Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots", "Rams" piedzīvo zaudējumus, "Giants" un "Cowboys" negūst punktus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots", "Rams" piedzīvo zaudējumus, "Giants" un "Cowboys" negūst punktus
Toms Breidijs un Bens Rotlisbergers
Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt tika aizvadīta 15. Nacionālās futbola līgas (NFL) spēļu kārta, kurā zaudējumus piedzīvoja Jaunanglijas "Patriots" un Losandželosas "Rams", bet Ņujorkas "Giants" un Dalasas "Cowboys" vispār nespēja gūt punktus.

Tuvojoties NFL regulārās sezonas izskaņai, protams, ka ir saasinājusies cīņa par vietu izslēgšanas mačos, bet komandas, kuras jau ir zaudējušas šādu iespēju, nu gatavojas 2019. gada sezonai.

Par kārtas centrālo maču noteikti var saukt Pitsburgas "Steelers" un Jaunanglijas "Patriots" tikšanos Pitsburgā. Lai arī abas komandas vairs nav tās "spēkstacijas" kādas bija agrāk un arī abi saspēles vadītāji, Bens Rotlisbergers un Toms Breidijs, ir saucami par veterāniem, vēl aizvien vienības cīnās par izslēgšanas mačiem un uzvarām savās divīzijās.

Kopumā spēle izvērtās visai spraiga, taču mājniekiem veicās mazliet labāk un viņi svinēja panākumu ar 17:10. Debitants Džailens Semjuels, kurš šajā cīņā aizstāja savainoto Džeimsu Koneru, guva 149 jardus.

Savukārt par lielāko šīsnedēļas pārsteigumu parūpējās Filadelfijas "Eagles", kuri, spēlējot bez sava pirmā saspēles vadītāj Kārsona Ventza spēja pieveikt vienu no šīssezonas labākajām komandām Losandželosas "Rams".

Ventza dublieris Niks Foulss, kurš pagājušajā sezonā aizveda "Eagles" līdz uzvarai "Super Bowl" šajā mačā rezultatīvas piespēles neatdeva, taču kopumā guva 270 jardus, kas uzbrukumu noslēgumos ļāva gūt piezemējumus pussargiem, bumbu nesot. Divas reizes ieskaites zonā to nogādāja Vendels Smolvuds. Divi piezemējumi arī Todam Gērlijam.

Runājot par pašu spēli, tad lūzums tajā pienāca trešajā trešdaļā, kad jau pieminētais Smolvuds abas reizes paviesojās ieskaites zonā un rezultāts no 13:13 kļuva jau 30:13 par labu esošajiem čempioniem. Turpinājumā gan "Rams" mēģināja atspēlēties, taču neskemīgi. Tādējādi "Eagles", kuri vēl aizvien cīnās par vietu izslēgšanas mačos, svinēja uzvaru ar 30:23.

Galvenajiem Filadelfijas komandas konkurentiem par pirmo vietu NFC Austrumu divīzijā gan 15. spēļu kārta nebija veiksmīga, jo Dalasas "Cowboys" pirmo reizi kopš 2003. gada nespēja gūt ne punktu, tāpēc ar 0:23 atzina Indianapolisas "Colts" pārākumu.

Tāpat bez punktiem palika vēl viena šīs pašas divīzijas komanda, jo Ņujorkas "Giants" ļoti smagos laikapstākļos, t.i., spēlējot milzīgā lietū, ar 0:17 atzina Tenesī "Titans" pārākumu.

Visbeidzot, Čikāgas "Bears" ar 24:17 pārspēja savus principiālos pretiniekus, Grīnbejas "Packers" vienību. Tādējādi viņi sev nodrošināja pirmo vietu NFC Ziemeļu divīzijā un līdz ar to vietu izslēgšanas mačos.

NFL regulārā sezona, 15. kārta

ViesiMājniekiRezultāts
ChargersChiefs29:28
TexansJets29:22
CardinalsFalcons14:40
BrownsBroncos17:16
LionsBills13:14
PackersBears17:24
RaidersBengals16:30
CowboysColts0:23
DolphinsVikings17:41
TitansGiants17:0
RedskinsJaguars16:13
BuccaneersRavens12:20
Seahawks49ers23:26
PatriotsSteelers10:17
EaglesRams30:23
SaintsPanthers

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-12-17 20:50, pirms 5 gadiem
Dienasgrāmatas ieraksts - Niks Foulss sāk savu ceļu pēc sava otrā gredzena! Pēc otrā gredzena izcīnīšanas viņš noraida Filadelfijas piedāvājumu joprojām sēdēt rezervē aiz muguras it kā visu slavētajam Ventzam! Niks aiziet pensijā ar augsti paceltu galvu! Pēc pāris gadiem par Nika gaitām NFL tiks radīta holivudas filma, kura izpelnīsies ļoti labas atsauksmes!