Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Preskots noraida 30 miljonu piedāvājumu un tēmē uz rekordalgu

Preskots noraida 30 miljonu piedāvājumu un tēmē uz rekordalgu
Daks Preskots un "Cowboys" īpašnieks Džerijs Džonss
Foto: AFP/Scanpis

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Dalasas "Cowboys" saspēles vadītājs Daks Preskots, kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, ir noraidījis līguma piedāvājumu, kas viņam ik sezonu atnestu 30 miljonus ASV dolāru.

Iepriekš jau ziņojām, ka Dalasas "Cowboys" menedžments pašlaik ir gana sarežģītā situācijā, jo jau pēc šīs sezonas līgumi beigsies komandas uzbrukuma lielākajiem spēkiem – saspēles vadītājam Dakam Preskotam un malējam uzbrucējam Amari Kūperam, bet vēl pēc gada arī pussargam Ezekīlam Eliotam.

Tāpat arī bijām rakstījuši par to, ka Eliots pašlaik nav kopā ar komandu un arī neplāno tai pievienoties līdz brīdim, kamēr saņems jaunu līgumu, kam, viņaprāt, jābūt labākajam starp visiem NFL pussargiem.

Nu, kā ziņo Ziemeļamerikas sporta mediji, arī ar Daka Preskota līguma pagarināšanu ir radušās problēmas, proti, Dalasas "Cowboys" ir piedāvājusi savam saspēles vadītājam līgumu, kas viņam vidēji ik gadu dotu 30 miljonus ASV dolāru. Tomēr, neskatoties, ka šāds atalgojums viņam ļautu pievienoties elites kompānijai, jo uz šo brīdi tikai pieciem līgas spēlētājiem vidējā alga sasniedz 30 miljonu atzīmi, Preskots šo piedāvājumu ir noraidījis.

Pēc neoficiālām ziņām futbolista pārstāvji esot prasījuši 40 miljonus ASV dolāru lielu vidējo algu. NFL apskatnieki gan norāda, ka šāds līgums, visdrīzāk netiks parakstīts un Preskota puse vienkārši vēlas "vietu manevriem" sarunās.

Jāpiebilst, ka šobrīd vislielākā vidējā alga NFL ir Sietlas "Seahawks" saspēles vadītājam Raselam Vilsonam – 35 miljoni ASV dolāru. Otrajā vietā ar 34 miljoniem ir Pitsburgas "Steelers" saspēlnieks Bens Rotlisbergers ar 34 miljoniem, bet par 500 tūkstošiem mazāk saņem Ārons Rodžerss. Pēc visa spriežot, Daks Preskots vēlas nonākt šajā sabiedrībā.

Interesanti, ka Dalasas "Cowboys", kas ir pasaules vērtīgākā sporta komanda, vēl pirms dažām nedēļām bija izteikusies, ka savu uzbrukuma līderu nolīgšanā neplāno "uzstādīt jaunas latiņas", t.i., piedāvāt jaunus pozīciju rekordlīgumus. Uz šo brīdi, kā minēts, gan Preskots, gan Eliots pretendē uz līgumiem, kas, kā minimums, būs ekvivalenti esošajām rekordalgām.

Kā arī...

- Oklendas "Raiders" malējais uzbrucējs Antonio Brauns, kurš iepriekš bija paziņojis, ka noslēgs karjeru, ja NFL viņam aizliegs spēlēt ar vecā modeļa ķiveri, ir zaudējis arbitrāžā, t.i., viņam nāksies pielāgoties jauno modeļu ķiverēm. Pašlaik gan jau ir parādījusies informācija, ka, pretēji iepriekš paustajai nostājai, Brauns neplāno beigt karjeru un drīz vien atgriezīsies Oklendas nometnē.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka jaunie spēlētāju drošības noteikumi, kuru ietvaros arī ir aizliegta virkne ar novecojušā ekipējuma modeļiem, daudziem līgas spēlētājiem ir radījusi problēmas un arī viņiem ir grūti pierast pie jauno modeļu ķiverēm. Viņu vidū ir arī Toms Breidijs.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/


, 2019-08-13 20:43, pirms 5 gadiem
Ne pa tēmu, bet vai ir kāda brīva vieta kādā fantasy līgā?!
, 2019-08-16 07:21, pirms 5 gadiem
jāsecina, ka ne vienam vien QB (vai viņu aģentiem) sakāpis galvā. Nu nav viņi pat 30 vērti. Daks nav slikts, bet nekas īpašs. Bez Zīka viņš komandu pleiofos nespētu ievilkt. Un pat ar Zīku būs visai pagrūti
, 2019-08-25 17:25, pirms 5 gadiem
Jā, iespējams ka parādīsies kāda vieta LV fantasy līgā šosezon....
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.