Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bijusī NFL zvaigzne Hernandezs cietumā izdarījis pašnāvību

Juris Miņins
Juris Miņins

Bijusī NFL zvaigzne Hernandezs cietumā izdarījis pašnāvību
Ārons Hernandezs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Ārons Hernandezs, kurš izcieta mūža ieslodzījumu par slepkavību, šorīt ir atrasts savā kamerā bez dzīvības pazīmēm.

27. gadus vecais Ārons Hernandezs, kurš koledžas laikā pārstāvēja Floridas koledžu, bet NFL aizstāvēja spēcīgās Jaunanglijas “Patriots” komandas krāsas, spēlējot balsta uzbrucēja (TE) pozīcijā, šorīt ir atrasts bez dzīvības pazīmēm savā cietuma kamerā. Kā vēsta neoficiāli avoti, Hernandezs esot pakāries no palaga izveidotā virvē.

Cietumā sportists nonāca pēc tam kā tika pierādīta viņa vaina Odina Loida, pusprofesionālā futbolista un Hernandeza līgavas māsas drauga, slepkavībā. 2015. gadā tiesa lēma par mūža ieslodzījumu, bez tiesībām uz pārsūdzēšanu.

Tāpat ar Ārona Hernandeza vārdu tika saistīti vēl vairāki citi iespejamie noziegumu, taču viņa vaina tika pierādīta vien dažos. Pavisam nesen bijušais futbolists tika attaisnots lietā, kur viņš tika turēts aizdomās par dubultslepkavību.

Savā NFL karjerā, kas gan ilga vien trīs sezonas, Ārons Hernandezs sevi apliecināja kā viens no potenciāli labākajiem balsta uzbrucējiem līgā un, spēlējot kopā ar Tomu Breidiju un Robu Gronkovski, veidoja vienu no bīstamākajiem uzbrukumiem visa NFL.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports