Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brauna nedienas turpinās, NFL spēlētāju apsūdz treneres izvarošanā

Juris Miņins
Juris Miņins

Brauna nedienas turpinās, NFL spēlētāju apsūdz treneres izvarošanā
Antonio Brauns
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāja Antonio Brauna nedienas turpinās, jo, beidzot atrisinājis savu nodarbinātības jautājumu, sportists ir apsūdzēts savas bijušās treneres izvarošanā.

Jaunanglijas "Patriots" malējais uzberucējs Antonio Brauns, kurš komandai pievienojās vien dažas dienas pirms regulārās sezonas starta un pagaidām nav aizvadījis nevienu maču NFL čempionu rindās, ir nonācis jaunās nepatikšanās, jo, kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, sportistu apsūdz savas bijušās treneres izvarošanā.

Kā pašlaik ir noskaidrojies, Floridas dienvidu apgabala štatā ir saņemta prasība pret NFL spēlētāju Antonio Braunu, kuru ir iesniegusi bijusī futbolista trenere, Britnija Teilore, kas ar Braunu ir pazīstama vēl no laikiem, kad abi studēja Centrālmičiganas koledžā. Teilore tolaik trenējās vingrošanā, bet vēlāk strādāja par treneri un Brauns bija viens no viņas klientiem.

Sieviete prasībā ir norādījusi, ka Antonio Brauns viņai vairākas reizes ir uzmācies, kā arī viņas klātbūtnē ne tikai atkailinājies, bet arī pašapmierinājies, bet 2018. gadā viņu izvarojis.

Futbolista advokāts Darens Heitners, sniedzot komentāru par iesniegto prasību tiesā, nenoliedza, ka sievietes aprakstītās epizodes tiešām ir notikušas, taču uzstāja, ka tās esot bijušas pēc abpusējas piekrišanas.

Iepriekš jau ziņojām, ka šī gada laikā malējais uzbrucējs Antonio Brauns bija iekļuvis vairākos skandālos. No sākuma viņš "nodedzināja visus tiltus" Pitsburgas "Steelers" komandā, sabojājot attiecības kā ar komandas saspēles vadītāju Benu Rotlisbergeru un galveno treneri Maiklu Tomlinu, tā arī vienības menedžmentu un pieprasīja maiņu. Paralēli tam sportists nonāca policijas redzeslokā par ātruma pārsniegšanu.

Tiesa, viņa maiņa uz citu komandu nekādā gadījumā nebija ātra, taču Oklendas "Raiders" atdeva divas drafta izvēles tiesības, lai savās rindās dabūtu visnotaļ talantīgo uzbrucēju, kurš, kā vēlāk izrādījās, tā arī nevienu oficiālo spēli komandas sastāvā neaizvadīja, jo arī ASV rietumkrastā viņš sabojāja attiecības ar visiem un beigu beigās tika atlaists.

Bez darba gan Brauns ilgi nepalika, jo dažas stundas pēc tam kā "Raiders" viņu bija atlaiduši, uzbrucējs vienojās par viena gada līgumu ar Jaunanglijas "Patriots".

Pati Jaunanglijas komanda, kā arī NFL vadība pašlaik vēl nav sniegusi oficiālus komentārus šīs situācijas sakarā, taču var izrādīties, ka viņi ir nonākuši ne tajā patīkamākajā situācijā, jo īsi pirms publiski parādījās ziņas par Brauna skandālu, "Patriots" uz Ņujorkas "Jets" aizmainīja malējo uzbrucēju Demariusu Tomasu. Ja Antonio Brauns tiks atstādināts no dalības NFL mačos, tad "Patriots" komandai tas būs pamatīgs trieciens.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
https://www.espn.com/