Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Seahawks" pārspēj "Packers" un saglabā cerības uz "playoff" mačiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Seahawks" pārspēj "Packers" un saglabā cerības uz "playoff" mačiem
Eds Diksons pēc uzvaru nesošā piezemējuma
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmajā vienpadsmitās nedēļas ievadmačā Sietlas "Seahawks" prata izcīnīt uzvaru pār Grīnbejas "Packers" (27:24), tādējādi saglabājot cerības uz iekļūšanu izslēgšanas mačos.

Abām komandām spēle bija ļoti svarīga, jo abas divas cīnās par vietu NFC izslēgšanas spēlēs, jeb iekļūšanu sešu labāko komandu vidū. Tiesa, ja Grīnbejas vienībai arī zaudējums teorētiski neliedz pretendēt ne tikai uz "Wild Card", bet pat uzvaru savā divīzijā, tad Sietlai zaudējums vakarnakts spēlē būtu pirmais solis uz to, lai Losandželosas "Rams" priekšlaicīgi nodrošinātu pirmo vietu rietumu divīzijā.

Spēles ievadā uzbrukumā labāk izskatījās "Packers", bet Raselam Vilsonam bija problēmas ar spēles vadīšanu. Tieši tāpēc tikai loģiski bija tas, ka pirmo piezemējumu guva viesi, kad astoņu jardu skrējiena beigās bumbu ieskaites zonā nogādāja Ārons Džonss. Arī otro mača piezemējumu guva grīnbejieši, kad pēc Ārona Rodžersa 54 jardu piespēles bumbu ieskaites zonā notvēra Roberts Tonjans.

Pa šo laiku "Seahawks" bija spējuši gūt vien trīs punktus pēc Sebastjana Janikovska sitiena. Tiesa, spēlei uzņemot apgriezienus, labāk sāka spēlēt arī mājnieku saspēlnieks un viņam, protams, palīdzēja aizsardzība, kas vairākkārt apturēja bīstamos "Packers" uzbrukumus.

Dags Boldvins un Kriss Kārsons otrajā ceturtdaļā guva pa piezemējumam un ātri vien izvirzīja mājnieku komandu vadībā, taču lielajā pārtraukumā vienības gan gāja pie rezultāta 21:17, jo Ārons Džonss vēlreiz nogādāja bumbu ieskaites zonā, taču šoreiz jau pēc vārdabrāļa 24 jardu piespēles.

Rezultativitātes ziņā otrais puslaiks bija daudz "sausāks", jo trešajā ceturtdaļā komandas palika tukšā, bet pēdējā spēles cēlienā vispirms vienības apmainījās ar precīziem brīvsitieniem un tikai tad Eds Diksons saņēma no Rasela Vilsona teicamu piespēli laukuma vidū un "Packers" aizsardzība nespēja laicīgi noreaģēt, ļaujot viņam ielauzties ieskaites zonā.

Jāsaka, ka, kā jau tas Āronam Rodžersam un Grīnbejas komandai bieži vien notiek, "Packers" bija iespēja atspēlēties, taču vienības galvenais treneris pie ceturtās izspēles un diviem veicamajiem jardiem, kad spēlēt bija palicis mazliet vairāk kā divas minūtes, nolēma neriskēt un aizspert bumbu laukuma dziļumā, kas, iespējams, bija kļūda, jo grīnbejieši bumbu savā valdījumā vairāk arī nesaņēma.

Rasels Vilsons spēli noslēdza ar 225 jardiem (21/31) un divām rezultatīvām piespēlēm. Tikpat rezultatīvu piespēļu bija arī Āronam Rodžersam, taču viņa kontā 332 jardi (21/30).

Kriss Kārsons no uzvarētājkomandas bija spēles produktīvākais pussargs, 17 mēģinājumos gūstot 83 jardus un vienu piezemējumu, bet "Packers" uzbrucējs Devante Adamss notvēra 10 no 12 viņa virzienā raidītajām piespēlēm un guva 166 jardus. Savukārt "Packers" aizsargs Kailers Fakrels spēli noslēdza ar trim sekiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-11-16 12:43, pirms 5 gadiem
Nav neviena latvieša. Jo mums nav sava čempionāta.

     [+] [-]

, 2018-11-16 13:56, pirms 5 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Nav neviena latvieša. Jo mums nav sava čempionāta.
Ir Baltijas līga.
Savukārt NCAA, kas faktiski ir galvenā un var teikt, ka vienīgā NFL "fārmlīga", ik pa laikam parādās futbolisti (šobrīd spēcīgākajā FBS divīzijā tāds ir viens), kas dzimuši, auguši un spēlēt sākuši te.

     [+] [-]

, 2018-11-16 17:31, pirms 5 gadiem
Kāpēc treneris neriskēja GB joprojām nesaprotu!! Kārtējais ''zāģis''spēlē, kuru varēja arī vinnēt! Playofiem attā, attā!!