 punktu vadības Sanfrancisko tika, kad Entonijs Diksons ar otro paņēmienu (pirmais netika ieskaitīts) pārlēca pār cīņas līnijai un nogādāja bumbu ieskaites zonā.

Tālākā mača gaita gan bija veiksmīgāka Sietlai. Tieši veiksmīgāka, jo kļūdām un pārkāpumiem bagātā cīņā viņi izrādījās veiksmīgāki. Maršavns Linčs atkal noorganizēja konfekšu lietu, bet Rasels Vilsons spēja atrast savus uzbrucējus arī sarežģītākajās situācijās, kas kopā ar lielisko aizsardzību, kuri vajadzīgajā laikā spēja nospēlēt visaugstākajā līmenī, deva rezultātu – 23:17.

Rasels Vilsons spēli noslēdza ar 215 jardiem un piezēmējumu, TD arī Maršavna Linča kontā, bet uzvarētāju rindās vislielāko mediju uzmanību izpelnījās Ričards Šermans, kurš ne tikai izjauca pēdējo "49ers" piespēli, bet arī visu maču ļoti cieši un agresīvi sedza Maiklu Krabtrī, kas ir Sanfrancisko labākais uzbrucējs. Šī cīņa savu augstāko punktu sasniedza tieši pēc Šermana veiksmīgās izspēles, kad viņi viens otram veltīja agresīvus žestus, bet Krabtrī arī pagrūda savu sedzēju, par ko arī tika sodīts. "Es esmu labākais korners visā līgā. Ja jūs izvēlaties savu labāko uzbrucēju likt man priekšā, tas ir tas ko jūs saņemat!" – pēc spēles žurnālistiem teica pats malējais aizsargs.

Zaudētāju rindās, kā jau ierasts spīdēja aizsardzība un Kolins Kaperniks, kurš guva 153 jardus ar piespēlēm (1 TD) un vēl 130 – nesot bumbu uzbrukumā pats.

Līdz ar to ir kļuvis zināms, ka šī gada 2. februārī "MetLife" stadionā par 2013. gada sezonas čempionu titulu cīnīsies Denveras "Broncos" un Sietlas "Seahawks" jeb kā NFL mājaslapā šis duelis ir nosaukts – nepārvaramais spēks (Denvera) pret neizkustināmo objektu (Sietla).

Šajā nedēļas nogalē gan NFL līdzjutēji varēs sekot līdzi labāko atlētu sniegumam Pro Bowl mačā, kas ir analogs All-Stars spēlei citās sporta līgās.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2014-01-20 16:24, pirms 10 gadiem
sen neesmu tā priecājies par SB dalībniekiem. jābūt lieliskai spēlei.
Droši vien pēdējā iespēja Peitonam noķert brāli.
, 2014-01-20 16:31, pirms 10 gadiem
par rakstu runājot - viss forši, vienīgi Krabtrī par nainers labāko uzbrucēju es gan laikam nesauktu.
, 2014-01-20 16:38, pirms 10 gadiem
pot bowl
, 2014-01-20 16:40, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: par rakstu runājot - viss forši, vienīgi Krabtrī par nainers labāko uzbrucēju es gan laikam nesauktu.
Pretenzijas Robčikam... Tā šamais nosauca Krabtrī.
, 2014-01-20 17:01, pirms 10 gadiem
Breidijs vakardien nevarēja uzvarēt... Tādi kā es, kuri saistīti ar Oaklandu vakardien atzīmēja Tuck Rule Day
Bet Superbowls būs interesants, labs uzbrukums pret cietu aizsardzību.. Un cerēs, ka Menings būs kaut ko jaunu izdomājis, jo vakardienas spēlē tas OMAHA kaut kur otrās ceturdaļas vidū jau sāka uz nerviem krist
, 2014-01-20 17:12, pirms 10 gadiem
edzans rakstīja: Breidijs vakardien nevarēja uzvarēt... Tādi kā es, kuri saistīti ar Oaklandu vakardien atzīmēja Tuck Rule Day
Bet Superbowls būs interesants, labs uzbrukums pret cietu aizsardzību.. Un cerēs, ka Menings būs kaut ko jaunu izdomājis, jo vakardienas spēlē tas OMAHA kaut kur otrās ceturdaļas vidū jau sāka uz nerviem krist
Tu gadījumā nebiji viens no tiem 8 biznesmeņiem?

Tā uz sitienu nevaru atcerēties, ne NFL, ne citās ZAmerikas PRO līgās gadījumu, kad divas labākās komandas pēc regulārās sezonas spēlētu arī finālā. Tas laikam arī ir iemesls, kāpēc tieši Denvera, ne Ņūinglenda uzvarēja. Pelnīti, laikam jau.
, 2014-01-20 17:14, pirms 10 gadiem
LAIKS rakstīja: pot bowl
good!
, 2014-01-20 17:15, pirms 10 gadiem
, 2014-01-20 17:21, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Tā uz sitienu nevaru atcerēties, ne NFL, ne citās ZAmerikas PRO līgās gadījumu, kad divas labākās komandas pēc regulārās sezonas spēlētu arī finālā. Tas laikam arī ir iemesls, kāpēc tieši Denvera, ne Ņūinglenda uzvarēja. Pelnīti, laikam jau.
Pāris gadus atpakaļ Saints pret Coltiem vai Jets spēlēja, abas divas bija 1ās savās konferencēs!
, 2014-01-20 17:25, pirms 10 gadiem
edzans rakstīja: Pāris gadus atpakaļ Saints pret Coltiem vai Jets spēlēja, abas divas bija 1ās savās konferencēs!
Nu jā, 2009. gada sezona (tas gan jau ir pirms 4 gadiem bijis).
, 2014-01-20 17:28, pirms 10 gadiem
jets diez vai tie bija.
bet jā - nemaz tik sen.
farvrvrs toreiz uzdāvināja saints biļeti uz SB. zināmas paralēles tur sanāk ar šogadu.
, 2014-01-20 17:35, pirms 10 gadiem
atkal peitons ar savu vēl joprojām vienu gredzenu.
atkal pretī izsalcis un jaudīgs pretinieks bez neviena titula komandas vēsturē.
atkal pretinieks SB caur adatas aci ielīdis ne bez pretinieka palīdzības.

vēsture nav denverai par labu...
, 2014-01-20 17:40, pirms 10 gadiem
Piektā reize līgas vēsturē, kad labākais uzbrukums spēlēs pret labāko aizsardzību. Pēdējo reizi tas notika 1990. gadā, kad Bills spēlēja pret Giants
, 2014-01-20 17:49, pirms 10 gadiem
Ļoti skaisti!
SB tiksies abas manas pusfinālu favorītes. Galvenais, ka 49ers is out.
Diez pietiks spēka un resursu Sietlai izslēgt visus DEN receiverus...

Finālā noteikti par Hawks, kaut gan jūtu, ka Denvera izcels. Žēl nebūs, bet Hawks vairāk simpatizē.
, 2014-01-20 18:07, pirms 10 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Ļoti skaisti!
SB tiksies abas manas pusfinālu favorītes. Galvenais, ka 49ers is out.
Diez pietiks spēka un resursu Sietlai izslēgt visus DEN receiverus...

Finālā noteikti par Hawks, kaut gan jūtu, ka Denvera izcels. Žēl nebūs, bet Hawks vairāk simpatizē.
Par Denveras uzvaru es gan tā nebūtu pārliecināts.

