Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Buccaneers" sagādā "Panthers" otro zaudējumu

"Buccaneers" sagādā "Panthers" otro zaudējumu
Peitons Bārbers
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Ar diviem zaudējumiem Nacionālās futbola līgas (NFL) regulāro sezonu ir sākuši Karolīnas "Panthers", kuri otrajā nedēļā piekāpās Tampabejas "Buccaneers" ar 14:20.

Karolīnas "Panthers" komandai 2019. gada sezona ir sākusies ne gluži tā kā no viņiem gaidīja līdzjutēji un droši vien arī viņi paši, jo tā ir sākta ar divām neveiksmēm. Šodien viņi piekāpās Tampabejas "Buccaneers", turklāt, šajā mačā viņi tā arī nespēja gūt nevienu piezemējumu.

Protams, ka Karolīnas komandas nespēja uzbrukumā bija vērojama, galvenokārt, tāpēc, ka lieliski darbojās Tampabejas komandas aizsardzība, kuri gan visas spēles garumā, gan arī izsķirošajos brīžos, kad bija jāaptur Kristians Makafrijs, padarīja savu darbu godam - Vernons Hārgrīvzs veica 12 tvērienus, bet Šakils Barets trīsreiz apturēja "Panthers" saspēles vadītāju Kemu Ņūtonu pirms viņš atbrīvojās no bumbas (kopumā Barets četras reizes tika līdz Ņūtonam).

Runājot par spēli, tad sākumā komandas punktus guva vien apmainoties ar brīvsitieniem, taču otrās ceturtdaļas izskaņā Kriss Gūdvins saņēma Džeimisa Vinstona piespēli un nogādāja bumbu ieskaites zonā. Pēc šāda izrāviena Karolīna turpināja sist bumbu vārtos, bet "Buccaneers" spēja noorganizēt vēl vienu piezemējumu, šoreiz bumbu gala zonā ienesot pussargam Peitonam Bārberam.

Tiesa, neskatoties uz diviem Tampabejas piezemējumiem, "Panthers" rezultāta starpības ziņā spēja turēt līdzi saviem pretiniekiem līdz pat mača beigām, tikai mača pirmspēdējā minūtē, kad Hārgrīvzs tika galā ar Kristianu Makafriju, "Buccaneers" varēja būt droši par panākumu.

Džeimiss Vinstons maču noslēdza ar 208 gūtajiem jardiem (16/25) un vienu rezultatīvu piespēli, 82 jardi un viens piezemējums pussargam Peitonam Bārberam, bet Kriss Gūdvins notvēra astoņas no deviņām savā virzienā raidītajām piespēlēm un maču noslēdza ar piezemējumu un 121 jardu.

Zaudētāju rindās Kems Ņūtons realizēja tikai 24 no 50 piespēlēm, vienreiz zaudēja bumbu un spēli noslēdza ar 324 jardiem. Savā aktīvā šo spēli nez vai var ierakstīt arī Kristians Makafrijs, kurš 16 mēģinājumos guva tikai 37 jardus.

Jāsaka, ka pēc šīs spēles Nacionālās konferences Dienvidu divīzijā Karolīnas "Panthers", protams, ir pēdējā vietā, bet Tampabejas "Buccaneers", kurai tagad ir neitrāla uzvaru un zaudējumu bilance (1-1), nu ir pakāpusies uz otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/


, 2019-09-13 22:04, pirms 5 gadiem
Ņūtons spēlē jau arī kā rookie pašlaik!! Švaki izskatījās!!
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.