Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Libertī "Flames" pārspēj arī Sirakjūsu, Rūsiņam trīs tvērieni

Libertī "Flames" pārspēj arī Sirakjūsu, Rūsiņam trīs tvērieni
Šerdo Luiss (priekšplānā) Foto:USA Today/Scanpix

Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) amerikāņu futbola turnīrā savu piekto uzvaru piecos mačos ir izcīnījusi Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" komanda, kas ar 38:21 pārspēja Sirakjūsas "Orange".

NCAA koledžu futbola spēcīgākās sabiedrības (FBS) komanda Libertī "Flames" turpina krāt uzvaras, jo vakardien viņi ar 38:21 pārspēja Sirakjūsas "Orange" vienību. Spēles pirmā puse vēl pagāja līdzīgā cīņā, taču spēles vidusdaļā, otrajā un trešajā ceturtdaļā, "Flames" guva trīs piezemējumus pēc kārtas un iekrāja 21 punkta pārsvaru, kas sirakjūsiešiem bija nesadeldējams deficīts.

Uzvarētāju rindās ar diviem piezemējumiem izcēlās Šerdo Luiss, bet rezultatīva piespēle un piezemējums bija arī "Flames" saspēles vadītājam Malīkam Vilisam.

Aizsardzības līnijas centra spēlētāja (NG) pozīcijā spēlējošais Ralfs Rūsiņš spēli sāka pamatsastāvā, bet noslēdza ar trim tvērieniem. Sezonā kopumā latvieša kontā piecas spēles, kas visas uzsāktas pamatsastāvā, 13 tvērieni un viens seks.

Interesanti, ka šī bija pirmā Libertī "Flames" futbolistu uzvara pār kādu no ACC konferences komandām, turklāt, tā tika izcīnīta izbraukumā.

Nākošā spēle Libertī "Flames" ir paredzēta 24. oktobrī, kad viņiem būs jātiekas ar Dienvidmisisipi "Golden Eagles" vienību, kas šīs sezonas četros mačos ir tikuši tikai pie viena panākuma. Savukārt 7. novembrī Libertī komandu gaida, iespējams, šīs sezonas nopietnākais pretinieks – Vidžīnijas Tehniskās universitātes "Hokies" komanda, kas ir uzvarējusi trijās no četrām sezonas spēlēm un pašlaik ir iekļauta TOP-25 sarakstā (23. vieta).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/


Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.