Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" pārspēj "Broncos" un saglabā cerības uz "playoff"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" pārspēj "Broncos" un saglabā cerības uz "playoff"
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien savu sesto uzvaru 14 Nacionālās futbola līgas (NFL) šīssezonas spēlēs izcīnīja Klīvlendas "Browns", kuri ar 17:16 pārspēja Denveras "Broncos".

Pēc tam kā Klīvlendas "Browns" oktobra beigās atlaida bijušo galveno treneri Hjū Džeksonu, komanda ir pamatīgi uzlabojusi savu sniegumu un jau pēc sešiem aizvadītiem mačiem ir izcīnījusi vairāk uzvaras nekā visā Džeksona darba laikā.

Savu ceturto panākumu viņi izcīnīja šodien, kad ar 17:16 pārspēja Denveras "Broncos". Spēles ievadā klīvlendieši nodemonstrēja labu aizsardzību, bet, kad paši saņēma iespēju uzbrukt uzreiz arī atklāja mača rezultātu, kad Beikers Meifīlds ar 31 jardu tālu piespēli atrada Brešārdu Perimanu.

Tiesa, Denveras komanda prata atspēlēties un pirmais puslaiks kopumā noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 10:10.

Otrajā spēles puslaikā jau Denvera izvirzījās vadībā pēc Brendona Makmanusa precīza brīvsitiena, bet Klīvlenda atbildēja ar Antonio Kalaveja piezemējumu, kas, kā izrādījās vēlāk, bija izšķirošais moments, jo, lai arī "Broncos" atguva trīs punktus, izraut uzvaru viņiem neizdevās.

Beikera Meifīlda kontā 188 jardi un divas rezultatīvas piespēles, bet Keiss Kīnams izcēlās tikai ar vienu paša noslēgtu rezultatīvu uzbrukumu, 257 jardiem un divām piespēlēm pretinieku rokās.

Līdz ar šo panākumu Klīvlendas "Browns" ir tikuši pie savas sestās uzvaras šogad un vēl aizvien, vismaz līdz šim vakaram, pretendē uz vietu izslēgšanas mačos.

Tāpat šonakt spēli aizvadīja Hjūstonas "Texans" un Ņujorkas "Jets". Šeit uzvaru izcīnīja hjūstonieši (29:22) un tas viņiem bija jau desmitais panākums pēc kārtas. Dešons Vatsons šajā mačā guva 294 jardus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kuras abas notvēra Deandrē Hopkinss.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-12-16 22:24, pirms 5 gadiem
Ja vien browni būtu vinnējuši tās sezonas pirmās spēles, kuras jau likās, ka būs spēles gaitā uzvarētas, tad jau tagad būtu vieta playoff! Katrā ziņā ja tā turpinās un nebūs traumu nākošajā sezonā var arī tikt tālu!! Bet tas no scenārija kā būs ja būs. NFL tomēr tāds cimperlīgs sporta veids. Tad kad liekās visam vajadzētu būt uz urāā, beigās čiks vien sanāk!!

     [+] [-]

, 2018-12-16 23:13, pirms 5 gadiem
GB out off playoff! Nekāds brīnums protams, bet nu tik švaku sezonu neviens negaidīja! Ne Rodžers bija savā ādā, Adams viens pats nebija vilcējs(cik varēja tik 12 atrada bumbu viņam) treneri nolo.hojās. Ja aizsardzībā bija vērojami uzlaboumi, bet 3/d nevar noturēt tad ņemu vārdus atpakaļ! Kopumā visa komanda tādā kā neziņā ko un kā labāk darīt, jūtams apjukums pilnīgs! Pat ja Rodžers nerāda brīnumu un nevar atrast NEVIENU kam vismaz piespēlēt, lai vismaz ienestu cerību mačā, tad tas jau ir bēdīgi!! Komanda jūtu, ka tagad varēs ''sēdēt'' 8ņus gadus kā Clāči, lai tiktu pie divīzijas titula!! Un kopumā visa komanda ar treneriem ir norakstāma. AR12 Ar DA18 un MTH nebūs nekāda vairs uzvarētāju komanda!!! PS. BEt sajūta tāda, ka es rasktu šo visu kā savā dienasgrāmatā jo neviens jau šos rakstus nelasa