Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Manzels spēlē labāk, "Alouettes" izlaiž uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Manzels spēlē labāk, "Alouettes" izlaiž uzvaru
Džonijs Manzels
Foto: The Canadian Press/Scanpix

Savu otro maču Kanādas futbola līgā (CFL) aizvadīja Džonijs Manzels, kurš šoreiz demonstrēja labāku sniegumu, taču viņa Monreālas "Alouettes" piekāpās Otavas "Redblacks" ar 17:24.

Džonijs Manzels, kurš šajā sezonā mēģina atgriezties profesionālā futbola augstākajā līmenī, proti, NFL, vakarnakt aizvadīja savu otro CFL maču un, jāatzīst, ka, lai arī tas nebija ideāls, taču jau daudz labāks nekā debija cīņa.

Ja pirmajā mačā "Džonijs Futbols" bija atdevis četras piespēles tieši Hamiltonas "Tiger-Cats" aizsargu rokās, tad šoreiz viņš tādas dāvanas vis nedeva, realizēja 16 no 26 piespēlēm un guva 168 jardus. Jāsaka, ka kopumā Manzelam bija gan labas piespēles, gan epizodes, kurās komandas biedri nespēja izmantot tās, kā arī vienā no epizodēm Manzels, dodoties uzbrukumā pats, bumbu nogādāja līdz pašai ieskaites zonas līnijai, kur viņš to arī pazaudēja. Par laimi, bumbu paņēma Kristians Mate, un guva piezemējumu.

Tiesa, lai vai kā daudzi pievērstu uzmanību tieši Manzelam, par mača, kurā cīņa notika punkts punktā, galveno varoni kļuva Trevors Hariss, kurš ne tikai spēja noorganizēt uzvaru nesošo piezemējumu, bet kopumā spēlē realizēja 44 no 54 piespēlēm, kas ir CFL vēsturē otrais labākais rādītājs un guva 487 jardus.

Savukārt Otavas komandas pussargs Viljams Pauels 104 jardus un izdarīja vienu piezemējumu, kas bija labākais sniegums starp visiem pussargiem.

Līdz ar šo maču Otavas komanda vēl vairāk ir nostiprinājusies Austrumu konferences līderpozīcijās, kamēr Monreāla ir pārliecinoši vājākā komanda visā CFL, jo astoņos mačos "Alouettes" ir tikuši tikai pie viena panākuma.

Kā arī...

Saskačevanas "Roughraiders" ir paziņojuši ka pārtrauc sadarbību ar Duronu Kārteru. Kārters, kurš spēlē gan kā malējais uzbrucējs, gan kā ārējās līnijas aizsargs, ir viena no lielākajām CFL zvaigznēm. Pašlaik tiek runāts, ka futbolists varētu atgriezties savā iepriekšējā komandā, Monreālas "Alouettes".

CFL regulārā sezona, 9. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EdmontonaBritu Kolumbija23:31
HamiltonaVinipega23:29
MonreālaOtava17:24

Rietumu konference

#KomandaSUNZP
1.Kalgari770014
2.Edmontona850310
3.Vinipega850310
4.Britu Kolumbija73046
5.Saskačevana73046

Austrumu konference

#KomandaSUNZP
1.Otava850310
2.Hamiltona83056
3.Toronto72054
4.Monreāla81072

Izmantotie resursi:
https://www.cfl.ca/