Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NFL pirmssezona sāksies ar "Ravens" un "Bears" spēli

NFL pirmssezona sāksies ar "Ravens" un "Bears" spēli
Rejs Luiss, Rendijs Moss un Braiens Urlahers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā futbola līga ir nosaukusi tās divas komandas, kas ikgadējā Slavas zāles spēlē atklās 2018. gada spēļu sezonu.

Lai arī Nacionālās futbola līgas (NFL) 2017. gada sezonas aktīvā daļa ir noslēgusies tikai pirms pusotras nedēļas, līgā jau sāk gatavoties nākamajam cēlienam un šodien ir paziņotas tās komandas, kas 2. augustā atklās pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklu.

Kā jau katru gadu, pārbaudes spēļu sezona sākas ar tā saukto "Hall of Fame" spēli, jeb maču, kas notiek Ohaio štata Kantonas pilsētā par godu jaunajiem profesionālā futbola Slavas zāles iemītniekiem. Savukārt kopš 2014. gada ir nolemts, ka šajā mačā ir jāpiedalās komandām, kuru pārstāvji tiek uzņemti Slavas zālē.

2018. gadā tiks iemūžināti tādu spēlētāju vārdi kā Roberts Breizils, Braiens Davkinss, Džerijs Kreimers, Rendijs Moss, Terels Ovenss, kā arī Rejs Luiss un Braiens Urlahers. Tieši divu pēdējo minēto komandas, Baltimoras "Ravens" un Čikāgas "Bears", arī piedalīsies sezonas pirmajā spēlē.

Jāpiebilst, ka jau otro gadu pēc kārtas "Hall of Fame" spēle norisināsies ceturtdienā, nevis svētdienā, kas ir ierastā NFL maču norises diena.

Interesanti, ka Čikāgas "Bears" šāda tipa spēlēs ir piedalījusies četras reizes un izcīnījuši četras uzvaras, bet Baltimoras "Ravens" šī būs debija atklājot pirmssezonu.

Tiesa, kā jau ierasts, pirmssezonas spēlēs komandas laukumā nesūta savus galvenos spēkus, ļaujot sevi pierādīt kā debitantiem un tālākajiem rezervistiem, tā tiem, kas tikai mēģina iekļūt komandu sastāvos. Tas arī izsauc vislielāko līdzjutēju kritiku un daļa no viņiem ir par to, lai pirmssezonas maču skaits tiktu samazināts (pašlaik tādi ir četri, bet komandām, kas spēlē Slavas zāles mačā – pieci), bet regulārajā sezonā – palielināts.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2018-02-14 00:19, pirms 6 gadiem
Juri, Rejs Luiss nevis Rejs Alens
, 2018-02-14 00:32, pirms 6 gadiem
Promo rakstīja: Juri, Rejs Luiss nevis Rejs Alens
Jā, protams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.