Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Titans" pārspēj "Patriots", "Saints" tiek pie astotās uzvaras pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Titans" pārspēj "Patriots", "Saints" tiek pie astotās uzvaras pēc kārtas
Foto: USA Today/Scanpix

Tenesī "Titans" vakardien Nacionālās futbola līgas (NFL) desmitajā spēļu kārtā parūpējās par pārsteigumu, ar 34:10 pārspējot Jaunanglijas "Patriots", bet Drū Brīzs, labojot kārtējo rekordu, nodrošināja Ņūorleānas "Saints" astoto panākumu pēc kārtas.

Lai arī šajā sezonā Jaunanglijas "Patriots" netiek uzskatīta par neapstrīdamiem favorītiem uz dalību finālā un arī viņu sniegums laukumā ir diezgan nevienmērīgs, cīņā pret Tenesī "Titans" viņi bija favorīti. Paši "Titans" gan tā neuzskatīja un savās mājās parādīja savu spēku, paralēli var teikt, ka revanšējoties par zaudējumu iepriekšējās sezonas izslēgšanas mačos.

Markuss Mariota realizēja 16 no 24 piespēlēm, divreiz rezultatīvi asistēja un kopā guva 228 jardus, bet Deriks Henrijs, nesot bumbu, tika pie 58 jardiem un diviem piezemējumiem.

Kopumā jāsaka, ka "Patriots" šajā mačā vienkārši nespēja izmantot savas iespējas un "Titans" aizsardzība spēja sistemātiski apturēt savus pretiniekus izšķirošajos momentos, t.i., trešajās un ceturtajās izspēlēs. Tāpat, protams, mājnieku pussargu spēle bija daudz labāka, kas kopumā gan nav nekāds pārsteigums, taču "Patriots" aizsardzība var teikt, ka netika ar viņiem galā.

Citā spēlē Drū Brīzs atdeva trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot savai Ņūorleānas "Saints" tikt pie astotās uzvaras pēc kārtas, ar 51:14 pārspējot Sinsinati "Bengals". Jāpiebilst, ka šajā spēlē Brīzs, kurš šosezon kļuva par visu laiku produktīvāko saspēles vadītāju gūto jardu ziņā, rezultatīvo piespēļu ziņā pārspēja Bretu Fārvu (Fārvam – 508, Brīzam – 509), nu kļūstot par otro visu laiku labāko saspēlnieku šajā statistikas kategorijā. Līdz pirmajā vietā esošajam Peitonam Meningam gan vēl ir diezgan liela atstarpe, precīzi 30 rezultatīvas piespēles. Ja veterānam izdosies izvairīties no savainojumiem, tad, ļoti iespējams, nākošajā sezonā, uz kuru viņam vēl ir līgums ar Ņūorleānas komandu, varētu krist arī šis rekords.

Visbeidzot, NFC Rietumu divīzijas duelī, kurā attiecības skaidroja divas spēcīgākās šī kvarteta komandas, Losandželosas "Rams" ne bez pūlēm pieveica Sietlas "Seahawks". Jāsaka, ka kopumā sietlieši bija diezgan labi sagatavojušies spēlei, jo piedāvāja "Rams" vienībai spēli ar papildus spēlētāju uzbrukuma līnijā, turklāt, jau tā biežo spēli pa zemi ("Seahawks" visbiežāk izvēlas šādu uzbrukuma veidu) viņi šoreiz pastiprināja un tas spēles pirmajā pusē arī deva dividendes.

Tiesa, nevar noliegt, ka "Rams" vakardien sarežģīja dzīvi paši sev, proti, Danta Faulers divreiz pārkāpa noteikumus situācijās, kad Losandželosa jau bija apturējusi Sietlas uzbrukumu, par ko tika sodīts, bet "Seahawks" saņēma otrās iespējas uzbrukumā, kas abas reizes noveda pie piezemējumiem. Faulers gan spēles izskaņā reabilitējās, izsitot bumbu no Rasela Vilsona rokām, tādējādi garantējot savai komandai panākumu.

NFL regulārā sezona, 10. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PanthersSteelers21:52
CardinalsChiefs14:26
FalconsBrowns16:28
LionsBears22:34
SaintsBengals51:14
PatriotsTitans10:34
JaguarsColts26:29
BillsJets41:10
RedskinsBuccaneers16:3
ChargersRaiders20:6
DolphinsPackers12:31
CowboysEagles27:20
Giants49ers

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja