Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" veic maiņu un tiek pie 3. izvēles draftā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" veic maiņu un tiek pie 3. izvēles draftā
Runā, ka "Jets" šo darījumu veica, lai savās rindās iegūtu Beikeru Meifīldu.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" ir veikusi maiņas darījumu ar Indianapolisas "Colts" kā rezultātā ieguva iespēju kā trešajiem nosaukt savu izvēli 2018. gada draftā.

Jau labu laiku iepriekš tika runāts par to, ka Ņujorkas "Jets" šajā starpsezonā varētu veikt diezgan interesantus soļus, lai tiktu pie pamatsastāva saspēles vadītāja. Brīvo aģentu tirgū viņi noslēdza jaunu līgumu ar Luku Makaunu, kā arī pārvilināja pie sevis Tediju Bridžvateru, taču tas, kā daudzi domāja, nebija pietiekoši, lai ar optimismu lūkotos nākotnē.

Tā pat domāja arī paši ņujorkieši, tāpēc izkārtoja sev maiņu ar Indianapolisas "Colts", lai iegūtu savā rīcībā šī gada drafta trešās izvēles tiesības. Pretējā virzienā nosūtot 2018. gada drafta sesto, 37. un 49. izvēli, kā arī otrās kārtas izvēli 2019. gada draftā.

Ņujorkas komanda šo maiņu veica tāpēc, ka šogad NFL draftā ir vairāki saspēles vadītāji, kuriem prognozē spožu nākotni profesionālajā futbolā, taču, ja "Jets" būtu palikusi viņu sestā izvēles iespēja, tad, iespējams, pie sev vēlamā kandidāta viņu nebūtu tikuši.

Atgādināsim, ka draftā būs tādi koledžu futbola izcilnieki kā Sems Dārnolds, Džošs Alens, Džošs Rouzens, kā arī Beikers Meifīlds. Daudzi eksperti jau paspējuši norādīt, ka "Jets" maiņu ir veikuši tikai tāpēc, lai tiktu tieši pie pēdējā no šīs četrotnes, Meifīlda.

Kā arī...

- Oklendas "Raiders" no vienības nav atskaitījusi Maršonu Linču un ir izmaksājusi viņam vienu miljonu, kas bija tā sauktais "sastāva bonuss". Šis notikums arī beidza visas spekulācijas par to vai pussargs paliks Oklendas vienības rindās arī 2018. gadā.

- Dalasas "Cowboys", savukārt, atlaida malējo aizsargu Orlando Skendriksu.

- Savukārt Tampabejas "Buccaneers" uz trim gadiem parakstīja bijušo Filadelfijas "Eagles" aizsardzības līnijas spēlētāju Vinniju Kariju, kuru pirms dažām dienām viņa iepriekšējā vienība bija atlaidusi.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/