Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Nelsons noslēdz divu gadu līgumu ar "Raiders"

Juris Miņins
Juris Miņins

Nelsons noslēdz divu gadu līgumu ar "Raiders"
Džordijs Nelsons "Packers" fanu ielenkumā
Foto: AP/Scanpix

No Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Grīnbejas "Packers" atlaistais malējais uzbrucējs Džordijs Nelsons šodien ir parakstījis divu gadu līgumu ar Oklendas "Raiders".

Iepriekš jau ziņojām, ka Grīnbejas "Packers" lauza līgumu ar vienu no omandas ilggadējiem malējiem uzbrucējiem Džordiju Nelsonu un tā vietā vienojās ar balsta uzbrucēju Džimiju Greiemu. Ilgi gan bez darba Nelsons nepalika, jo, lai arī par viņu interesējās daudzas citas komandas, tostarp arī Jauanglijas "Patriots", kuriem malējais uzbrucējs būtu lieti noderējis, viņš noslēdza līgumu ar to vienību, kuru vienīgo arī apmeklēja, proti Oklendas "Raiders". Līgums ir noslēgts uz divām sezonām par kopējo summu 15 miljoni ASV dolāru.

Interesanti, ka līdz ar Nelsona parakstīšanu, "Raiders" paziņoja, ka lauž līgumu ar citu malējo uzbrucēju, Maiklu Krabtrī. Par Krabtrī atlaišanu runāja jau sen, taču komandas jaunais galvenais treneris Džons Grudens iepriekš izteicās, ka vēlētos paturēt malējo Maiklu savā rīcībā.

Džordijam Nelsonam iepriekšējā bija viena no vājākajām sezonām NFL karjerā, jo 15 mačos viņš spēja savākt tikai 482 jardus un sešus piezemējumus, lai gan no iepriekšējām piecām sezonām četrreiz viņš pārsniedza 1000 gūto jardu robežu un trīs reizes guva vismaz 13 piezemējumus.

Tāpat šajās dienās oficiāli tika noslēgts darījums ar pussarga Daga Mārtina pievienošanos komandai, par kuru tika runāts iepriekš. Līguma nosacījumi gan pagaidām nav zināmi.

Jāpiebilst, ka iepriekš bija izskanējušas runas arī par to, ka Oklenda varētu lauzt līgumu ar Maršonu Linču, kas līdz ar Daga Mārtina nolīgšanu tikai palielinājās, taču treneris Grudens pavēstīja, ka vēlas komandā redzēt šo pussargu, kuram, ja vien viņš līdz šai svētdienai būs palicis "Raiders" sastāvā, tiks arī izmaksāts miljons AS dolāru.

Kā arī...

- Arizonas "Cardinals" šajās dienās ir pamatīgi pastrādājusi un nolīgusi vēl vienu saspēles vadītāju. Šobrīd izskatās, ka par Sema Bredforda dublieri gaidāmajā sezonā kļūs Maiks Glenons, kurš iepriekšējā sezonā parakstīja bagātīgu līgumu ar Čikāgas "Bears", taču sezonas gaitā tika nosēdināts rezervē, bet pēc sezonas – atlaists, lai dotu vietu jaunajam talantam Mičelam Trubiskī.

- Hjūstonas "Texans" nometnē šī diena tiek pavadīta ar divējādām sajūtām, jo ir noslēgts līgums ar kornerbeku Džonatanu Džozefu, taču vienības balsta uzbrucējs Sīdžejs Fīdorovičs paziņoja par karjeras beigām. Iemesls šim lēmumam – smadzeņu satricinājumi.

- Maiami "Dolphins" ir parūpējusies par uzbrukuma līnijas personālu. Vispirms viņi nolīga sargu Džošu Sitonu, bet vēlāk no Sanfrancisko "49ers" iemainīja centru Danielu Kilgoru. Šī maiņa bija svarīga, jo pirms tam komandas pamatsastāva centrs Maiks Pounsijs lūdza, lai viņu atbrīvo no līguma pienākumu pildīšanas.

- Sinsinati "Bengals" tomēr prata savās rindās noturēt Taileru Eifertu, labāko brīvo aģentu-balsta uzbrucēju. Līgums gan ir parakstīts tikai uz vienu sezonu.

- Karolīnas "Panthers" ir vienojusies par sadarbību ar bijušo Atlantas "Falcons" aizsardzības līnijas iekšējo aizsargu Dontari Po. Jaunajam spēlētājam būs jāaiztāj Stārs Lutulelī, kurš nesen parakstīja līgumu ar Bufalo "Bills".

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2018-03-16 17:08, pirms 6 gadiem
Nu nezinu vari Nelsons buus labaaks par Krabtrii - Raiders fani arii nav iipassi sajuusmaa

     [+] [-]

, 2018-03-16 19:28, pirms 6 gadiem
Californian rakstīja: Nu nezinu vari Nelsons buus labaaks par Krabtrii - Raiders fani arii nav iipassi sajuusmaa
Pamatīgs ''iegrābiens'' Raideriem