Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Packers" pieveic "Bears" un pārtrauc zaudējumu sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Packers" pieveic "Bears" un pārtrauc zaudējumu sēriju
Devante Adamss gūst izšķirošo piezemējumu.
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlēta nu jau desmitā Nacionālās futbola līgas (NFL) spēļu kārta un tajā Grīnbejas "Packers", spēlējot izbraukumā, ar 23:16 pārspēja savus principiālos sāncenčus, Čikāgas "Bears".

Čikāgas un Grīnbejas komandas jau labu laiku ir attiecībās, ko par sevišķi draudzīgām nenosauksi, tāpēc katra komandu spēle ir principiāla, turklāt, abas komandas spēlē arī vienā divīzijā, kas situāciju vēl vairāk pastiprina. Tiesa, šobrīd kā "Bears", tā "Packers" nebija savā labākajā sastāvā un formā, jo Čikāgas komanda tikai pamazām iespēlē savu jauno saspēles vadītāju Miču Trubiskī, bet Grīnbeja šo sezonu aizvada bez traumētā Ārona Rodžersa, kas, protams, ir liels zaudējums.

Neskatoties uz šiem apstākļiem, spēle gan padevās diezgan aizraujoša.

Pirmajā ceturtdaļā Grīnbejas komandas veterāns Meisons Krosbijs un čikāgietis Konors Bārts apmainījās ar precīziem brīvsitieniem, bet pirmais piezemējums tika veikts otrajā ceturtdaļā, kad Tajs Montgomerijs veica 37 jardu skrējienu un nogādāja bumbu ieskaites zonā. Uz to "Bears" atbildēja ar vēl vienu brīvsitienu.

Trešajā ceturtdaļā atkal precīzs bija Krosbijs, kas arī bija vienīgais rezultatīvais uzbrukums šajā mača nogrieznī. Tas nozīmēja, ka uzvarētāja noteikšana ir atlikta uz pēdējo ceturtdaļu.

Noslēdzošajās 15 minūtēs Krosbijs izcēlās ar vēl vienu precīzu brīvsitienu, bet tad Trubiskī ar piespēli atrada Džošua Belamiju, kura veiktais piezemējums ļāva atgriezt mačā intrigu, proti, rezultāts kļuva tikai 16:13 par labu grīnbejiešiem.

Tiesa, pašā mača izskaņā Brets Handlijs un Devante Adamss noorganizēja vēl vienu "Packers" rezultatīvo uzbrukumu un atlikušajās minūtēs, lai arī Bārts trīs punktus guva, ļāva viesiem saglabāt vadību un svinēt uzvaru.

Jāpiebilst, ka šī Āronu Rodžersu nomainījušajam Bretam Handlijam bija trešā spēle, kurā viņš devās sākumsastāvā un pirmā uzvara NFL. Spēli viņš noslēdza ar 212 gūtajiem jardiem (18/25) un vienu piezemējumu.

NFL regulārā sezona, 10. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
SeahawksCardinals22:16
SaintsBills47:10
PackersBears23:16
BrownsLions24:38
BengalsTitans20:24
SteelersColts20:17
JetsBuccaneers10:15
VikingsRedskins38:30
ChargersJaguars17:20
TexansRams7:33
CowboysFalcons7:27
Giants49ers21:31
PatriotsBroncos41:16
DolphinsPanthers21:45

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-11-14 13:18, pirms 6 gadiem
Bez A. Rodžersa Packers ir pilnīgi nespējnieki. Šī bija pirmspēdējā uzvara šajā sezonā, skarbi, bet patiesība.(Klīvlendu uzvarēs) Un tas viss pēc laba sezonas sākuma!
Pašlaik Filadefija izskatās brutāli labi.
Un Rams šogad patīkami pārsteidz!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-14 13:38, pirms 6 gadiem
sāku sliekties piekrist tiem, kas saka, ka NFL sāk iezīmēties krīze.
1) kopumā, salīdzinot kaut vai ar NBA, par maz izcilu spēlētāju, uzlecošu superzvaigžņu un personību + 2/3 no tām zvaigznēm, kas līgā ir, šosezon ir notraumējušies. lielākā daļa komandu ir neinteresantas un bez jebkādas identitātes. jau otro nedēļu pēc kārtas svētdienas vakarā secinu, ka nav īsti nevienas spēles, ko gribās skatīties.
2) apsēstība ar fantasy izsūkusi emocijas no futbola kā tāda.
3) spēlētāji pārsvarā dusmīgi melnie, fan base pārsvarā trampisti. līga pa visu nezina, ko darīt. tā militāristu mīlestības kampaņa, ko viņi tur mēģina izvērst, izskatās reāli nožēlojami.

tas, ka kardināli nokritušies TV reitingi galīgi nepārsteidz.

     [+] [-]

, 2017-11-14 18:02, pirms 6 gadiem
Nez, man ļoti patīk šī sezona tieši konkurētspējas dēļ. Teju visi var uzvarēt visus. Jā, ir milzīgas uzvaras dažiem brīžiem, bet nākamajā spēlē viss var mainīties.

Par fantasy piekrītu
Militārā tēma - tie ir jeņķi, get used to it, tāda kuktūra un mentalitāte. Basī, hoķī, visur šajās dienās militārā tēma bija uz urrā.