Kāda ir vecā amfutbola patiesība? Čempionātus uzvar aizsardzība un rushing.
, 2014-01-20 18:13, pirms 10 gadiem
Cepure nos Denverai un protams ka Meningam kaut ari mans Favarīts vienmēr būs Patriots.
Patriots ir ļoti stabila komanda un paredzu ka pienaks ari viņu gads.
Jo gadu no gadu pēdējos gados Patriots vienmēr ir ticis līdz pusfinālam.
Ka arī ļoti žēl ka ja nekļūdos pagājušogad kad Patriots aizvadīja savu perfekto sezonu fināla neuzvar-ejā Giant
ļoti žēl
, 2014-01-20 18:21, pirms 10 gadiem
Freemen rakstīja: Cepure nos Denverai un protams ka Meningam kaut ari mans Favarīts vienmēr būs Patriots.
Patriots ir ļoti stabila komanda un paredzu ka pienaks ari viņu gads.
Jo gadu no gadu pēdējos gados Patriots vienmēr ir ticis līdz pusfinālam.
Ka arī ļoti žēl ka ja nekļūdos pagājušogad kad Patriots aizvadīja savu perfekto sezonu fināla neuzvar-ejā Giant
ļoti žēl
Nu šodien amfutbola faniem ar gadiem baigās problēmas. Patriots gandrīz perfektā sezona bija 2007. gadā, t.i., zaudēja viņi Giants, 2008. gada sākumā.
, 2014-01-20 18:48, pirms 10 gadiem
Vakar vēl tviterī bija karstas diskusijas par to cik tad īsti Latvijā ir NFL fanu un kad tie pieslēdzas fanošani... izskatās, ka bariņš, tomēr, ir...
, 2014-01-20 19:08, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Par Denveras uzvaru es gan tā nebūtu pārliecināts.

Kāda ir vecā amfutbola patiesība? Čempionātus uzvar aizsardzība un rushing.
aizsardzībai jābūt, bet kad pēdējo reizi kāds būtu ar rush titulu vinnējis, es neatceros.

vispār Denverai plejofos pagaidām aizsardzība ir labāka par uzbrukumu.

būs interesanti.
, 2014-01-20 19:10, pirms 10 gadiem
Kam tad ir lielāka iespēja uzvarēt? Broncos vai Seahawks?
, 2014-01-20 19:29, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: aizsardzībai jābūt, bet kad pēdējo reizi kāds būtu ar rush titulu vinnējis, es neatceros.
Pēdējos 20 gados, ja tā paskatās, tikai 2 gadījumos - 2010. gadā Packers un 1994. gadā 49ers ir tādi, kad par SB čempionu rašingu var būt kaut kādi jautājumi. Varbūt tas nav TOP rašings līgā, taču visās komandās ir vai nu viens 1000+ jardu skrējējs, vai, ja komanda ar diviem RB, strādā, 2, kas 1200-1400 jardus stabili savāc.
, 2014-01-20 19:40, pirms 10 gadiem
denverai ir labāks rush nekā gandrīz jebkuram no pēdējo 8 gadu čempioniem. ar vienu vai diviem izņēmumiem varbūt. par senākiem laikiem nemāku spriest.
, 2014-01-20 19:50, pirms 10 gadiem
bet jebkurā gadījumā. jautājums pat ne par to, bet par to, kad kāda komanda uz rush offense rēķina + aizsardzības rēķina vien būtu baigi plejofus izdominējusi pēdējo reizi?
, 2014-01-20 20:01, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: bet jebkurā gadījumā. jautājums pat ne par to, bet par to, kad kāda komanda uz rush offense rēķina + aizsardzības rēķina vien būtu baigi plejofus izdominējusi pēdējo reizi?
Prātā nāk 2000.gada Ravens. Tas arī tā pēc statistikas paskatoties, bet vispār NFL sāku skatīties tikai no 2008.gada, nevaru stāstīt ko pats neesmu redzējis!
, 2014-01-20 20:01, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: denverai ir labāks rush nekā gandrīz jebkuram no pēdējo 8 gadu čempioniem. ar vienu vai diviem izņēmumiem varbūt. par senākiem laikiem nemāku spriest.
Mēs tagad par kuru Denveru runājam? Terels Deiviss jau kādu laiku,khem, nespēlē.

