Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Katlers, "Dolphins" sabojā "Chargers" debiju

Juris Miņins
Juris Miņins

Katlers, "Dolphins" sabojā "Chargers" debiju
Džejs Katlers
Foto: AFP/Scanpix

Džejs Katlers atgriezās Nacionālajā futbola līgā (NFL) ar uzvaru, palīdzot savai jaunajai komandai, Maiami "Dolphins" tikt pie uzvaras pār Losandželosas "Chargers" ar 19:17.

Džejs Katlers šajā starpsezonā bija paziņojis, ka noslēdz futbolista karjeru, lai veidotu savu karjeru televīzijā, taču neveiksme Maiami "Dolphins" nometnē, kad pirmssezonā savainojumu guva komandas pirmais numurs Raiens Tanehils, pavēra Katleram iespējas atgriezties līgā, ko viņš arī izmantoja. Tiesa, viņa debijas spēle norisinājās nedēļu pēc NFL sezonas sākuma, tā kā pirmais "Dolphins" mačs, kurā viņiem bija jātiekas ar Tampabejas "Buccaneers", tika atcelts nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ.

Bez savas debijas momenta neiztika arī Losandželosas "Chargers" vienība, kurai tā bija pirmā spēle jaunajā pilsētā un arī stadionā. Tiesa, nekāda ažiotāža par šo faktu pilsētā gan netika novērota un jau tā pārliecinoši mazākā NFL arēna "StubHub Center", kur "Chargers" ir ļauts aizvadīt savus mačus līdz viņi tiks pie sava stadiona, tā arī netika aizpildīta.

Pati cīņa izvērtās līdzīga, jo abas komandas prata adekvāti atbildēt uz otras vienības uzbrukumiem, tiesa, sākumā šie uzbrukumi tālāk par tiešajiem brīvsitieniem gan netika. Savukārt pirmo piezemējumu mačā guva Melvins Gordons, kad viņš otrās ceturtdaļas otrajā pusē ienesa bumbu ieskaites zonā.

Otrā spēles daļa gan pagāja rezultatīvākā cīņā, jo tā sākās ar Kenija Stila un Antonio Geitsa piezemējumiem, kas solīja interesantu mača nobeigumu un tā tas arī bija, tiesa, varbūt ne tādā veidā kā uz to cerēja līdzjutēji, proti, "Dolphins" kikeris Koudijs Pārkijs realizēja trīs brīvsitienus, panākot 19:17. Savukārt jaunajam "Chargers" kikerim Jangho Ko bija iespēja izraut uzvaru mājnieku komandai, taču 44 jardus tālais brīvsitiens, kas tika izpildīts dažas sekundes pirms mača pamatlaika beigām, lidoja garām vārtiem un Floridas komanda, lai arī ar nedēļas nokavēšanos, taču sāka savu sezonu ar panākumu.

Jāsaka, ka Ko šī spēle nebija veiksmīga, jo viņš spēja realizēt tikai vienu brīvsitienu no trim.

Džejs Katlers savā atgriešanās mačā realizēja 24 no 33 piespēlēm un guva 230 jardus, kā arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Filips Riverss gan bija individuāli veiksmīgāks – 31/39, 331 jards un rezultatīva piespēle.

Lielu darbu uzbrukumā paveica Maiami pussargs Džejs Adžaji, kurš izcēlās ar 122 gūtajiem jardiem. Interesanti, ka viņš bija vienīgais "Dolphins" spēlētājs, kurš uzbrūkot pa zemi noslēdza maču ar pozitīvu gūto jardu bilanci. Savukārt Kīnens Alens bija produktīvākais piespēļu ķērājs, kurš notvēra deviņas no desmit sev adresētajām piespēlēm un kopā veica 100 jardus. Aizsardzībā ar 12 tvērieniem izcēlās Džateviss Brauns no Losandželosas komandas.

No pārējām spēlēm var izcelt Arizonas "Cardinals" un Indianapolisas "Colts" maču, kurā "Colts" vispirms ieguva 10 punktu pārsvaru, ko mača laikā zaudēja un spēles likteni varēja izšķirt viens pamatlaika beigās realizēts brīvsitiens. Tiesa, "Cardinals" kikeris Fils Dausons sita vārtiem garām un komandas sāka gatavoties pagarinājumam. Tas arī neiztika bez drāmas, jo jau pirmajā izspēlē Indianapolisas komandas jaunpienācējs Džeikobijs Brisets kļūdījās piespēlē, ko pārtvēra Teirons Metjūzs.

Otrreiz Dausons nekļūdījās un brīvsitienu, ko viņam pavērās iespēja sist pēc trim ne pārāk veiksmīgiem arizoniešu uzbrukumiem, viņš raidīja vārtos – 16:13.

Pie savas otrās uzvaras tika Kanzassitijas "Chiefs", kuri ar 27:20 pārspēja Filadelfijas "Eagles". Divi piezemējumi debitanta Karīma Hanta kontā. Viņš divos mačos jau piecas reizes ir noslēdzis uzbrukumu rezultatīvi.

Jaunanglijas "Patriots" bez lielām problēmām ar 36:20 pārspēja Ņūorleānas "Saints". Toms Breidijs guva 447 jardus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Jāpiebilst, ka pašlaik NFL ir desmit komandas, kuras vēl nav piedzīvojušas zaudējumus. Bez jau pieminētās Maiami komandas, kā arī Tampabejas "Buccaneers", kuri ir aizvadījuši tikai pa vienam mačam, zaudējuma rūgtumu šajā sezonā nav izjutuši Pitsburgas "Steelers", Baltimoras "Ravens", Denveras "Broncos", Oklendas "Raiders", Kanzassitijas "Chiefs", Detroitas "Lions", Atlantas "Falcons" un Karolīnas "Panthers".

Tāpat jāpiebilst, ka deviņas NFL vienības vēl nav tikušas pie panākumiem.

NFL, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
TexansBengals13:9
CardinalsColts16:13
BrownsRavens10:24
BillsPanthers3:9
TitansJaguars37:16
EaglesChiefs20:27
PatriotsSaints36:20
VikingsSteelers9:26
BearsBuccaneers7:29
DolphinsChargers19:17
JetsRaiders20:45
CowboysBroncos17:42
RedskinsRams27:20
49ersSeahawks9:12
PackersFalcons23:34
LionsGiants24:10

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-09-19 18:05, pirms 7 gadiem
Nezinu, kas notiek ar "Cowboys", galīgi slikti izskatījās. "Chiefs" diezgan pārliecinoši, par Breidija 1.cet un "Patriots" vispār nav jēgas runāt. Jau pagājušajā gadā ļoti simpatizēja "Raiders" un līdz Kara traumai bija cerības uz SB, bet nesagāja, šogad arī ļoti labi, arvien vairāk patīk šī komanda. Paskatījos arī "Buccaneers" spēli, arī simpātiska vienība.

Kādēļ "Vikings" Bredfords nespēlēja?

     [+] [-]

, 2017-09-19 21:25, pirms 7 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Nezinu, kas notiek ar "Cowboys", galīgi slikti izskatījās. "Chiefs" diezgan pārliecinoši, par Breidija 1.cet un "Patriots" vispār nav jēgas runāt. Jau pagājušajā gadā ļoti simpatizēja "Raiders" un līdz Kara traumai bija cerības uz SB, bet nesagāja, šogad arī ļoti labi, arvien vairāk patīk šī komanda. Paskatījos arī "Buccaneers" spēli, arī simpātiska vienība.

Kādēļ "Vikings" Bredfords nespēlēja?
Bredfordam sasitums ceļgala vai kaut kas uz to pusi!
Biju cerējis uz packers labāku aizsardzību šogad, bet nekas nav mainījies! Atlanta sabradāja GP! Ar Rogeru nepietiks, lai tiktu SB....

     [+] [-]

, 2017-09-20 05:25, pirms 7 gadiem
Chiefs izskatiijaas paarliecinossi??? Spelling skatiijies? Paveicaas uz Kelcee TD

     [+] [-]

, 2017-09-20 06:05, pirms 7 gadiem
Olsen is on IR

     [+] [-]

, 2017-09-20 06:08, pirms 7 gadiem
Laikam manus komentaarus neraada- Arizona plays like s#ihit

     [+] [-]

, 2017-09-20 06:55, pirms 7 gadiem
Pastaastiisu ko Juris neraksta - Bengals nopietni apdomaa nemt Kaperniku, Colts grib aizmainiit Andrew Luck, Gronks injured, bet izskataas, ka speelees

     [+] [-]

, 2017-09-20 16:42, pirms 7 gadiem
Katlers un Chargers spēle pustukšā stadionā, protams, ir jauki, bet man šajā nedēļā aktuālākais likās veseli 2 potenciālie SB machupi + NFC fināla atkārtojums.

Ļoti iepriecināja Broncos. visās fāzes pilnībā izdominēja Kovbojus. Zeke prakstiski uz nulles. Pasaka, ne spēle.

uz Atlantas uzbrukumu arī prieks skatīties. izskatās atguvušies pēc SB.

nu un Chiefs - spēlējot sūdīgāk par ļoti labu pretinieku tomēr atrada veidu, kā uzvarēt. Hants ir monstrs. jūtu, ka atnesīs man fantasy titulu.

Colts iet uz pirmo drafta numuru. nesekoju līdz koledžu futbolam. ir tur labs kaut kas, ko ņemt?