Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Braunam pirmais piezemējums "Patriots" kreklā, "Rams" atkal pieveic "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

Braunam pirmais piezemējums "Patriots" kreklā, "Rams" atkal pieveic "Saints"
Foto: AFP/Scanpix

Šodien noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) otrā regulārās sezonas spēļu nedēļa un tajā pie kārtējās uzvaras tika Jaunanglijas "Patriots", kuru rindās debitēja Antonio Brauns, bet Ņūorleānas "Saints", tāpat kā iepriekšējās sezonas Nacionālās konferences finālā, piekāpās Losandželosas "Rams" vienībai.

2019. gada regulārās sezonas otrā nedēļa bija tas laiks, kad savstarpējo maču aizvadīja divas 2018. gada sezonas Nacionālās konferences spēcīgākās vienības, Ņūorleānas "Saints" un Losandželosas "Rams", tikās atkārtoti. Šī spēle bija īpaša, ja atceramies kā noslēdzās NFC fināls, proti, kad pēc tiesnešu acīmredzamas kļūdas "Saints" tika "apzagta" un uz "Super Bowl" devās "Rams".

Šī spēle gan nebija tik spraiga, jo, protams, jāņem vērā, ka pašlaik ir tikai otrā regulārās sezonas nedēļa un būtisks faktors bija arī tas, ka jau pirmajā ceturtdaļā īkšķa savainojumu guva Jaunorleānas komandas pamatsastāva saspēles vadītājs Drū Brīzs, kuram, kā jau esam rakstījuši, nu sešas nedēļas būs jāiztiek bez dalības NFL mačos.

Protams, ka "Rams" šādu iespēju tikt pie panākuma nevarēja neizmantot, tāpēc viņu uzvara ar 27:9 ir diezgan loģiska. Jāpiebilst, ka Brīzu nomainījušais Tedijs Bridžvaters realizēja vien 17 no 30 piespēlēm un guva 165 jardus.

Savukārt šīssezonas pirmo "sauso" uzvaru izcīnīja Jananglijas "Patriots", kas gan nav nekāds pārsteigums, jo viņu pretinieki bija Maiami "Dolphins" vienība. Esošie NFL čempioni uzvarēja ar 43:0 un pie pirmā piezemējuma savā pirmajā mačā "Patriots" rindās tika īsi pirms sezonas iegūtais Antonio Brauns.

Jāpiebilst, ka Maiami komandai šis bija otrais zaudējums ar vairāk kā 40 punktu deficītu.

Tiesa, šī spēļu kārta kopumā iezīmējās ar citu un ne pārāk patīkamu tendenci, proti, vairākas komandas ir palikušas bez saviem sākumsastāva saspēles vadītājiem. Džeksonvilas "Jaguars" zaudēja Niku Foulsu jau pirmajā sezonas spēlē, bet otrajā cīņā savainojumus guva jau pieminētais Brīzs, kā arī Bens Rotlisbergers, kuram sezona nu ir beigusies. Savukārt Ņujorkas "Jets" komandai uzreiz divi saspēlnieki ir ārā – Trevors Sīmiens guva savainojumu mačā pret Klīvlendas "Browns", bet pirmais numurs Sems Dārnolds cīnās ar mononukleozi, kas ir infekcijas slimība.

No citām spēlēm var izcelt Grīnbejas "Packers" uzvaru pār Minesotas "Vikings" ar 21:16, lai gan spēles ievadā grīnbejieši bija izvirzījušies uzreiz ar 21:0. Džeikobijs Brisets sagādāja Indianapolisas "Colts" pirmo uzvaru "pēc-Laka ērā", ar 19:17 pārspējot Tenesī "Titans". Kanzassitijas "Chiefs", nonākuši iedzinējos pēc pirmās ceturtdaļas ar 0:10, otrajā guva 28 punktus un spēja noturēt šo uzvaru. Visbeidzot, Filadelfijas "Eagles" un Atlantas "Falcons" sarīkoja īstu trilleri, kurā pēdējo trīs ar pusi minūšu laikā bija trīs līderi, bet par uzvarētājiem kļuva atlantieši -24:20.

NFL regulārā sezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BuccaneersPanthers20:14
CardinalsRavens17:23
49ersBengals41:17
ChargersLions10:13
VikingsPackers16:21
ColtsTitans19:17
PatriotsDolphins43:0
BillsGiants28:14
SeahawksSteelers28:26
CowboysRedskins31:21
JaguarsTexans12:13
ChiefsRaiders28:10
BearsBroncos16:14
SaintsRams9:27
EaglesFalcons20:24
BrownsJets23:3

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2019-09-17 12:38, pirms 5 gadiem
Kurā brīdi, tad Browns tika iemainīts? Raiders viņu vienkārši atlaida/waived un Patrioti parakstīja, kā FA

     [+] [-]

, 2019-09-17 21:05, pirms 5 gadiem
Ja uz sezonas otro pusi visi līderi būs ierindā, tad reālas cerības uz 16:0 sezonu NE. Aizsardzība vnk nereāla šobrīd.

     [+] [-]

, 2019-09-18 13:52, pirms 5 gadiem
Packers BEDZOT ir aizsardzība!! Super labais!! Cerams sezonas turpinājumā arī uzbrukums uzlabosies!!
Pagaidām izskatās labi!