Denvera bumbu nes tikai īsajās izspēlēs, primāri lai dabūtu pirmo daunu.
Sietlai, piemēram, vidēji spēlē ir par 20-25 jardiem vairāk nekā Denverai (regulārā sezona un PO kopā ņemti). Pie tam, viņiem tieši rašingā ir viens no lielākajiem ieročiem uzbrukumā.

Tas, ka Denverai rašings ir OK, to es nenoliedzu (Moreno un Bols ap 1600 jardiem salasījuši, ko nevar nenovērtēt), taču Sietlai tas ir labāks. Jebšu citos gados tas būtu pluss Broncos, bet tagad, pat ar tādu sniegumu jāsaka, ka, tomēr, var būt par īsu.

P.S.
Manām replikām ar onkuli manā avatarā nav nekāda sakara, nemaz. Ja kādam liekas pretēji, izlasiet iepriekšējo teikumu.
, 2014-01-20 20:11, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: bet jebkurā gadījumā. jautājums pat ne par to, bet par to, kad kāda komanda uz rush offense rēķina + aizsardzības rēķina vien būtu baigi plejofus izdominējusi pēdējo reizi?
Nu skatoties ko tu domā ar "rushing un aizsardzības rēķina", ja tādu absolūti dominantu sniegumu, tad... tā ir pārāk sena vēsture, taču tā pati Ņujorka bija ar ļoti nesliktiem RB, kas nebija spīdoši, protams, taču konstanti savus jardus un TD vāca.
Šāda situācija, kad konstati tiek vākti jardi (ne tā kā Blatna gadījumā, piemēram) un komanda uz RB var paļauties, arī ir tas, kas ļauj vinnēt.

Super Boulā abi onkuļi - Džeikobss un Bredšo, bija spēles labākie rašeri, kuri gandrīz vai katrs atsevišķi uz zemes savāca vairāk jardus nekā visi citi kopā ņemti šādos pat uzbrukumos.

Nav jābūt pašam labākajam, ir jābūt labākam par savu pretinieku.
, 2014-01-20 21:31, pirms 10 gadiem
Ja Seahawks paliks bez Linča tad... Viss raśings apstasies! Butu Kapernika vieta Mannings tad 49 butu finala! Kaperniks tadas granatas un lidz ar to pikus meta ka pzdc!
Pietam denverai ir laba aizsardziba! Nezkapec visi to aizmirst?
Bus itka lidzigi bet denvera uzvares ar +2 scores

Vakar es netiku pieskaitits pie Latvijas nfl faniem
, 2014-01-20 22:20, pirms 10 gadiem
re kā ! patik nfl cilvēkiem. salīdzinoši daudz komentāru.
Pati izskatijās švaki. spēle garlaicīga. nav pat vērta komentēt. toties otra! viss kas vajadzīgs. naineri dabuja pretī otru tik pat "netīru" komandu . rezultāts - kaperniks ir tur , kur jābūt. prieks , man.
patika nfl apskatniku teiktais - tāda b kā kapa un vilsons kādreiz būtu - TE un RB.
prieks vēl par to , ka atkal bračka zaudēja. nu nepatīk viņi man. subjektīvi.
SB par Seahawkiem.
p.s. Juri raksti biežāk. tev riktīgi labi sanāk. nopietni.
p.p.s. patiesībā smaga darba diena pēc katras svētdienas. mani izsūtīs no mājas par bļaušanu naktī.
, 2014-01-20 23:29, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: re kā ! patik nfl cilvēkiem. salīdzinoši daudz komentāru.
Pati izskatijās švaki. spēle garlaicīga. nav pat vērta komentēt. toties otra! viss kas vajadzīgs. naineri dabuja pretī otru tik pat "netīru" komandu . rezultāts - kaperniks ir tur , kur jābūt. prieks , man.
patika nfl apskatniku teiktais - tāda b kā kapa un vilsons kādreiz būtu - TE un RB.
prieks vēl par to , ka atkal bračka zaudēja. nu nepatīk viņi man. subjektīvi.
SB par Seahawkiem.
p.s. Juri raksti biežāk. tev riktīgi labi sanāk. nopietni.
p.p.s. patiesībā smaga darba diena pēc katras svētdienas. mani izsūtīs no mājas par bļaušanu naktī.
Ja NFL spēlētu biežāk, tad rakstītu... Un tauta komentāros vārītos aktīvāk.

Bet nu nekas, drafts, FA tirgus un tā... NCAA nākamsezon gan jau arī pie rakstiem tiks, moš arī CFL un AFL (par šo gan jāpadomā ko un kā).
, 2014-01-21 00:02, pirms 10 gadiem
pag, pag! pirms drafta būs SB, un Tu par teneriem rakstu soliji.
, 2014-01-21 01:54, pirms 10 gadiem
Tas mīts par aizsardzību un rush, lai uzvarētu SB, jau sen novecojis. Primārais ir piespēlēšana. Komandas ar labāko uzbrukumu (automātiski tās ir komandas ar izcilu pass offence) regulāri tiek SB, kamēr labākās aizsardzības reti. Seahawks ir reti labs uzbrukums un game manager uzbrukumā, lai netaisītu kļūdas, plus lābākās mājas sienas līgā, tā kā nav ko brīnīties, ka šie ir SB. Rusheri vsp ir krietni zaudējuši savu jēgu. Kurš tiešām uzvar čempionātus pēdējos draivos? Vai tik tie nebūs QB un ķērēji?
, 2014-01-21 10:02, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: pag, pag! pirms drafta būs SB, un Tu par teneriem rakstu soliji.
Nu būs ar par viņiem... arī Pro Bowl netiks aizmirsts... un balvu pasniegšana.
, 2014-01-21 10:10, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tas mīts par aizsardzību un rush, lai uzvarētu SB, jau sen novecojis. Primārais ir piespēlēšana. Komandas ar labāko uzbrukumu (automātiski tās ir komandas ar izcilu pass offence) regulāri tiek SB, kamēr labākās aizsardzības reti. Seahawks ir reti labs uzbrukums un game manager uzbrukumā, lai netaisītu kļūdas, plus lābākās mājas sienas līgā, tā kā nav ko brīnīties, ka šie ir SB. Rusheri vsp ir krietni zaudējuši savu jēgu. Kurš tiešām uzvar čempionātus pēdējos draivos? Vai tik tie nebūs QB un ķērēji?
Viss ir nosacīti.
Pēdējos draivos uzvar tie, kas spēles laikā ir lažojušies un viņiem vajag "bombu", lai uzvarētu, protams, ka tā ir pasingā.

Tomēr labs rašings ļauj atvērties pasingam... līdz ar to... protams, šis teiciens klasiskajā izpratnē, ka tagad RB vicos visiem pāri un nesīs titulus laikam vairs nav aktuāls, taču komanda bez rašinga, kā jau te minēts, var uzvarēt tik ārkārtējos gadījumos. Un tā vienība, kurai RB ir labāki, noteikti, ir ieguvēja.
, 2014-01-21 10:24, pirms 10 gadiem
Protams, ka sabalansētākās komandas parādīs labus rezultātus, bet, ja mēs gribam noteikt galveno spēles elementu, kas palīdz uzvarēt čempionātus, tad tas ir pass offence. Pats, Saints, Packers, Colts (īpaši Meninga ērā) gadu no gada var itin viegli iztikt bez nopietna rushing offence (salīdzinot ar citām komandām) un pat bez kārtīgas aizsardzības. Reti kad SB likteni izšķirs aizsardzība vai rushings, galvenais slogs būs uz QB pleciem to maču izvilkt.
, 2014-01-21 10:24, pirms 10 gadiem
nu anyway - kopš es skatos NFL (8 sezonas), visi SB ir uzvarēti pirmkārt un galvenokārt dēļ ekselenta un stabila QB darba plejofos. pēc tam nāk viss pārējais dažādās variācijās un komplektācijās, kur laba aizsardzība un rush protams ir very good to have, bet ne obligāti elementi.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.