Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maklins pievienojas Baltimoras "Ravens"

Juris Miņins
Juris Miņins

Maklins pievienojas Baltimoras "Ravens"
Džeremijs Maklins
Foto: Chiefs.com

Malējais uzbrucējs Džeremijs Maklins, kuru nesen atbrīvoja no Kanzassitijas “Chiefs” komandas, ir pievienojies citai Nacionālās futbola līgas (NFL) komanai, Baltimoras “Ravens”.

Pēc tam kā Džeremijs Maklins tika atlaists no Kanzassitijas “Chiefs” komandas, aizkulisēs cirkulēja daudz un dažādas baumas par malējā uzbrucēja iespējamo nākamo darba vietu, līdz beigu beigās palika vien divi kandidāti – Baltimoras “Ravens” un Bufalo “Bills”.

Spēlētājs, paņēmis nelielu pauzi, izvēlējās komandu, par kuras saspēles vadītāju, bet tieši no viņa būs atkarīgs tas vai Maklina sezona būs veiksmīga, viņam nebija šaubu, proti, Baltimoras “Ravens” ar Džo Flako priekšgalā. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām.

Jāpiebilst, ka šajā starpsezonā Baltimora vairākkārtīgi mēģināja nolīgt kādu no vadošajiem malējiem uzbrucējiem, tajā skaitā iesaistījās cīņā par Brendonu Maršalu un Pjēru Garsonu, taču līdz Maklina nolīgšanai viņu centieni ar panākumiem nevainagojās.

Kā arī…

- Sandjego “Chargers” pagarināja līgumu ar aizsardzības līnijas malējo aizsargu Melvinu Ingramu. Līgums paredz, ka futbolists komandā būs četras sezonas un varēs saņemt 66 miljonus ASV dolāru. 42 miljoni ir šī līguma garantētā summa.

- Savukārt bijušais koledžu futbola spīdeklis un NFL jaunā cerība Vinss Jangs, kurš mēģina atgriezties NFL un pašlaik ir CFL komandā Saskačevanas “Roughraiders”, ir guvis augšstilba bicepsa savainojumu un tādēļ sezonas ievads viņam būs jāizlaiž.

- Pasaules sporta ziņu portālus (arī Sportacentrs.com) ir aplidojusi ziņa, ka Sietlas “Seahawks” maksā savam jauniegūtajam pussargam Edijam Leisijam par to, ka viņš konkrētā laikā ir konkrētā svarā, t.i., tādā veidā motivējot viņu neuzkrāt lieko svaru.

Viņš gan nav vienīgais šāds spēlētājs, jo NFL komandas diezgan bieži ievieš šādus bonusus. Kopā ar Leisiju pašlaik svara kontroles akciju iziet Kanzassitijas komandas aizsargs, līnijnieks Dontari Po, kuram ir apsolīti 125 tūkstoši ASV dolāru tādā gadījumā, ja viņš uz pirmssezonas nometnes sākumu svērs mazāk kā 150 kg. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā viņa svars oficiālajos materiālos ir fiksēts pie 157 kg atzīmes.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports