Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" tiek pie ātrā Patersona

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" tiek pie ātrā Patersona
Kordarels Patersons (Nr.84)
Foto: Getty Images/Scanpix

Iepriekšējo divu sezonu Nacionālās futbola līgas (NFL) finālmaču dalībnieki, Jaunanglijas "Patriots" vakardien veica maiņas darījumu kā rezultātā tika pie malējā uzbrucēja Kordarela Patersona.

Jaunanglijas "Patriots" komandai 2018. gads nebija diez ko veiksmīgs, jo no sākuma viņi zaudēja 2017. gada sezonas izšķirošajā spēlē, bet tad bija tuvu tam, ai paliktu bez abiem koordinatoriem. Mets Patricia un Džošs Makdanielss jau bija vienojušies pāriet uz, attiecīgi, Detroitas "Lions" un Indianapolisas "Colts", kur ieņemtu galveno treneru amatus. Beigu beigās Makdanielss gan pārdomāja un palika Jaunanglijā.

Arī spēlētāju tirgus ziņā šo starpsezonu "Patriots" nez vai var nosaukt par sekmīgu, jo vairāki vienības vadošie spēlētāji pameta komandu. Uz Maiami devās Denijs Almendola, Tenesī "Titans" komanda parakstīja līgumus ar Dionu Luisu un Malkolmu Batleru, bet Neits Solders piekrita rekodrlīgumam, ko viņam piedāvāja Ņujorkas "Giants".

Lai vismaz nedaudz uzlabotu savu līdzjutēju noskaņojumu, kā arī, neapšaubāmi, lai uzlabotu sastāvu, "Patriots" vakardien veica maiņu, kā rezultātā no Oklendas "Raiders" ieguva malējo uzbrucēju Kordarelu Patersonu.

Patersons NFL ir aizvadījis piecas sezonas, četras no kurām Minesotas "Vikings" rindās. Kopumā šobrīd 27 gadus vecais spēlētājs sevi ir pierādījis kā ātru uzbrucēju, kurš var "izšaut", taču kopumā bijušais pirmās drafta kārtas futbolists īsti nav kļuvis par pirmā lieluma zvaigzni. Tāpat ir jāpiebilst, ka "Vikings" iespēju izvēlēties Patersonu ieguva tieši no "Patriots".

Savas NFL karjeras laikā nevienā no sezonām Patersons nav guvis pat 500 jardus pēc piespēlēm un šādā veidā ticis tikai pie septiņiem piezemējumiem, kamēr atgriežot atsitienus uzbrucējs nevienā no sezonām nav guvis mazāk kā 500 jardus, divas reizes pārsniedzot 1000 jardu atzīmi un šādā veidā ticis pie pieciem piezemējumiem.

Bez Patersona komandas plāno apmainīties arī ar vēlo drafta kārtu izvēles iespējām.

Kā arī...

- Īlajs Menings, kurš pagājušās sezonas laikā bija tuvu tam, lai zaudētu savu pamatsastāva saspēlnieka vietu, nu atkal ir "Giants" līderis un, vismaz tuvākajā laikā, būs komandas pirmais saspēles vadītājs. Par to liecina tas, ka ņujorkieši izmaksāja Meningam piecu miljonu līguma bonusu.

- Veterāns Ankvans Boldins, kurš pirms kāda laika aizgāja no profesionālā futbola, nesenā intervijā izteicās, ka viņš, "ja vien pats to vēlētos", varētu jau tagad spēlēt NFL. Sportists to pamato ar faktu, ka vēl aizvien turpina katru dienu trenēties un uzturēt sevi lieliskā formā. Jāpiebilst, ka pirms dažām dienām Baltimoras "Ravens", Boldina pēdējā komanda, atlaida viņu no karjeru beigušo futbolistu saraksta, kas nozīmē to, ka, ja vien malējais uzbrucējs izdomā atgriezties, viņš var noslēgt līgumu ar jebkuru NFL vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-03-20 14:14, pirms 6 gadiem
Kaut kā daudz WR Pats savākuši - Kuks, Edelmans, Hogans, Dorsets, Mičels un Britts. Tagad vēl Patersons. Parasti viņiem ir 5 WR + Sleiters (arī WR) kā spešaltīmeris. Kuks, Edelmans un Hogans gan jau stabili tiks sastāvā. Mičelam gan jau arī vieta atrastos. Dorsets bija padārgs treida ieguvums, bet tas Bilam nebūs arguments no izmestu. Britts visdrošāk uz izlidošanu.

Cik saprotu, Patersona vienss pluss ir kick returner pozīcija. Ja Sleiters, kā izskatās, neatgriezīsies, cik saprotu, Patersonam varētu būt liela loma ST sastāvā. Un kā var noprast, nav izslēgts, ka viņu izmanto arī kā RB - ātrs un augumā ražens.