Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Panthers" nedienas turpinās – piedzīvots piektais zaudējums

Juris Miņins
Juris Miņins

"Panthers" nedienas turpinās – piedzīvots piektais zaudējums
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) aizvadītās sezonas finālistu Karolīnas "Panthers" vienības nedienas šajā sezonā turpinās, jo sezonas sestajā nedēļā viņi piedzīvoja zaudējumu pret Ņūorlēanas "Saints" – 38:41.

Karolīnas komanda, pēc lieliskās 2015. gada sezonas, šosezonu aizvada pagalam neizteiksmīgi, jo piemajās sešās spēlēs ir piedzīvojuši piecus zaudējumus, kļūstot par ceturto komandu NFL vēsturē, kas pēc dalības vienas sezonas finālā, nākošo sezonu sāk tik vāji.

Arī vakardienas maču viņi sāka vāji, jo ļāva Ņūorleānai izvirzīties vadībā ar 21:0, kad vispirms Koubijs Flīners ienesa bumbu ieskaites zonā, bet pēc tam Brandins Kuks, saņēmis piespēli no Drū Brīza, veica 87 jardus un nogādāja bumbu gala zonā. Savukārt jau otrajā ceturtdaļā vēl viens piezemējums padevās Maiklam Tomasam.

Visa tālākā cīņa jau bija Karolīnas komandas varonīgā atspēlēšanās. Devins Funčezs un Eds Dikersons guva divus piezemējumus pēc Kema Ņūtona piespēlēm, Džonatans Stjuarts pievienoja vēl divus tačdaunus, bet jau ceturtajā ceturtdaļā pats Ņūtons ienesa bumbu ieskaites zonā un bija precžis divu punktu izspēlē, panākot 38:38. Tomēr, gala vārds šajā spēlē piederēja "Saints" komandai, precīzāk, Vilam Tutzam, kurš 11 sekundes pirms mača beigām no 52 jardu atzīmes raidīja bumbu vārtos, uzstādot mača gala rezultātu- 41:38.

Drū Brīzs maču noslēdza ar 465 jardiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet Brendins Kuks kopā guva 173 jardus. Kemam Ņūtonam – 322 jardi un divas rezultatīvas piespēles. Te arī jāpiebilst, ka "Saints" šajā mačā bieži pārkāpa noteikumus, kopā zaudējot 126 jardus, taču "Panthers" to nespēja izmantot.

Pašlaik Karolīna, ar bilanci 1-5 ieņem dalītu pēdējo vietu Nacionālajā konferencē. Tāda pati bilance vēl ir Čikāgas "Bears" un Sanfrancisko "49ers". Savukārt Amerikas konferencē tikai Klīvlendas "Browns" ir spēlējuši vājāk kā Karolīna, jo viņiem sešos mačos pagaidām uzvaru vēl nav. pie bilances 1-5 varētu tikt arī Ņujorkas "Jets", kuriem pašlaik piecos mačos ir četri zaudējumi, bet šonakt ir jāmērojas spēkiem ar Arizonas "Cardinals".

NFL regulārā sezona, 6. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BroncosChargers13:21
49ersBills16:45
EaglesRedskins20:27
BrownsTitans26:28
RavensGiants23:27
PanthersSaints38:41
JaguarsBears17:16
RamsLions28:31
SteelersDolphins15:30
BengalsPatriots17:35
ChiefsRaiders26:10
FalconsSeahawks24:26
CowboysPackers30:16
ColtsTexans23:26

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-10-17 14:45, pirms 8 gadiem
How 'bout them Cowboys?! Esmu Romo cienītājs, bet vai tā ir tikai sakritība, ka bez viņa govju zēniem iet tik labi?

Seahawks izvelk kārtējo spēli ar tiesnešu palīdzību. Ceru, ka beigās viņi aplauzīsies gluži kā pirms 2 gadiem SB.

Panthers lomkas ne pa jokam. Daudzi runā par Normena aiziešanas slikto ietekmi, bet 1 CB trūkums, turklāt ne tuvu līgas labākā, nevar tā iznīcināt komandu. Kems arī zem sava līmeņa spēlē. Vairāk izskatās, ka bravūra un pašpārliecinātība, kas tika sadragāta SB, tagad viņiem smagi velkas nopakaļ.

     [+] [-]

, 2016-10-17 15:03, pirms 8 gadiem
Breidijam spoža atgriešanās

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 19:19, pirms 8 gadiem
Kems nebija spīdošs, bet leilāka laža bija ar D-line, corneriem un seiftijiem! Kems kaut kādu ziepju operu vāra! Šajā sezonā es redzu nevis Kemu, bet uzpūtušos bēbi, kā arī Bedžamina atgriešanās neko nedod labiu kaut vai arī viņš bija 1 raunda picks! Es ceru ka nākošajā draftā viņi paņems Christian McCaffrey! Gm arī neko īpaši labu nepanēma draftaa Cornerus kas nav tik spīdoši, es biju cerējis ka Karolaina paņems Emmanuel Ogbah! Uz laukam Difensa vispar bija haoss! Janiņajiem tāds skatījums ka visu viņu vieta izdarīs citi!!!!!