Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Eliotam – 6 maču diskvalifikācija, "Bills" aizmaina Vatkinsu

Eliotam – 6 maču diskvalifikācija, "Bills" aizmaina Vatkinsu
Ezekils Eliots
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītā nakts Nacionālajā futbola līgā (NFL) bija ārkārtīgi bagāta ar dažādiem notikumiem – Dalasas "Cowboys" zvaigzne Ezekils Eliots saņēma sešu maču diskvalifikāciju, bet Bufalo "Bills" aizmainīja malējo uzbrucēju Semiju Vatkinsu.

Pagājušās sezonas NFL jaunatklājums Ezekils Eliots jau labu laiku bija nonācis uzmanības centrā, jo viņa bijusī draudzene apsūdzēja sportistu vardarbībā, kas esot notikusi pagājušā gada vasarā. Veicot savu izmeklēšanu, NFL disciplinārā komiteja, kas izskata arī spēlētāju uzvedību ārpus laukuma, nolēma, ka pussargam ir jāpiespriež sešu maču diskvalifikācija.

Eliots un viņa juristi jau ir paspējuši paziņot, ka pārsūdzēs piespriesto sodu, jo uzskata, ka NFL savu izmeklēšanu ir veikusi pavirši, tajā ir paŗāk daudz uz pieņēmumiem balstītu secinājumu, kā arī atklāti melīgas informācijas.

Interesanti, ka Ohaio štata policisti, kas izmeklēja šo lietu klātienē, atteicās apcietināt pussargu, pamatojoties uz to, ka cietušās liecībās ir daudz savstarpēji konfliktējošas informācijas, kā arī pieejamie fakti par notikušo nav pilnīgi.

Kā arī…

- Tāpat vakardien notika vairāki maiņu darījumi, kuru rezultātā bijušais Bufalo "Bills" malējais uzbrucējs Semijs Vatkinss ir devies uz Losandželosas "Rams" komandu, pretī Ņujorkas štata komandai saņemot malējo aizsargu Eidžeju Geinsu un drafta izvēles tiesības.

Tomēr, tas gan nebija viss, jo "Bills" tāpat no Filadelfijas "Eagles" iemainīja malējo uzbrucēju Džordanu Metjūzu.

- Raiens Tanehils, par kura ceļgala savainojumu un tam sekojošajām peripetijām ziņojām jau vairākkārtīgi, ir nolēmis gulties uz operāciju galda, lai savestu kārtībā veselību. Tas nozīmē, ka viņam šī sezona ir beigusies nemaz nesākusies.

- Savukārt Brendans Albertss, par kura aiziešanu no NFL un atgriešanos profesionālajā futbolā jau pēc nedēļas, arī ziņojām, ir atlaists no Džeksonvilas "Jaguars" vienības, kas ļauj uzbrukuma līnijas spēlētājam slēgt līgumu ar jebkuru citu NFL vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2017-08-12 14:44, pirms 7 gadiem
Ļoti labi
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.