Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājs pozitīvā dopinga testā vaino spoku

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājs pozitīvā dopinga testā vaino spoku
Džeremijs Kērlijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas komandas Ņujorkas "Jets" malējais uzbrucējs Džeremijs Kērlijs paziņoja, ka viņa pozitīvajā dopinga pārbaudē, par ko sportists saņēma četru spēļu diskvalifikāciju, vainīgs esot kāds spoks.

Džeremijs Kērlijs šajā sezonā pirmo reizi tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā un, atbilstoši NFL noteikumiem, saņēma četru maču diskvalifikāciju. Pirms tās izciešanas sportists medijiem paziņoja, ka šīs četras nedēļas pavadīs, lai noskaidrotu kā aizliegtās vielas nonāca viņa organismā.

Tā kā šonedēļ Kērlijs jau varēs atgriezties "Jets" sastāvā, vietējie žurnālisti painteresējās vai uzbrucējs ir sapratis kā viņa organismā nonāca vielas, ko NFL neļauj lietot. "Ziniet, apkārt ir ļoti daudz spoku. Iespējams, ka tieši viņi manī ievadīja tās vielas," sacīja Kērlijs, "neko tālāk es nepētīšu, man tam nav laika. Esmu atgriezies, lai spēlētu."

Savas karjeras laikā, kura sākās 2011. gadā, Džeremijs Kērlijs bez Ņujorkas komandas ir spēlējis arī Detroitas "Lions" un Sanfrancisko "49ers" rindās, notverot 246 no 430 piespēlēm un gūstot 12 piezemējumus.

Jāsaka, ka četru maču diskvalifikācija ir mazākais sods, ko NFL piemēro dopinga lietošanā pieķertajiem spēlētājiem. Tāpat jāatzīmē, ka šīs sezonas laikā NFL diskvalifikācijas par dopinga lietošanu ir piešķīrusi 11 spēlētājiem, diviem no kuriem tās jau bija atkārtotas "iekrišanas".

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/

     [+] [-]

, 2017-12-16 13:47, pirms 6 gadiem
Labāk teikt, ka tā Kunga eņģelis parādījās viņam un teica: es tev iešpricēšu vitamīnus un tev būs iet uzvarēt tā Kunga vārdā. Vecais argentīniešu pāvests šo tūlīt kanonizētu, vēl dzīvam esot

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 00:16, pirms 6 gadiem
Spoks vainīgs, jo laicīgi nepaziņoja par gaidāmajām analīzēm, lai varētu veikt eļļas maiņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja