Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Saints" kļūst par trešo komandu šogad, kas atlaidusi Māršalu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Saints" kļūst par trešo komandu šogad, kas atlaidusi Māršalu
Brendons Māršals
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņūorleānas "Saints" ir paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar malējo uzbrucēju Brendonu Māršalu, kas nozīmē, ka futbolists, visdrīzāk, jau 13. sezonu pēc kārtas nespēlēs izslēgšanas mačos.

Brendons Maršals Ņūorleānas komandai pievienojās pēc tam kā savainojumu bija guvis Dezs Braients, kurš arī "Saints" vienības sastāva pievienojās sezonas gaitā, bet trauma tika gūta divas dienas pēc līguma parakstīšanas. Tiesa, nevienā mačā savas jaunās komandas sastāvā veterāns tā arī nepiedalījās, bet vakardien "Saints" vadība paziņoja, ka neplāno turpināt sadarbību ar Māršalu.

Interesanti, ka Brendons Māršals 2018. gadā jau trešo reizi tiek atlaists. Aprīlī to izdarīja Ņujorkas "Giants", novembrī viņš kļuva nevajadzīgs Sietlas "Seahawks" un tagad – Ņūorleānas "Saints" ir pārtraukusi sadarbību.

Līdz ar to, seškārtējais "Pro Bowl" dalībnieks, 34 gadus vecais malējais uzbrucējs, kurš 13 gadu laikā ir aizvadījis 178 regulārās sezonas mačus, visdrīzāk, arī šosezon paliks bez izslēgšanas mačiem, kuros viņš tā arī vēl nekad nav piedalījies. Šī ir devītā visu laiku garākā sērija bez izslēgšanas mačiem NFL vēsturē.

Ņūorleānas "Saints" tikmēr, lai aizstātu Māršalu, no atteikumu drafta ir paņēmusi bijušo Indianapolisas "Colts" spēlētāju Eriku Svūpu.

Kā arī...

- Kanzassitijas "Chiefs" nesen nolīgtais malējais uzbrucējs Semijs Vatkinss, visdrīzāk, nespēlēs gaidāmajā mačā pret Losandželosas "Chargers", kuram ir kājas savainojums. Tāpat lielas bažas ir par pussarga Spensera Veira dalību šajā mačā.

- NFL komisārs Rodžers Gūdels, atbildot uz jautājumiem, kas saistīti ar nu jau bijušā "Chiefs" spēlētāja Karīm Hanta, incidentu, kurā sportists iespēra kādai sievietei, sacīja, ka ar situāciju nav bijis iespējams tikt skaidrībā ātrāk, jo viņiem nav bijuši pierādījumi, bet medijs "TMZ", kuri beigu beigās tos arī publicēja, prasīja par video ierakstiem naudu, ko NFL atteicās maksāt. "Mēs nemaksājam par pierādījumiem un no mūsu pozīcijām tas būtu muļķīgi", sacīja Gūdels.

- Savukārt Oklendas "Raiders" saspēles vadītājs Dereks Kars ir izteicies, ka situācija, kas ir izveidojusies ap komandu ir "diezgan dīvaina", proti, vienība 2020. gadā plāno pārcelties uz Lasvegasu, bet 2019. gada sezonai viņiem nav noslēgts līgums ne ar vienu pilsētu. Papildus tam Oklendas pilsētas vadība jau ir iesniegusi prasību tiesā par kompensācijas piedzīšanu no komandas par to, ka viņi pamet pilsētu. Iepriekš "Raiders" bija piedāvājuši Oklendas pilsētai 7.5 miljonus ASV dolāru par pēdējo sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-13 14:42, pirms 5 gadiem
Atceros kad Bears spēlēja bija ļoti labs WR. Diez kas notika

     [+] [-]

, 2018-12-13 17:01, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Atceros kad Bears spēlēja bija ļoti labs WR. Diez kas notika
Čikāgā viņš bija jau četrus gadus atpakaļ. Ja ņem vērā, ka vidējā NFL spēlētāja karjera ilgst 3.5 gadus, bet WR pozīcijā - 2.8, tad var teikt, ka tas bija ĻOTI sen.