Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Foto: Pieminot 11. septembra upurus, sākas NFL sezona

Juris Miņins
Juris Miņins
Šorīt pēc Latvijas laika noslēdžas Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmā spēļu nedēļa, kas iezīmējās ar 11. septembra troraktu upuru piemiņu visos stadionos. Tiesa, neiztika arī bez protestiem, kas uz šī fona izpelnījās vēl lielāku uzmanību. Piedāvājam nelielu foto ieskatu.Foto: AFP/AP/Scanpix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-13 17:59, pirms 8 gadiem
turists no Rio rakstīja: Juri, kurš vēl šajā miskastē bez manis un vēl aptuveni 2-10 cilvēkiem interesējās par šo sporta veidu?
Ir diezgan kļūdaini domāt, ka NFL Latvijā nav interesants nevienam. Vadoties pēc lasījumu skaita, NFL ir tikpat interesants kā daži labi sporta veidi, ko pie mums uzskata par tradicionāliem.

Priekš čempionāta, ko televīzijā nerāda un pat TV ziņās tikpat kā nestāsta, bet vietējā līmenī ir tikai viena komanda, tas ir vairāk nekā labs rādītājs.