Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Floridas komandu pirmssezonas duelī uzvar "Buccaneers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Floridas komandu pirmssezonas duelī uzvar "Buccaneers"
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pirmssezonas pārbaudes spēļu nedēļas ietvaros tika aizvadītas vairākas cīņas, tajā skaitā starp Maiami "Dolphins" un Tampabejas "Buccaneers", kurā "pirāti" izcīnīja minimālu uzvaru (16:14).

Šonakt tika aizvadītas trīs NFL pirmssezonas pārbaudes spēles un, jāatzīmē, ka katrā no tām piedalījās kāds par perspektīvu uzskatīts saspēles vadītājs – debitants vai otrgadnieks. Tā Džošs Alens un Bufalo "Bills" tika galā ar Karolīnas "Panthers", 27:14. Alens realizēja deviņas no 11 piespēlēm un guva 102 jardus.

Runājot par spēli, tad Bufalo daudz labāk aizvadīja tās pirmo puslaiku, kad piezemējumi tika gan Lešonam Makojam, gan Djūkam Viljamsam un lielajā pārtraukumā "Bills" devās esot vadībā ar 24:6. Trešajā ceturtdaļā rezultāts nemainījās, bet pēdējā spēles nogrieznī Karolīnas vienība, protams, mēģināja atspēlēties, taču nesekmīgi.

Interesanti, ka šajā spēlē jau daudz lielāka loma tika uzticēta bijušajam Anglijas izlases regbistam Kristianam Veidam, kurš kā bumbas saņēmējs piedalījās jau četros uzbrukumos. Nesot bumbu viņš guva tikai četrus jardus divos mēģinājumos, bet tverot bumbu viņš notvēra vienu no divām piespēlēm, taču veica 48 jardus un tika apturēts īsi pirms ieskaites zonas.

Mazrezultatīva izvērtās arī divu Floridas komandu cīņa – Tampabejas "Buccaneers" ar 16:14 pārspēja Maiami "Dolphins". Jāpiebilst, ka ne pirmajā, ne trešajā ceturtdaļās komandas nespēja gūt punktus.

Džošs Rouzens, kurš, tāpat kā Alens, aizvada līgā otro gadu, guva 102 jardus, tiesa, viņam, lai sasniegtu šo atzīmi, bija nepieciešami 18 mēģinājumi piespēlēt, no kuriem precīzi bija tikai desmit.

Visbeidzot Daniels Džonss un viņa Ņujorkas "Giants" ar 32:13 pārspēja Čikāgas "Bears". Līdzīgi kā citiem šī gada debitantiem, arī Džonsam otrā spēle jau nepadevās tik laba un, lai arī viņš aizveda komandu līdz ieskaites zonai, divreiz pazaudētās bumbas sabojāja kopējo iespaidu.

Tikmēr "Giants" veterāns Īlajs Menings realizēja četras no četrām piespēlēm, guva 42 jardus un spēli iesāka ar rezultatīva uzbrukuma novadīšanu.

NFL pirmssezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EaglesJaguars24:10
JetsFalcons22:10
BengalsRedskins23:13
PackersRavens13:26
RaidersCardinals33:26
BillsPanthers27:14
BearsGiants13:23
DolphinsBuccaneers14:16

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com