Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Panthers" piekāpjas "Buccaneers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Panthers" piekāpjas "Buccaneers"
Foto: AFP/Scanpix

Spēlējot bez sava pirmā saspēles vadītāja Kema Ņūtona, Karolīnas "Panthers" piedzīvoja savu ceturto zaudējumu šajā Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonā, ar 14:17 piekāpjoties Tampabejas "Buccaneers".

Iepriekšējās sezonas NFL finālspēles, "Super Bowl", dalībniekiem Karolīnas "Panthers" 2016. gada kampaņa ir sākusies ļoti neveiksmīgi un neizteiksmīgi, jo pēc piecām aizvadītām spēlēm ir izcīnīta tikai viena uzvara, kā arī savainoto spēlētāju sarakstā pašlaik atrodas komandas pirmais saspēles vadītājs Kems Ņūtons.

Iespējams, ka tieši komandas līdera trūkums bija tas, kas salīdzinoši mazrezultatīvā spēlē liedza "Panthers" tikt pie uzvaras. Lai arī Karolīnas komanda guva divus piezēmējumus, kad bumbu ieskaites zonā abas reizes ienesa Kamerons Artiss-Peins, bet "Buccaneers" saspēles vadītājs tikai vienu reizi ar piespēli atrada Maiku Evansu, kurš guva sešus punktus, visu, kā izrādījās vēlāk izšķīra brīvsitieni.

Roberto Aguajo, lai arī realizēja tikai trīs no septiņiem brīvsitieniem, bija tas, kurš izrāva savai komandai uzvaru, līdz ar spēles finālsvilpi realizējot 38 jardus tālu sitienu un panākot 17:14.

Džeimiss Vinstons bez jau pieminētās rezultatīvās piespēles guva 219 jardus, bet Džakizz Robertss izcēlās ar 101 gūto jardu skrienot. Savukārt Kema Ņūtona aizstājējs Dereks Andersons tika pie 278 jardiem, palika bez rezultatīvām piespēlēm, bet divas viņa piespēles pārtvēra pretinieki.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-10-11 11:00, pirms 8 gadiem
Laikam esmu palicis viens no retajiem, kads vel joprojam doma, ka Panthers atkopsies un pacinisies par PO.

     [+] [-]

, 2016-10-11 12:39, pirms 8 gadiem
Viņiem galīgi par labu nenāk Atlantas negaidīti labais sniegums.

     [+] [-]

, 2016-10-11 13:41, pirms 8 gadiem
Panthers noteikti atkopsies, tikai jautājums - cik daudz un cik drīz? Iespējams, divīzijas tituls jau ir nogulēts. Vienu Wild Card noteikti sadalīs Vikings/Packers, otru pagaidām dala Eagles/Cowboys. Šances uz to otro ir, bet diezgan mazas.

     [+] [-]

, 2016-10-11 15:11, pirms 8 gadiem
packers arī pagaidām diez ko pārliecinoši neizskatās.
bet vēl ir arī rams, hawks un cardinals, ar kuriem visiem Panthers vēl jāspēlē.
skaidrs, ka līdz minimums 10 uzvarām jātiek, ja grib PO.

     [+] [-]

, 2016-10-11 18:23, pirms 8 gadiem
No Rams nekā nebūs. Esmu šokā par viņu 3:2 bilanci

Turklāt viņu pašu labā, lai beidzot Fišeru nahrenizētu

     [+] [-]

, 2016-10-11 20:52, pirms 8 gadiem
Pantērām galīgi švaki iet, var arī par vēlu attapties!! Kas pēc manām domām arī notikts!! Paliks bez po!

     [+] [-]

, 2016-10-11 21:39, pirms 8 gadiem
Jautājums ekspertiem!! Vai Moritzam Böhringeram izdosiesm nostiprināties Vikingos? Sanāks kaut kas tur? Izskatās jau talantīgs džeks..

     [+] [-]

, 2016-10-11 22:52, pirms 8 gadiem
EUcerin rakstīja: Jautājums ekspertiem!! Vai Moritzam Böhringeram izdosiesm nostiprināties Vikingos? Sanāks kaut kas tur? Izskatās jau talantīgs džeks..
Cik daudz īsto eiropiešu, nevis Eiropā dzimušo un ASV augušo, vari nosaukt, kas ir aizcīnījušies līdz NFL? Cik ir tādu, kas bez NCAA pieredzes, pa taisno no Eiropas, tiek NFL?

Talants ir laba lieta, fiz. sagatavotība tāpat, taču ar to ir pamaz. Tāpat kā no senegālieša, lai vai kāds frīks viņš ne būtu, hokejists, kurš varētu spēlēt kaut vai Dinamo, nesanāks.

Te var vilkt paralēles ar Margusu Huntu - liels fiziskais frīks, ar NCAA pieredzi, kuram vienu brīdi pat ĻOOOTI augstas vietas draftā prognozēja. Kur viņš ir tagad? Nenoliedzami, viņš ir NFL, labā komandā, pat spēlē brīžiem, nesen pat ekstrapointu bloķēja, bet faktiski - speciālo komandu spēlētājs un rezervists.

Ja mēs objektīvi vērtējam kas no tā vācieša var sanākt. Kaut kas jau var un NFL viņš teorētiski arī varētu spēlēt kaut kādu lomu, bet vai viņš, izņemot ar to, ka būs retais (pirmais?) eiropietis, kas pa taisno ir ticis NFL, spēs izpelnīties uzmanību? Šaubos.