Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Redskins" un "Jets" kopīgā treniņā sarīko masveida kautiņu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Redskins" un "Jets" kopīgā treniņā sarīko masveida kautiņu
Epizode no "Jets" un "Redskins" koptreniņa.
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandu Ņujorkas "Jets" un Vašingtonas "Redskins" spēlētāji, piedaloties kopīgā treniņā, vakardien noorganizēja kautiņu.

NFL komandām nav nekas neierasts, kad tās sarīko kopīgus treniņus, kuros vienības, pretēji pirmssezonas mačiem, var izspēlēt kādus spēles elementus vai pat nelielus mačus viegla kontakta vai pat bezkontakta futbola režīmā, tādējādi neriskējot ar sportistu veselību. Tiesa, nebūt ne vienmēr šī labā ideja nostrādā, jo bieži vien šādos koptreniņos abu vienību spēlētāji vēlas parādīt savu pārākumu pār kolēģiem un tas noved pie attiecību skaidrošanas ar dūrēm.

Tieši tā tas vakar ir noticis Ņujorkas "Jets" un Vašingtonas "Redskins" kopīgā treniņā. Nekārtība sākās pēc kādas izspēles, kad "Jets" malējais aizsargs Trumeins Džonsons pagrūda "Redskins" uzbrukuma līnijas spēlētāju Morganu Mosesu. Pēc tā konfliktā iesaistījās arī pārējie spēlētāji un uz kādu laiku treniņš bija jāpārtrauc.

Lai arī parasti komandu vadītāji pēc šādām epizodēm saka, ka tas tikai parāda spēlētāju gatavību sezonai un cīņai, šoreiz abu komandu treneri izteicās krasi negatīvi un šo kautiņu neatbalstīja. Tāpat nav zināms vai komandas nepiemēros kādas sankcijas incidentā iesaistītajiem.

Interesanti, ka pēc treniņa Vašingtonas komandas spēlētājs Džošs Normens žurnālistiem paziņoja, ka, viņaprāt, labāk un vērtīgāk būtu aizvadīt treniņus komandas iekšienē un koptreniņi viņam neiet pie sirds.

Kautiņš "Jets" – "Redskins" treniņā

Kā arī...

- Sanfrancisko "49ers" ir paziņojuši, ka plāno noslēgt līgumu ar pussargu Alfredu Morisu. Lai arī pēdējās sezonās Moriss ir manāmi zaudējis savu produktivitāti, savulaik viņš trīs sezonas pēc kārtas spēja gūt vairāk kā 1000 jardus un divas reizes tika izvēlēts "Pro Bowl" mačam.

- Savukārt Čikāgas "Bears" un debitants Rakvans Smits beidzot ir panākuši vienošanos par sadarbību, kas paredz, ka tuvākajos četros gados lainbekers saņems 18 miljonus kā garantēto līguma summu un 11 miljoni viņam ir paredzēti bonusos.

- Oklendas "Raiders" un uzbrukuma līnijas spēlētājs Donalds Pens beidzot ir vienojušies par spēlētāja līguma pārskatīšanu. Komanda lūdza spēlētāju piekrist algas samazinājumam mazāk kā gadu pēc tam kā pati viņam piešķīra divu gadu ilgu 21 miljonu vērtu kontraktu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
https://www.thescore.com/