Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL izcilnieks Ruiss paziņo par karjeras beigām

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL izcilnieks Ruiss paziņo par karjeras beigām
Darels Ruiss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas viens no pēdējās desmitgades labākajiem malējiem aizsargiem, Darels Ruiss ir paziņojis, ka noslēdz profesionālā futbolista karjeru.

2007. gada drafta 14. numurs, malējais aizsargs Darels Ruiss ir paziņojis, ka noslēdz savu profesionālā futbolista karjeru, pievienojoties veselai plejādei bijušo NFL zvaigžņu, kas sājā starpsezonā ir kāruši savus bučus uz nagliņas.

Savā 11 sezonu ilgajā karjerā Ruiss ir pārstāvējis četras komandas – Ņujorkas "Jets", Jaunanglijas "Patriots", Tampabejas "Buccaneers" un Kanzassitijas "Chiefs". Tiesa, pēdējā sezonā, kuru 33 gadus vecais aizsargs pavadīja Kanzassitijā, viņš vairāk sēdēja uz rezervistu soliņa, nekā atradās laukumā, piedaloties vien piecās regulārās sezonas spēlēs (divās izejot sākumsastāvā) un vienā "play-off" mačā. Pēc šādas sezonas "Chiefs", ar kuriem Ruiss bija noslēdzis divu sezonu līgumu, atlaida aizsargu.

Jāpiebilst, ka profesionāļa karjeras ievadā Darels Ruiss bija viens no elites aizsargiem visā līgā, saņemot iesauku "Revis Island", t.i., "Ruisa sala" par viņa spējām individuālajā spēlētāju nosegšanā, kas pilnībā izslēdza viņu oponentus no spēles. Tiesa, pēdējās sezonās, ko arī atzina pats futbolists, viņa sniegums bija tāls no kādreiz redzētā, kas arī bija viens no iemesliem karjerasnoslēgumam.

Ruiss ir līdz šim vienīgais aizsardzības ārējās līnijas spēlētājs, kurš karjeras laikā ir nopelnījis 100 miljonus ASV dolāru, tāpat, ar četrām sezonām, kurās viņš ir iekļauts "All-Pro" komandā, viņš ieņem otro vietu starp aizsardzības bekiem, priekšā palaižot vien Deionu Sandersu, kurš šādu godu ir izpelnījies piecreiz. Tāpat Ruiss septiņas reizes ir izvēlēts dalībai "Pro Bowl" mačā, bet 2014. gada sezonā, Jaunanglijas "Patriots" rindās, kļuva par "Super Bowl" uzvarētāju.

Atgādināsim, ka šajā starpsezonā ardievas profesionālajam futbolam teica vēl vairāki vēl nesenā pagātnē NFL laukumos mirdzoši spēlētāji – Kārsons Palmers, Mets Fortē, Demarko Marejs, Džo Tomass, Ričijs Inkognito, Niks Mangolds, Džeisons Vitens, Vinsents Džeksons, Pols Poslušnijs, Džeimss Harisons, kā arī divi citi izcili korneri Deandželo Hals un Entonijs Kromartī.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:47, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk