Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Divi NFL spēlētāji tiek apsūdzēti bruņotā aplaupīšanā

Rolands Eliņš

Divi NFL spēlētāji tiek apsūdzēti bruņotā aplaupīšanā
Deandrē Beikers. Foto: AFP/Scanpix

ASV policija izdevusi aresta orderi par Deandrē Beikeru un Kvintonu Danbēru, diviem amerikāņu futbola līgas NFL spēlētājiem.

Ņujorkas „Giants” un Sietlas „Seahawks” komandu spēlētāji Deandrē Beikers un Kvintons Danbērs tiek apsūdzēti kādas ballītes viesu aplaupīšanā. Miramaras policija publiski paziņojusi, ka par viņiem izsludināts aresta orderis un viņi tiek aicināti paši pieteikties policijā.

Beikers un Danbērs tiek apsūdzēti par notikumiem kādā ballītē, kurā pēc kāršu spēlēm un datorspēlēm izcēlies strīds. Beikers esot izvilcis šaujamieroci un kopā ar Danbēru un kādu vārdā neminētu trešo personu, kas bijusi tērpusies maskā, sācis atņemt pārējiem ballītes viesiem naudu un vērtslietas. Policijas ziņojumā to vērtība tiek lēsta 37 tūkstošu dolāru apjomā.

Policijas ziņojumā arī norādīts, ka Beikers izteicis aicinājumu nošaut vienu liecinieku, taču nozieguma trešais dalībnieks to nav darījis. Pastāv aizdomas, ka šī bijusi plānota aplaupīšana.

NFL vadība ir informēta par apsūdzībām, taču nav sniegusi savu paziņojumu. Abas komandas ASV medijiem norādīja, ka vēl ievāc informāciju par notikušo un cenšas sazināties ar saviem spēlētājiem.

22 gadus vecais Beikers tika izvēlēts pagājušajā gada NFL drafta pirmajā kārtā. 27 gadus Danbērs NFL aizvadījis jau vairākas sezonas un tika aizmainīts uz Sietlas komandu tikai pirms pāris mēnešiem.

Danbēram šosezon ir paredzēta alga 3.25 miljonu dolāru apmērā, kamēr Beikeram vēl ir debitanta līgums par 2.4 miljoniem šosezon.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/world-us-c...