Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Mad Dogs" trako tālāk

"Mad Dogs" trako tālāk
Epizode no Vasaras "flag football" kausa Saldū.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Saldus novada Lutriņu pagastā norisinājās trešais ziemas karogfutbola turnīrs, kurā savas līderpozīcijas nostiprināja Rīgas "Mad Dogs" pirmā komanda, taču par posma uzvarētājiem kļuva "Mad Dogs-2" vienība.

Ziemas "flag football" turnīra trešajā posmā risinājās visai interesanta cīņa, jo par posma uzvarētājiem kļuva "Mad Dogs" otrā komanda, kas līdz šim, ar sešos mačos izcīnītiem sešiem punktiem, ieņēma trešo vietu. Otrajā vietā ierindojās "trako suņu" pirmā komanda, kurai tika piešķirts tehniskais zaudējums spēlē pret saviem kluba biedriem, bet trijnieku noslēdza "Patriots" vienība, kura tika pie savas pirmās uzvaras šajā čempionātā.

Turnīra lielāko pārsteigumu sagādāja "Flaming Tigers" spēlētāji, kuri posmā palika bez punktiem.

Par posma vērtīgākajiem spēlētājiem uzbrukumā tika atzīti Rimants Butnorjus (saspēles vadītājs, "Flaming Tigers"), Rūdolfs Kugrēns (pussargs, "Mad Dogs-1") un Armands Kāpiņš (malējais uzbrucējs, "Flaming Tigers"), bet aizsardzībā visi trīs labākie bija no "Mad Dogs-2" komandas - Jānis Neinbergs (centra aizsargs), Edgars Pojasņikovs (malējais aizsargs) un Rūdolfs Kaļķis (pēdējais aizsargs).

Pēc nospēlētiem trim posmiem ir notikušas arī izmaiņas kopvērtējuma tabulā, jo pēc neveiksmīgā trešā posma "Flaming Tigers" ir noslīdējuši uz trešo vietu (13 punkti), bet otrajā pozīcijā, ar 15 punktiem, pašlaik atrodas "Mad Dogs" otrā komanda. Līderi ir "Mad Dogs-1", kuri ir sakrājuši jau 22 punktus, bet pēdējo vietu ieņem "Patriots", kuriem tikai trīs punkti.

Spēļu rezultāti

Mad Dogs-1 - Patriots; 31- 20
Flaming Tigers - Mad Dogs-2; 28-32
Mad Dogs-1 - Flaming Tigers; 51-46
Mad Dogs-2 - Patriots; 59-38
Flaming Tigers - Patriots; 32-39
Mad Dogs-1 - Mad Dogs-2 Mad Dogs-1 piešķirts tehniskais zaudējums

Komandu kopvērtējums pēc otrā posma

VKomandaP
1.Mad Dogs-122 pt.
2.Mad Dogs-215 pt.
3.Flaming Tigers13 pt.
4.Patriots3 pt.

, 2011-01-19 20:07, pirms 13 gadiem
attēlā epizode ir no kausa kurš risinājās saldū!
, 2011-01-20 23:54, pirms 13 gadiem
ļoti interesanti,ka labākais saspēles vadītājs ir komandai,kura palika bez uzvarām
, 2011-01-21 10:24, pirms 13 gadiem
kugrenito rakstīja: ļoti interesanti,ka labākais saspēles vadītājs ir komandai,kura palika bez uzvarām
jā, tā ir kļūda, par šī posma vērtīgāko saspēles vadītāju atzīta Santa(13g) no komandas "Patriots", kas debitēja šajā pozīcijā un parādīja labu sniegumu
, 2011-04-03 13:31, pirms 13 gadiem
Bravo Santai,bet vai kāds gadījumā negrib pārdot savu Amerikāņu futbola ķiveri? rakstiet uz e-pastu krastins39@inbox.lv
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.