Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsona trīs tačdauni nodrošina "Cardinals" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsona trīs tačdauni nodrošina "Cardinals" uzvaru
Deivids Džonsons (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties trim Deivida Džonsona piezemējumiem, Arizonas "Cardinals" Nacionālās futbola līgas (NFL) sestajā nedēļā izcīnīja savu trešo panākumu, ar 28:3 pārspējot Ņujorkas "Jets".

Visas sezonas garumā Ņujorkas komanda bija viena no labākajām vienībām aizsargājoties pret skrējieniem, taču Deivids Džonsons parādīja, ka viss nav nemaz tik rožaini. Gūstot 111 jardus un trīs reizes ienesot bumbu ieskaites zonā, tajā skaitā pēc 58 jardu skrējiena, pussargs izdarīja visu, lai Arizonas komanda pirmo reizi šajā sezonā būtu izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas un atgrieztos pie neitrālas uzvaru un zaudējumu bilances (3-3).

Jāsaka, ka spēle pagāja absolūtā mājnieku zīmē, jo viņi ne tikai katrā ceturtdaļā guva pa piezemējumam, bet arī pēc spēles neļāva izvērsties Ņujorkas komandai par ko liecina arī tikai triju punktu guvums un tas, ka trešo uzbrukuma mēģinājumu realizācija "Jets" vienībai bija katastrofāla, jo tikai divos no 13 gadījumiem viņi spēja sasniegt jaunu uzbrukuma mēģinājumu komplektu. Kā arī, mača izskaņā "Jets" galvenais treneris Tods Boulss, kuram šī bija atgriešanās savā iepriekšējā darba vietā, laukumā laida jau nevis Raienu Fitzpatriku, bet Dženo Smitu, t.i., rezerves saspēlnieku. Tiesa, tūdaļ pēc mača viņš norādīja, ka tas nekādā veidā neietekmēja Fitzpatrika vietu komandā, jo šādā veidā viņš vienkārši tika pasargāts no iespējamajiem savainojumiem mačā, kurā, kā saka, vairs neko nevarēja mainīt.

Pēc viena mača izlaišanas laukumā atgriezās Arizonas saspēles vadītājs Kārsons Palmers, kurš iepriekšējo maču pret Sanfrancisko izlaida smadzeņu satricinājuma dēļ. Atgriešanās var teikt, ka izdevās, jo tika gūti 213 jardi un atdota viena rezultatīva piespēle, kad ceturtajā ceturtdaļā Palmers ar piespēli atrada Maiklu Floidu.

Arizonas "Cardinals" pašlaik ieņem dalītu otro vietu NFC Rietumu divīzijā, bet Ņujorkas "Jets" ir vājākā AFC Austrumu divīzijas komanda un ir tikusi četru komandu grupā, kurām sešos mačos ir tikai viena uzvara. Sliktāk par viņiem spēlē tikai Klīvlendas "Browns", kuriem visās sešās spēlēs bija jāsamierinās ar zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...