Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gilberts palīdz "Browns" tikt pie otrā panākuma

Juris Miņins
Juris Miņins

Gilberts palīdz "Browns" tikt pie otrā panākuma
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Garets Gilberts atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot savai Klīvlendas "Browns" vienībai izcīnīt otro uzvaru Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas mačos, ar 21:18 tiekot galā ar Indianapolisas "Colts".

Turpinoties Nacionālās futbola līgas pārbaudes spēlēm, šonakt arī tika izspēlētas vairākas cīņas, tiesa, jāpiebilst uzreiz, ka, salīdzinot ar pirmo nedēļu, nekas nav mainījies komandu sastāvu izvēles politikā, proti, laukumā tika laisti rezervisti, kamēr sākumsastāva spēlētāju dalība mačos tika organizēta pēc katra individuālām vajadzībām.

Vienā no tādām spēlēm, Klīvlendas "Browns", kuri spēlēja bez savu galveno spēku palīdzības, ar 21:18 tika galā ar Indianapolisas "Colts". Tiesa, līderu atpūtināšana nozīmē, ka lielākas iespējas sevi atrādīt ir rezervistiem, kas cīnās par vietu komandā un viens no tādiem ir klīvlendiešu saspēles vadītājs Garets Gilberts.

Realizējis 13 no 19 piespēlēm, Gilberts guva 151 jardu un rezultatīvi asistēja divos piezemējumu guvumos. Jāatgādina, ka šī gada sākumā Gilberts spēlēja AAF čempionātā, Orlando "Apollos" sastāvā, un kļuva par saspēles vadītāju ar vislabākajiem statistikas rādītājiem. Jāatgādina, ka AAF, jeb Amerikāņu futbola alianse savu pirmo sezonu tā arī nenovadīja līdz galam, bet Orlando komandai bija labākā bilance brīdī, kad AAF tika slēgti – septiņas uzvaras un viens zaudējums.

Tāpat jāpiebilst, ka Gilberta koledžas komandas biedrs, Igaunijas pārstāvis Marguss Hunts šajā spēlē izcēlās ar vienu tvērienu.

Runājot par spēles gaitu, jāatzīst, ka Klīvlendas komanda, lai arī nevienā brīdī nebaudīja lielu pārsvaru, taču guva pa piezemējumam trijās ceturtdaļās un gana labi tika galā ar Indianapolisas komandas uzbrukumu, kas gan sākumā bija iespaidīgāks nekā "Browns" sastāvs, jo "Colts" izvēlējās laukumā laist vairākus pamatsastāva vai tam tuvu esošos spēlētājus.

Šajā spēlē NFL laukumā atgriezās arī Klīvlendas "Browns" pussargs Karīms Hants, kuru klīvlendieši nolīga šajā starpsezonā vēl pirms viņam bija piešķirta astoņu regulārās sezonas maču diskvalifikācija. Šajā pārbaudes mačā pie bumbas nešanas Hants tika vien divas reizes, gūstot sešus jardus.

Jāpiebilst, ka spēlē nepiedalījās arī Indianapolisas "Colts" pirmais saspēles vadītājs Endrjū Laks, kurš atlabst pēc nu jau kārtējā savainojuma.

NFL pirmssezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EaglesJaguars24:10
JetsFalcons22:10
BengalsRedskins23:13
PackersRavens13:26
RaidersCardinals33:26
BrownsColts21:18
PatriotsTitans22:17
ChiefsSteelers7:17
LionsTexans23:30
CowboysRams14:10

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com

     [+] [-]

, 2019-08-18 09:39, pirms 5 gadiem
Nav brīva vieta kādā letiņu fantasy līgā?!

  -1 [+] [-]

, 2019-08-18 12:32, pirms 5 gadiem
Kada vel tev fantasy liga, neviens pat parasto neskatas un ligu neveidos tev neviens, lol.