Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rouzens debitē, "Cardinals" ar uzvaru sāk pirmssezonas mačus

Juris Miņins
Juris Miņins

Rouzens debitē, "Cardinals" ar uzvaru sāk pirmssezonas mačus
Deivids Džonsns
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pirmā nedēļa, kurā pie panākumiem tika Arizonas "Cardinals" un Minesotas "Vikings".

Šonakt ar diviem mačiem noslēdzās NFL pirmssezonas pirmā nedēļa un vienā no divām pēdējām spēlēm Arizonas "Cardinals" uzņēma Losandželosas "Chargers". Jāsaka, ka šajā spēlē, tāpat kā lielākajā vairumā pārbaudes maču cikla ievadmaču, galvenā interese bija par beditantiem, šajā gadījumā, Arizonas metēju Džošu Rouzenu.

Rouzems bija viens no labākajiem metējiem koledžu futbolā un pēc drafta viņš izcēlās ar pāris skaļiem paziņojumiem par to, ka pirms viņa izdarītās izvēles esot bijušas kļūdas. Tad nu šonakt viņam bija iespēja to arī pierādīt.

Jāsaka, ka Rouzens spēlēja daudz, laukumā pavadot teju visu pirmo puslaiku, izņemot pirmo uzbrukumu, realizēja sešas no 13 piespēlēm un guva 41 jardu. Kopumā gan, jāatzīst, viņa debija nebija tik spoža kā Beikeram Meifīldam vai Semam Dārnoldam, jo piezemējumus viņš neguva, tiesa, brīžiem viņš nodemonstrēja labas izspēles.

"Cardinals" rindās gan spīdēja citi debitanti. Vispirms Kristians Kērks varēja atgriezt spērienu ieskaites zonā, taču brīdī, ka bija jau izlavierējis caur visiem pretiniekiem, paslīdēja un ceļu noslēdza pusceļā. Savukārt Čeiss Edmundss, kuram arī šī bija pirmā spēle, veiksmīgi noslēdza uzbrukumu, jo teju zaudētā situācijā, kur viņam vairs nebija kur iet, guva piezemējumu.

Jāpiebilst, ka šajā mačā laukumā atgriezās arī Arizonas viens no līderiem, pussargs Deivids Džonsons, kurš bija spiests izlaist teju visu iepriekšējo sezonu. Viņš divos skrējienos guva 28 jardus un kļuva par produktīvāko bumbas nesēju mačā.

Savukārt, ja pievēršamies pašam mačam, tad šeit lielāko lomu nospēlēja "Chargers" biežās kļūdas, jo kopumā Losandželosas komanda trīsreiz pazaudēja bumbu un viena bumba arī tika pārtverta, kā arī viņi kļūdījās tiešajā brīvsitienā. Protams, ka kļūdas pieļāva arī arizonieši, taču viņi pieļāva tikai vienu pārtvertu bumbu.

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PanthersBills28:23
BrownsGiants20:10
BearsBengals27:30
BuccaneersDolphins26:24
SteelersEagles31:14
SaintsJaguars24:20
RedskinsPatriots17:26
RamsRavens7:33
TitansPackers17:31
TexansChiefs17:10
Cowboys49ers21:24
ColtsSeahawks19:17
FalconsJets0:17
LionsRaiders10:16
ChargersCardinals17:24
VikingsBroncos42:28

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/