Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Patriots" notur vadību un pieveic "Bears"

"Patriots" notur vadību un pieveic "Bears"
Džimijs Garopolo
Foto: AFP/Scanpix

Šodien tika aizvadītas nu jau kārtējās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēles un tajās, kā jau ierasts, neiztika bez pārsteigumiem un spožām epizodēm. Tā Jaunanglijas "Patriots", spēlējot bez sava līdera Toma Breidija, ar 23:22 pārspēja Čikāgas "Bears".

Kā zināms, Jaunanglijas komandai sezonas pirmā ceturtdaļas būs jāiztiek bez līdera un pirmā saspēles vadītāja Toma Breidija, kurš ir saņēmis diskvalifikāciju, tāpēc pirmssezonā viņiem galvenais uzdevums bija iespēlēt otro saspēlnieku Džimiju Garopolo.

Jāsaka, ka spēlē ar "Bears" jaunais kvoterbeks parādīja pieklājīgu spēli un, kas vēl svarīgāk, labu progresu sniegumā, jo guva 181 jardu un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, realizējot 16 no 21 asistēšanas mēģinājuma.

Kas attiecas uz pašu spēli, tad jāsaka, ka čikāgieši, ņēmuši vērā pirmās pirmssezonas cīņas izgāzto sākumu, šoreiz spēli iesāka labāk, tāpēc pirmā ceturtdaļa tika uzvarēta ar 11:0, tiesa, futbols tiek spēlēts četrās ceturtdaļās un šo patiesību ļoti uzskatāmi viņi arī pārbaudīja, jo spēles otro un trešo nogriezni zaudēja ar kopējo rezultātu 23:0. Mača izskaņā "Bears" vēl mēģināja saasināt spēli un to arī izdarīja, pietuvojoties līdz 22:23, taču pārņemt vadību spēlē viņiem neizdevās.

Jaunanglijas komandas labā piezemējumus guva Legarets Blants un Eidžejs Dērbijs, bet Čikāgas komandas piezemējumi Džeremija Lengforda un Bīdžeja Danielsa kontā.

No citiem mačiem ir jāpiemin Klīvlendas "Browns" cīņa pret Atlantas "Falcons", kurā Džordžijas štata komanda uzvarēja ar 24:13, taču zaudētāju rindās Roberts Grifins, kuram ir jākļūst par Klīvlendas komandas pirmo numuru, parādīja ļoti saturīgu sniegumu – realizēja sešas no astoņām piespēlēm un guva divas rezultatīvas piespēles.

NFL pirmssezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EaglesSteelers17:0
BengalsLions30:14
BearsPatriots22:23
FalconsBrowns24:13
RaidersPackers12:20
VikingsSeahawks18:11

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...


Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.